Bildirim
xc500 kronu mu sattım yerine ne alayım?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sedonada kadro olarak sevmiyorum :) carraronun yada tekrar kronun uygun Bi modeli var mı ..:) Boyum 1.80
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeniden dağ bisikletimi alıcaksın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nivacı
1500 e full slx donanım salcano ımsınıo300 öneririm
ımsınıoiyimiş bundan sonra böyle çıkarsınlar modelleri
insomnia 300 alabilirsin Emircan. Güzel bir bisiklettir. -
Çok komik olacak arkadaşlar bisikletimi geri aldım parasını iade edip yahuu ben bugün gittim bisikletçiye hepsi çok pahalanmış çok 1000tl ye geçen sene mosso aldık arkadaşa bu sene olmuş fiyatı 1.250 ..1000 Tl ye bisiklet yok 21 vitesli carraro gösteriyor adam bende..pişman oldum adamdan zor da olsa geri aldım babamı soktum araya...kronumun gözünü seveyim :):)
quote:
Orijinalden alıntı: emircanizmir
Merhaba arkadaşlar xc 500 2013 model bisikletimi sattım memnundum ama 27 viteslik ve kadrosu 19 ya da 20 inç bisiklet almak istiyorum 1000 Tl ye kadar ne alabilirim 2.elde olabilir salcano istemiyorum
ömürlük kadro istiyorsan Trek 430 ve üstünü öneririm 2.el bisiklet sayfası var facebookta geçen slx donanım lı trek vardı 900 civarı satıldı bisikletin nomral alivolusu 1500 lira adam slx set alıp takmış 900 e sattı -
Hadi ya trek merida giant harika markalar...sıfır almak çok zor zaten çok uygun satmış adam dediğin gibi zor denk gelir bidaha
-
Ben canlı renkleri seviyom boyası hoşuma gitmiyor mossonun kanka
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Engineer !
quote:
Orijinalden alıntı: xxSpecter
quote:
Orijinalden alıntı: Engineer !
Mosso tavsiye ederim, on numara bisiklet. Arkadaşına da aldıysanız sana da alın bi tane
Fikir vermesi açısından benim bisiklet
Ne kadar bu bisiklet?
Ben bu aralıkta 1300e aldım, su an 1750ye satılıyor
Güzel bisiklet güle güle kullan. Bende de ng650 var. Ön teker mtb arka teker yol lastiği.
-
1500 e insomnia 300 kalmadı birtek hepsiburada da vardı o da bitti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X