Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
399.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabuncu

    abi bir şey sorcam hani ban yiyorsun ya atıyorum makinadan nete bağlanıp gezmek istesem gezemiyor muyum?

    ve ben denizlideyim mr.game diye bi yer var 15 liraya veriyor oyunları şimdi oyunu aldım diyelim atıyorum black ops live den oynamak istediğim zaman dvd yi takmam mı lazım bu soruyu sormamdaki amaç şu hdd falan seçiosun demişler altta ondan.


    Xboxta internette gezmek diye birşey zaten yok . Ama banlanınca net üzerinden olan herşeyden mahrum kalırsın .

    Oyun oynarken dvd takılı olmak zorunlu . Hdd nin amacı daha sessiz olması ve okuyucunun daha az yorulmasını sağlamak :X
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Daha öncede sordum ama cevaplayan olmadı yardımcı olursanız sevinirim. Xbox 360 slim almayı düşünüyorum bende ama ilk defa konsol alıcağım için pek bir bilgim yok yeni başladım araştırmalara, kafama takılan soru ise slimde kopya oyun oynayabilmek için sanırım 2 yol var, biri fw diğeri dvd-romu değiştirtmek, ikisi arasında bir fark var mı acaba? Sanırım fw yaptırdığımız zaman onu güncellemek gerekiyor yani tekrar eden bir işlem, dvd-rom değişikliği kesin çözümmüdür bir kere yaptırdıktan sonra rahatça bütün oyunları oynayabilir miyim? Bu işlemlerin tek olumsuz yanı mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_İllusionist


    quote:

    Orijinalden alıntı: revenger11

    @The_İllusionist

    Her oyun onu sana soruyor zaten. Sen hiç sormasın direk hdd'yimi seçsin istiyorsun?


    Aynen hocam.


    ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reaper_tulu

    İyi akşamlar arkadaşlar. Daha öncede sordum ama cevaplayan olmadı yardımcı olursanız sevinirim. Xbox 360 slim almayı düşünüyorum bende ama ilk defa konsol alıcağım için pek bir bilgim yok yeni başladım araştırmalara, kafama takılan soru ise slimde kopya oyun oynayabilmek için sanırım 2 yol var, biri fw diğeri dvd-romu değiştirtmek, ikisi arasında bir fark var mı acaba? Sanırım fw yaptırdığımız zaman onu güncellemek gerekiyor yani tekrar eden bir işlem, dvd-rom değişikliği kesin çözümmüdür bir kere yaptırdıktan sonra rahatça bütün oyunları oynayabilir miyim? Bu işlemlerin tek olumsuz yanı mıdır?


    Dvd rom olayını senden duydum şuan . Fw olayı zaten dvd roma uygulanan birşey olarak düşün . Fw'yi kaldırmak istediğinde dvd rom değiştiriyorsun .Tek olumsuz yanı evet bandır .




  • fw li elite bir xbox 360 120gb konsolum var yeni aldım şimdi ilerde çıkıcak oyunları oynayabilirmiyinm xbox la oynamadan hiç internete girmek ban felan hikaye olur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce


    quote:

    Orijinalden alıntı: reaper_tulu

    İyi akşamlar arkadaşlar. Daha öncede sordum ama cevaplayan olmadı yardımcı olursanız sevinirim. Xbox 360 slim almayı düşünüyorum bende ama ilk defa konsol alıcağım için pek bir bilgim yok yeni başladım araştırmalara, kafama takılan soru ise slimde kopya oyun oynayabilmek için sanırım 2 yol var, biri fw diğeri dvd-romu değiştirtmek, ikisi arasında bir fark var mı acaba? Sanırım fw yaptırdığımız zaman onu güncellemek gerekiyor yani tekrar eden bir işlem, dvd-rom değişikliği kesin çözümmüdür bir kere yaptırdıktan sonra rahatça bütün oyunları oynayabilir miyim? Bu işlemlerin tek olumsuz yanı mıdır?


    Dvd rom olayını senden duydum şuan . Fw olayı zaten dvd roma uygulanan birşey olarak düşün . Fw'yi kaldırmak istediğinde dvd rom değiştiriyorsun .Tek olumsuz yanı evet bandır .



    sağol arkadaşım teşekkür ederim




  • Arkadaşlar yeni hdd alıyorum Xbox ıma. Şuan halihazırda kullandığım HDD m deki verileri USB belleğe kopyalamak istiyorum. Ama kopyalama menüsünde save datalarını göremiyor. Bunu nasıl yapacağım ?
  • Arkadaşlar slmlar..
    Şuan Almanyadayım kinectli o basit oyunların oldugu dvdli xbox siyah 4gb paket 280€
    bu kapasite neyin nesidir arttırılabilinir mi?
    gelirken isteyen var mı? :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Arkadaşlar yeni hdd alıyorum Xbox ıma. Şuan halihazırda kullandığım HDD m deki verileri USB belleğe kopyalamak istiyorum. Ama kopyalama menüsünde save datalarını göremiyor. Bunu nasıl yapacağım ?



    Ben ona dikkat etmiştim zamanında, bazı oyunların save dataları yanlızca "move" yapılabiliyor yani taşınabiliyor. Kopyalanabilenlerde var ama.



    @The_İllusionist
    Böyle bir ayar bildiğim kadarıyla yok, mecburen her defasında elle seçmek gerekiyor diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 5 Aralık 2010; 22:34:05 >
  • Bu Microsoft Pointsleri başka bir hesaba aktarabiliyormuyuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAD MAX

    Bu Microsoft Pointsleri başka bir hesaba aktarabiliyormuyuz.

    Aktarılmıyormuş.
  • Xbox 360 un bir üst modeli çıktığında yeni çıkan oyunları bir önceki modelde oynama imklanı varmı ?

    Yoksa belli bir süre sonra yeni oyun sadece en son modelemi çıkıyor.

    Kinectde fps nasıl oynanıyor ?

    İzlediğim videolarda Ps3 Move oyunlarda daha kullanışlı gibi görünüyor şimdilik.


    Tşk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunag -- 8 Aralık 2010; 20:28:08 >
  • arkadaşlar yeni firmware çıktımı??? , şu ASSASİNS CREED BROTHERHOOD' U bi oynamak nasıp olmadı
  • xbox360 jasper board elite 120 gb pal benide ekleyin lisetyue
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clubberkay

    xbox360 jasper board elite 120 gb pal benide ekleyin lisetyue

    XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR
  • Arkadaşlar selam yeni aldığım xbox 360 JASPER konsol da eski FW vardı cihazım fw li fakat internete bağlayınca UPDATE sordu arka arkaya 2 - 3 defa güncelleme yaptı cihaz en son çıkan KINECT dashboardu ve xbox LİVE güncellemesini yükledi şans eseri banlanmadım fakat bu güncellemeden sonra bitirdiğim ve daha evvel oynadığım oyunlarımı kaldığım yerden oynamaya veya tekrar oynamaya çalışınca kabul etmedi ve silip yeniden HDD YE yükledim sorun ortadan kalktı sizce neden böyle bir uyumsuzluk gösterdi bu konu hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler herkese iyi forumlar
  • Arkadaşlar savelerim kayboldu. Geri döndürme gibi bir imkanım var mı ?
  • enteresan şeyler oluyo
  • arkadaşlar harici disk mi yoksa 16gb usb bellek mi alayım siz hangisini önerirsiniz. zaten 16 gb destekliyormuş xbox
  • xbox 360 slim için fw çıktımı?
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.