Şimdi Ara

xbox360 ta xbox1 oyunları çalıştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar çalıştıra bilen varmı ben listedeki iki oyunu denedim çalışmadı çalıştıra bilen varsa anlatırsa cok makbule geçer
    http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardcompatibilitygameslist.htm

• bilen yokmu deneyen falan bide xbox için en iyi türkçe forum diyenler var
  • dostum bende tam olarak bilmiyorum ama yamalarını felan ekledinmi oyunların?
  • dead or live 2 oyunu var bende.dvd9 a yazılı fw Iextreme uygun.backup xbox1 oyunlarını çalıştırmak için oyuna patch uygulamak gerek.bu konu hakkında bilgim yok.torrent ten çekip dvd9 a yazdım ve çalıştı.
  • XBOX'ın kendi sitesinden çekeceğiniz 12 mbit boyutunda bir update dosyası var.CD veya DVD'ye yazıp 360'ınıza takıp yüklemeniz gerekiyor.Bu olay 1-2 dk sürer ve sonra 360'ınızın region'una uygun ve geriye uyumluluk listesinde yer alan tüm oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

NİNJA GAİDEN BLACK
    SİLENT HİLL 2:RESTLESS DREAMS
    SİLENT HİLL 4: ROOM
    DOOM
    FABLE

tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 20 Şubat 2008; 12:33:47 >
  • bazı iso'lar ve oyun yamaları kopuk veya çalışmıyor oyüzden tam saglıklı degil ben 6tane dvd dl-dvd yaktım boşyere sonra amerikadan 10 dolara orjinal getirdim
  • peki ninja gaiden yükledn burdan ozmn 1200 puanla almanın mantığı noluyor marketten?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xbox 1 oyununu direkt xbox 360 taktıgınızda(orjinal back up farketmez) kendi upate yapıyor zaten.....listede yer alan tum oyunlar test edilip çalışmış olması lazım microsoft tarafından..

back up oyunların evet bazıları bende de calısmadı ama farklı yerlerden buldum 1-2 tane calıstı sanırım xbox 360 a uyarlama yaparken bir hata oluyor o yuzden calısmamıs olabilir..orjinallerde tabi boye sorun olmaz 100% calısır...
  • fw iXtreme 1.4 olanlarda çalışmıyo galiba yabancı forumlarda yazıyor
  • ben oynuyorum ama oyunun içine bi takım dosyalar eklenmiş versiyonları oluyo galiba, ben forza 1 halo 2, ninja gaiden black gibi Xbox 1 oyunlarını oynuyorum bu oyunları malum yerlerden X360E olarak yani X360 normal Xbox1 Sadece Xbox1 de çalışan X360E ise 1 in oyunu ama bi takım dosyalar eklenerek 7.5gb a çıkmış( çünkü 4.7gb lık oyunlar) anlamına geliyo ben yanlışlıkla ilk başta Xbox1 oyununu denedim olmadı sonra E yazanları denedim hepsi çalıştı
  • bende şöyle hata kodu veriyor
    "This original Xbox game has encountered a problem and can't continue.For more info, go towww.xbox.com/support.

X: 5829.0 B: 1884.0"
  • quote:

Orjinalden alıntı: maximusix

bende şöyle hata kodu veriyor
    "This original Xbox game has encountered a problem and can't continue.For more info, go towww.xbox.com/support.

X: 5829.0 B: 1884.0"

Bu bende de oluyor çünkü çektiğin dosya ya ya patch uygulanmamıştır yada hatalı patchlidir .Bende ki orjinal Halo 1 den başka hiç bir oyunum çalışmadı çünkü hepsi DVD tek katman ve xbox 1 uyumlu yani patchsiz .xbox 360 uyumlu oyunları hazır olarak torrentlerden bulabilirsin onları zaten direk DVD 9 a yazıp çalıştırırsın .tabi bölge kodu da uymalı...

• Arkadaşlar ben konuyu şöle toparlıyım size diyelim bugün bi X360 aldık ister orjinal ister FW li olsun

XBox1 oyunları oynamak istiyorsak forumlarda vardı direkt linki ama yoksa internetten bu dosyayı bulmak çok da zor deil

1.adım bu dosyayı bi cd ye yazıp X360 a takıyoruz zaten kendisi otomatik update işlemini yapıyo

2.adım : X360 için özel olarak bi takım dosyalar eklenerek hazırlanmış X1 oyunlarını da bulabilirsiniz burda dikkat edilecek nokta X1 in oyunları genel DVD5 nadir DVD9 oyunları biz internetten indirdiğimiz X1 e ait standart oyun image larını yazarsak çalışmaz. MS listesindekiler hariç olabilir. ama genelde çalışmıyo denenmiştir. peki napcaz şimdi bu oyunların DVD9 formatında ve benim bulduğum sitede kategorilere ayrılmış durumda

X360 game
    XBOX game
    X360E game diye

İşte X360E ler sorunsuz şekilde çalışıyo tıpkı X360 oyunları gibi sadece İSO dosyasını yazıyoruz DVD9 medya ya ve sorunsuz bakıyoruz keyfimize

ister orjinal olsun ister olmasın farketmiyo yani

• Ben sadece update'i yapmıştım cd'ye yazıp ve arkadaşımdan ninja gaiden black+halo 2 alıp oynamıştım yani kendi tcrübem veya denmişliğim yok.
    Şimdi sorum şu:
    360'a uyumlu herhangi bir XBOX1 oyununu netten çekip, 4.7 gb'lık tek katmanlı DVD'ye yazsak çalışırmı(eğer oyun 4.7 gb'ı aşmıyorsa)
    NİNJA GAİDEN'ın 7.0 gb olduğu için dvd 9'a yazıldığını sanıyordum o bakıma
  • evet xbox live den uptade gerekiyo o oyunlar icin, ben sirkeciden ninja gaiden black almıştım takınca uptade istedi 1-2 dakka falan sürdü, sonra lap calıştı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Ben sadece update'i yapmıştım cd'ye yazıp ve arkadaşımdan ninja gaiden black+halo 2 alıp oynamıştım yani kendi tcrübem veya denmişliğim yok.
    Şimdi sorum şu:
    360'a uyumlu herhangi bir XBOX1 oyununu netten çekip, 4.7 gb'lık tek katmanlı DVD'ye yazsak çalışırmı(eğer oyun 4.7 gb'ı aşmıyorsa)
    NİNJA GAİDEN'ın 7.0 gb olduğu için dvd 9'a yazıldığını sanıyordum o bakıma

Denemen lazım. Ben XBOX1 oyunlarını XBOX360 için hep DVD9 olarak indirdim. Gerçi artık gerekte kalmadı XBOX1 aldığım için.

• SİLENT HİLL 2 buldum ama ntsc yazıyor sadece, bir yerde daha var ntsc yazıyor origin olark USA, PLAY ASİA'da j versiyonu da var.Kafam karıştı.Acaba çalışırmı J-de?
  • Bence riske girme hiç oyunu çekersin çalışmaz üzülürsün.
  • Supermiş o zaman en kısa zamanda deneme yapacağım gerçi gerek yok ama merak işte kendi hazırladığım oyunun çalışıp çalışmadığını görmek.
  • pekçok sitede hazır şekilde yapılmış Xbox1 oyunu mevcut uğraşmanıza geek yok

Ama elinde Xbox1 oyunu olan arkadaşlar bu programla deneme yapıp sonucu paylaşırlarsa seviniriz, en son Mortal Kombat Deception ı buldum, gayet güzel çalışıyo,
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.