Şimdi Ara

xc60 da sorun yasayan var mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de xc60 dusunuyorum... d3 full paket...bu aracla sorun yasayan var mi ve liste fiyatindan ne kadar indirim yapiliyor ozellikle izmir de?

• sanırım fazla xc60 cı yok forumda.

fiyat konusunu çeşitli bayilere sorarak alın gerçi bildiğim kadarıyla pek bir fark olmuyor aralarında ama siz yine de bir sorun derim. tabi bir de aracı mıutlaka test edin şöyle ısrarcı olarak biraz uzunca süre için, zira az para vermeyeceksiniz.

gittiğim servislerde pek de fazla xc 60 görmüyorum rutin bakıma gelenler dışında. tabi bu bir gösterge olabilir mi bilemiyorum?

forumda en azından 90 kullanıcılarından da yardım alabilirsiniz bence. 90 bildiğim kadarıyla bazı problemleri olan bir araç fakat hangi makina sorunsuz ki?
  • Benimki henüz 1000 km de ve bugüne kadar tek sorununum kullanmaya doyamamak oldu. Henüz çok yeni oldugu için sorun anlamında bir şey diyemem ama kullanması oldukça zevkli, fiyat konusunda ben xc60 ana konuda zaten paylaşmıştım ama referans alınmasını pek tavsiye etmem oldukça fazla indirimle aldım ben (filo indirimi, tanıdık indirimi vs). 2011 modeller bitmediyse henüz iyi fiyatlar alma sansınız oldukça yüksek.

Izmir dışında özellikle volcar istanbulu aramanızı tavsiye ederim.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufan34

Benimki henüz 1000 km de ve bugüne kadar tek sorununum kullanmaya doyamamak oldu.

+1, benimki de 9000 de.

xc60 da sorun yasayan var mi?
  • maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
  • Benim XC60'ım 45 bin km oldu servise sadece normal bakımları için götürdüm kullanması çok zevkli ve arkadaşın dediği gibi bağımlı yapıyor insanı.
  • Benim d5 de 30.000 oldu. Ben de daha doyamadİm ve uzun süre de doyacagimi sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim xc60la ilgili bir sorunum var aslında. Arka cama su sıktığımda su cama gelmeden silecek iki tür silmiş oluyor. Camın çizilebilecegini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.