Büyük yalanmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoronaHere -- 8 Nisan 2021; 12:27:5 > |
XCOM 2 Türkçe çeviri (Yayımlandı) %65 (12. sayfa)

-
-
-
Aa demek oyunun başlarını çeviren arkadaş senmişsin eline sağlık az da olsa emek vermişsin. Bu bahsettiğin kişilere zaten yeterince ben dahil sövdük tekrar dile getirmeye gerek yok. Sadece sana teşekkür etmek için yazayım dedim. Çıkmakla iyi yapmışsın sana işlerinde başarılar dilerim.
-
Bu oyun harika , Türkçe yamasi cıkarsa yer yerinden oynar:) bu arada İndirime girmiş oyunlar :)
-
Alt yazılar %100. Arayüz %70 devam ediyor. Test edecek biri lazım
-
Oyunu oynayan kalmadı galiba çeviri bitti
-
Collection Yükseltmesi geçen indirim döneminde almıştım (Standart sürüm daha önceden ücretsiz verilmişti Epic Games'te) bari yavaştan indireyim, yama falan çıkmayacak heralde derken bu başlığı gördüm, çok sevindim. Twilight Samurai şimdi çeviriyi bitirdiğini söylüyorsun, öyle ise kardeşim paylaşırsan şayet bizlerle de deneriz bakarız, fikrimiz belirtiriz elbet. Fakat iki şeyi merak ediyorum çeviri makine mi yoksa elle çeviri mi? Bir de çeviri acaba bütün ek paketleri de kapsıyor mu? Umarım Türkçe oynama imkanı buluruz, ben şimdiden teşekürler etmek istiyorum, eline emeğine sağlık.
Bu arada an itibari ile standart oyun steam'de %90, epic'te ise standart oyun %95, Collection Yükseltmesi %92 indirimli olarak satışta arkadaşlar, fiyatlar gayet uygun gözüküyor.
-
Bir ara bütün dlcler vs. dahil elli liraya düşmüştü keşke kapsaydım o sıra. Türkçe yama yokken bir anlamı yok aslında ama bulunurdu kütüphanede. İlk oyunu epey oynamıştım keyifle sıra tabanlı pek haz etmediğimi düşünsem de bayağı keyif almıştım. Keşke tamamlansaydı bu yama ama artık zor.
-
Ooo sahi mi?
-
Kolay gelsin, yeni konu açıp mı paylaşıcaksın ? Yoksa bu konu üzerinden mi paylaşıcaksın ? Bekliyoruz...
-
Buradan paylaşacağım arkadaşlar bu gece oynayayım biraz yarın gün içinde kesin olarak paylaşırım. Technopat ta konu da açabilirim haberiniz olur.
-
hadi inşallah diyeyim.. bekliyoruz kaç yıldır..
-
Buna da şükür, ihşallah yamanın kalitesi söylediğiniz gibidir, sabırsızlıkla bekliyoruz. Tekrardan teşekkürler.
-
yine mi yalan oldu?
-
Eline sağlık hocam. En kısa sürede deneyip yorumumu yapacağım.
-
Ben hemen bakamayacağım ama oynadığım zaman yorumumu mutlaka bırakmaya çalışırım, tekrar teşekkürler, elinize, emeğinize sağlık.
-
Oyunu indirip hemen deniyorum.
Denedim.. ellerine sağlık, gayet anlaşılır olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 12 Aralık 2022; 11:24:42 > -
Daha önce indiren arkadaşlar. İlk dosyada bir çok hata düzeltmesi yaptım tekrar indirmenizi öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaLoPlgr -- 13 Aralık 2022; 6:38:6 > -
Senin yüzünden oyuna sil baştan başladım @Trilight Samurai
Eline sağlık tekrar
Dosyalar yok hatası verdi.. Kontrol eder misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 13 Aralık 2022; 11:1:15 > -
turkce yama dosya lınklerı nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X