Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
398.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

çözünürlüğü nasıl ayarlıyoruzki ben onun için ayrıca bir ayar göremedim plazmada ?

xbox daki ayardan bahsediyor. Açılışta 720p 1080i 1080p den 1 ini seçebiliyorduk o ayardan bahsediyor
  • arkadaşlar selamlar , bu dh'ye ilk mesajım..

xbox almayı düşünüyorum yakın zamanda , benim sormak istediğim konu şu ; hd ready tv'de durum nedir..? diğer bir sorum eğer hd ready tv kaldırmaz diyorsanız DVI girişi olmayan Analog bağlantılı 22 '' full hd monitöre makineyi bi şekilde bağlayabilir miyim..?

şimdiden teşekkürler..
  • bugun xboxım hayırlısıyla gelicek live için us hesapmı uk hesapmı acmam gerekir makina pal, birde yeni gametag alanlar için 1 ay gold üyelik aktif oluyo sanırım bunun için herhangi bir işlem yapmamız gerekiyomu yoksa otomatikman aktif oluyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambrosia_ -- 7 Ekim 2009; 13:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambrosia_

bugun xboxım hayırlısıyla gelicek live için us hesapmı uk hesapmı acmam gerekir makina pal, birde yeni gametag alanlar için 1 ay gold üyelik aktif oluyo sanırım bunun için herhangi bir işlem yapmamız gerekiyomu yoksa otomatikman aktif oluyomu?

Xbox live dan yeni bir kullanıcı ismi yarattıktan sonra direk 1 aylık gold üye oluyorsun. Birde bana kalırsa UK hesap almanı öneririm.
  • sonunda geldi xbox yanlız bi sorun oldu fifa10da tam maca girerken başlama vuruşunda cant reading disc diyo sorun ne olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambrosia_ -- 7 Ekim 2009; 19:12:24 >
  • Merhabalar

Almanyadan yeni xbox 360 elite aldım..Buna fw yapılabiliyor mu acaba?
  • Piyasadaki tüm Xbox lara FW atılabiliyor.

@ambrosia_

Optik sürücün DVD'yi okumakta zorlanıyor en baştan kaliteli bir marka DVD'ye yazarsan düzelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Piyasadaki tüm Xbox lara FW atılabiliyor.

Cevabın için sagol dostum peki bu FW işleminde DVD okuyucu mu değişicek yoksa netten bi işlem mi yapılıcak bilgin var mı acaba?
  • DVD okuyucusu değişmiyor yazılım ile yapılıyor FW.
  • xbox live'a bitürlü giremedim sifre veya pass yanlış diyo yeni hotmail hesabı actım bölgeyide amerika seçtim sorun hala dvm ediyo yardımcı olursanız sevinirim
  • sa arkadaşlar ben konsolu yeni almama rağmen uretim tarihi 2008 yılı çıktı....bide ben nasıl live hesap açacam Dirt 2 oynaycam 1 aylık live bedavaymış ya hangi ulkeden açmalıyım bu farkeder mi forumdaki dirt 2 yarışlarına katılcamda..........

bide sor sorum benim konsol ustunde microsofta dair stiker yok nasıl olur ki böyle bi durum???????????
  • Ürünü nerden anldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambrosia_

xbox live'a bitürlü giremedim sifre veya pass yanlış diyo yeni hotmail hesabı actım bölgeyide amerika seçtim sorun hala dvm ediyo yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretasman30

Ürünü nerden anldınız?

qatardan
  • bende bugun yeni makina aldım..jasper oldugunu nerden anlayabilirim??

12.1a yazıyor bide 2009-2 üretim

arastırmalarıma göre uyuyor ama genede bi sormak istedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cino__cool

bende bugun yeni makina aldım..jasper oldugunu nerden anlayabilirim??

12.1a yazıyor bide 2009-2 üretim

arastırmalarıma göre uyuyor ama genede bi sormak istedim..

2009 1.ayın 7 sinden sonra üretimler jasperdır anlaman için bu kadar bilgi yeterli
  • çok teşekkür ediyorum dostum
  • şu anda 20 gb hdd var. 120 gb hdd almak istiyorum 120yi aldıgım zaman 20deki profilimi 120ye aktarabilirmiyim.
  • http://www.shopto.net/XBOX%20360/HARDWARE/ bu siteden xbox alsak, gümrüğe takılır mı? benim alacağım makine 250 euro luk olur büyük ihtimal. gümrüğe takılırsa da ne kadar vergi vermemiz gerekir?
  • merhaba arkadaşlar xbox'um için kablosuz kol aldım..ama usbden taktığımda görmüyor bi sorun falan mı var ki? driver falan mı gerekiyor yani anlamadım?
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.