Şimdi Ara

Xbox360 Türkiye ertelendi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaptığımız görüşmelerde Ocak ayında planlanan lansmanın Temmuz ayına ertelendiği öğrenilmiştir. Bunun sebeplerini de tabi ki Xbox severler için sorduk ve aldığımız yanıt ise çok iç açıcı değildi.

Xbox Ürün müdürünün ayrılması ve bu durumla karşılaşılan sorunlardan ötürü Türkiye Lansmanının ve çıkışının Temmuz tarihine alındığı öğrenilmiştir. Xbox ürün müdürünün ayrılışının neden bu konuları etkilediği ile bilgileri de öğrendik fakat şu an açıklamanın çok doğru olduğunu düşünmediğimizden burada buna yer vermek istemedik.

Kaynak:http://www.myxbox.net/modules.php?name=News&file=article&sid=72

Not: Böyle bir konu göremediğimden açtım, varsa silinebilir.

• hiç gelmesin o zaman.ne anlamı varki çıktıktan 3,5 yıl sonra gelmesinin?
  • alacaktım ama vazgeçtim bu saatten sonra gelsede almam.
  • alan aldı zaten yaa gelsen nolur gelmesen nolur bill gates
  • saçmalık!!!!!!!!!!!
  • yenisi çıkınca gelseymiş bare birazdaha bekleyip. xbox720
  • Bu saatten sonra Çokda FI FI...Gelmesin ztn biz oynadık,bozduk,tamirciler piyasası oluştu,oyunları takas ediliyor daha paşam yeni getirecek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation VR2 [ANA KONU] PS5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gelse neolur gelmese nolur zaten %90 ımız kopyacı :)
  • Çokta .......
  • Ya gelse nolcak sanki yine 800-900 ytl'ye kakalıcaklar.
  • gercekten üzücü bir haber.....ne kadar erken gelirse okadar iyi olurdu.buyuk magazalarda microsoft unda bir oyun konsolu oldugunu Türkiyenin heryerindeki kişiler ögrenecekti.. ama artık iş işten gecti konsol ülkemizde zaten çok yaygın bir şekilde buyuk illerimizde satılıyor..gelsede birşey ifade etmeyecekti( 3k olayı için avantajlı olacaktı sadece) ..ama artık teknik servislerimiz bu 3 kırmızıyada garanti veriyorlar ..gelmesede olur artık ..böyle devam.....
  • anlaşıldı,360 sahipleri ve almayı düşünenler gene üvey evlat muamelesi görüyorlar,görecekler...
    nedense biz de Pollyannacılık oynamayı amma seviyoruz arkadaş,adam yerine konulmuyoruz işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

gercekten üzücü bir haber.....ne kadar erken gelirse okadar iyi olurdu.buyuk magazalarda microsoft unda bir oyun konsolu oldugunu Türkiyenin heryerindeki kişiler ögrenecekti.. ama artık iş işten gecti konsol ülkemizde zaten çok yaygın bir şekilde buyuk illerimizde satılıyor..gelsede birşey ifade etmeyecekti( 3k olayı için avantajlı olacaktı sadece) ..ama artık teknik servislerimiz bu 3 kırmızıyada garanti veriyorlar ..gelmesede olur artık ..böyle devam.....

Dostum görende seni bill gates in oğlu sanacak ne kadar üzmüş seni bu haber
    Şaka bir yana bu saatten sonra gelse ne olur dedik 5-6 ay önce hala ve hala gelecekGelen şimdiye kadar çoktan gelirdi

• arkadaşlar ben bu olayın temmuzda olacağını daha 2007 temmuzunda biliyordum.çağlayan çıkıp ntv'de söyledi.ama siz resmiyet kazanmamış bir haberi sayfalarca tartıştınız.. eh neyse ama içiniz rahat olsun eğer çağlayan dönek birisi değilse 360 temmuzda %100 resmi olarak Türkiyede ve o 3.5 yıl diyenler xbox'ın çıkış tarihini öğrensinler önce.2005 kasımı.yani çıktıktan 3.5 yıl değil 2 yıl 10 ay sonra burada olacak biliyorum yine de az süre değil ama siz diyorsunuz %90ımız korsancıyız diye.adamlar da getirmiyor.müstahakınızdır devam edin siz ms bizi niye banladı demeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diluted -- 17 Ocak 2008; 18:16:24 >
  • Alan almis zati tummuz cok gec olur.Turkiye ye gelmesede olur sadece orjinal oyun acisindan cok ii olurdu ve arti tv lerde reklamlarini ne bilem fener bahceye formalarina bile reklam yaptirirdi bu bill amca hic gelmemesinden de ii dir Bide su var o gelene kadar ps3 iicene fiytlari dusurur arti FW benzeri biseyler bulurlar.
  • xbox ı olmayanların bu duruma sevinmesi lazım. tr ye gelene kadar gidin alın beyler bırakın resmiyeti fln
  • İyide TR garantili gelmesinin bir anlamı kalmadı ki.. Çoğu yer artık garanti veriyor..
  • ne gibi yerler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: diluted

arkadaşlar ben bu olayın temmuzda olacağını daha 2007 temmuzunda biliyordum.çağlayan çıkıp ntv'de söyledi.ama siz resmiyet kazanmamış bir haberi sayfalarca tartıştınız.. eh neyse ama içiniz rahat olsun eğer çağlayan dönek birisi değilse 360 temmuzda %100 resmi olarak Türkiyede ve o 3.5 yıl diyenler xbox'ın çıkış tarihini öğrensinler önce.2005 kasımı.yani çıktıktan 3.5 yıl değil 2 yıl 10 ay sonra burada olacak biliyorum yine de az süre değil ama siz diyorsunuz %90ımız korsancıyız diye.adamlar da getirmiyor.müstahakınızdır devam edin siz ms bizi niye banladı demeye

2 sene 10 ay da çok kısa değil bence, ne dersin
    Burada birkaç kişi dışında kimsenin umrunda değil zaten, 360 resmi gelip gelmemesiBirde müstahakkınızdır derken kim olarak ve hangi taraf olarak söylüyorsun bunu,büyük çoğunluğumuz kopya kullanıyoruz doğrudurTaraf olduğun kesime söyle crysis gibi tüm ödülleri toplayan oyunun fiyatı türkiyede 50 ytl ve bugün en dandik 360 oyunu 150 ytl bu yazdıklarımı aktar ve bendende slm söyleBence önce orjinal oyun oynamayı değil oyun fiyatlarını konuşalım

• ne müdürmüş işten ayrılınca türkiyeye xbox gelmiyor pek inandırıcı gelmiyor böyle saçmalık olmaz araştırmak lazım bu konuyu sallama çıkabilir...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.