Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
398.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlada Startup için secenekler var.disc yada Dashboard.Direk oyun açsın istiyorsan Disc sec
  • saolda onu sormadim zaten disc secilide makina simdi acinca direk live da geliyo eskiden gamesde geliyodu menu olarak yani bi kere lan kablosu taktim boyle oldu live baglanak dedik oda olmadi mtu hatasi veriyo lani kapatamdim galiba makinada live girip net vardiye bekliyo onu nasil eski haline getircem onu soruyom acinca yesil games ekranim gelsin be
  • Bende de bu aralar bi sorun oluştu video açamıyorum liveda..Uzun süre loading ekranı kalıyo daha sonra bi connection hatası veriyo ve bazen cod veya fifa oynarken de bağlantı aniden gidiveriyo bilgisayarımda gitmemesine rağmen sonra tekrar başka bi oyuna girebiliyorum ama o anki oyun zevkimin içine ediyo yani bu ...Sorun ne olabilir acaba bi network ayarı mı çekmem gerekiyo alete...Gerçi 2 güne de bitiyo live nisana kadar açmıcam
  • amazon.com, bestbuy.com gibi sitelerden bakabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cyrix

Amerika için xbox360 arcade fiyatları hakkında bilgisi olan veya link verbilecek arkadaş var mı?Uygunsa hafta sonu bir adet bir arkadaşım vasıtasıyla (Newyork'a uçtu bugün) getirtmeyi düşünüyorum. Getirirken gümrükte arkadaşım sorun yaşar mı?Teşekkürler şimdiden.
  • Güvenilir yerde yaptırırsanız sorun olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D

Vermiş olduğunuz bilgiler için cok teşekkür ederim ,

Xbox360 hediye geliyor , ve cok mutluyum. Dvd-ram Flashlamak sizce ne kadar doğru birşey ? İnsan korkuyor içinden parca calıcaklar diye
  • Arkadaşlar 2 yıla yakındır Ps3 60Gb modelinin sahibiyim ve üzülerek söyleyebilirim şuana kadar toplamda 7 oyun alabildim bende kopyaya karşı olsam bile şu sıralar çıkacak olan birçok efsane oyunu görünce Xbox 360 Fw almayı kara verdim Ps3 oyunlara para yetiştiremez oldum bu kararı o yüzden verdim sizce hangi modeli alayım oyunları genelde netten indirmeyi planlıyorum sanırım fw yapsak bile bölgelere göre oyunların hepsi oynanmıyormuş bu arada live kullanmıyacağım ve konsolu netede bağlamayacağım güncellemeleride pcden atacağım konsola böyle yaparsam konsol banda yemez ama tabi bu ne kadar korur orası malum yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: i y i m s e r

Arkadaşlar 2 yıla yakındır Ps3 60Gb modelinin sahibiyim ve üzülerek söyleyebilirim şuana kadar toplamda 7 oyun alabildim bende kopyaya karşı olsam bile şu sıralar çıkacak olan birçok efsane oyunu görünce Xbox 360 Fw almayı kara verdim Ps3 oyunlara para yetiştiremez oldum bu kararı o yüzden verdim sizce hangi modeli alayım oyunları genelde netten indirmeyi planlıyorum sanırım fw yapsak bile bölgelere göre oyunların hepsi oynanmıyormuş bu arada live kullanmıyacağım ve konsolu netede bağlamayacağım güncellemeleride pcden atacağım konsola böyle yaparsam konsol banda yemez ama tabi bu ne kadar korur orası malum yorumlarınızı bekliyorum.

Sana paket içeriklerini vereyim...Benim önerim Premium yada Elit alman (Hdd olduğu için)

Premium Pack
    Paket içeriği Konsol - Component Kablo - Headset - 60GB Harddisk - Kablosuz Controller ve Adaptör içermektedir.

Elite Pack
    Paket içeriği Konsol - Component Kablo - Headset - 120GB Harddisk - Kablosuz Controller - HDMI Kablo - Optik ses adaptörü ve Adaptör içermektedir.Ürün siyah renge sahiptir.

Arcade Pack
    Paket içeriği Konsol - Composite Kablo - Memory Card - Kablosuz Controller ve Adaptör içermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 15 Şubat 2009; 19:10:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: i y i m s e r
    bu arada live kullanmıyacağım ve konsolu netede bağlamayacağım güncellemeleride pcden atacağım konsola böyle yaparsam konsol banda yemez ama tabi bu ne kadar korur orası malum yorumlarınızı bekliyorum.

Şuraya kafam takıldı konsolu nete bağlamadıktan sonra ban yesen nolur yemesen nolur yine ban yemiş gibi sadece single player oynucaksın zaten ...
  • Bilgilendirme için sağol #FireLord# şimdi fw yapacağımdan konsolu elit almak biraz garip olur ama Pre veya Arcade bana daha uygun gibi Jokerguy nete bağlamama olayı ise daha çok ban yemesini istemiyorum konsolun belki ilerde elimder çıkarırım diye zaten online daha Ps3'te takılıyorum amacım her oyunu denemek için Xbox360 almak.
  • Anladım...Tabi ilerde satmayı düşünüyosan o açıdan haklı olabilirsin ama inan liveın tadı bambaşka..Ps3ün online hizmetini bilemicem o da iyidir ama live gibi bi nimetten yararlanmamak yazık olur x360 da tabi sen bilirsin yine de hayırlı olsun şimdiden
  • merhaba, birbirinden bağımsız düşünülmesini istediğim 3 sorum var. Yeni başlık açıp kalabalık yapmak istemedim. Cevap bulursam sevinirim.

1) FW'li bir makina garanti dışı mıdır? (öyledir diye düşünüyorum)
    2)3K lı bir makinaya kasasını açmadan orijinal firmware'i tekrar flaşlanabilir mi?
    3)FW işlemi sırasında kasanın içi açılıyor mu?

Çok detaylara girip kural dışı bir hareket olmasını engelleyerek evet hayır şeklinde cevap verirseniz memnun olurum...
  • Benim aklıma çok saçma bişi takıldı ama örenmem lazım böyle manyak biriyim ... " Xbox Live " daki live kelimesi liv diye mi yoksa layv diye mi telaffuz ediliyo...Hani fiil olarak kullandığımızda liv o tamam yaşamak anlamında ama burdaki gibi kelime olarak kullandığımız zaman da liv diye mi telaffuz ediliyor canlı anlamındaki live valla dünden beri kafama takıldı arkadaşlarla fifa oynarken liv deyince öğrenmem lazım .. Liv Tyler
  • Live orda online anlamı taşıyor bence AL-IVE bende fw li Xbox360 alacam sanırım fw sistemsel bir hack gibi birşey içini açıp Ps2'deki gibi çip takma olayı değil tabi bu benim düşüncem Fwli makine ise evt garanti dışı tabikide daha çok ülkemizdeki bütün fwli veya fwsiz orjinal Xboxlar bile garanti dışı çünkü ülkemizde bu konsol resmi olarak satılmıyor 2. sorunu Xbox360 sahibi olmadığım için bilemiyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

Benim aklıma çok saçma bişi takıldı ama örenmem lazım böyle manyak biriyim ... " Xbox Live " daki live kelimesi liv diye mi yoksa layv diye mi telaffuz ediliyo...Hani fiil olarak kullandığımızda liv o tamam yaşamak anlamında ama burdaki gibi kelime olarak kullandığımız zaman da liv diye mi telaffuz ediliyor canlı anlamındaki live valla dünden beri kafama takıldı arkadaşlarla fifa oynarken liv deyince öğrenmem lazım .. Liv Tyler

Layv diye okunur. Fiil hali olsaydı liv okuyacaktık. MS Live'i yaşam biçimi olarak düşünüyorsa o ayrı. I live in live ( ay liv in layv ) gibi saçma bişi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 16 Şubat 2009; 18:49:14 >

• Bence de layv olması lazım dün arkadaşla konuşurken xbox liv dedi de dalga geççektim tam öğrenmeden geçmeyim dedim
  • LÜTFEN YARDIM

ARkadaşlar Benim bir hdmı kablom var yeni aldım Atik elektronikten kabında sıfır neyse bu HOME marka HDMI 1.3 TYPE CABLE .tamam çok iyi taktım hem xbox 360 a hem Tv ye açıyorum xbox çalışıyor ama görüntü yok.Televizyonun ayarlarından da ilk önce hdmı uyumlu cihaz arayın diyor(kullanma kılavuzunda).Ben arıorum cihaz bulamıyor.Ama sonra normal AV kablo ile bağlıyorum.Çalışıyor görüntü geliyor HDMI kabloyu nasıl bağlamalıyım yani nasıl açıcam.
    2-Önceden Xbox ı ben joystickten ortaya basılı tuturak '' Turn Off Console'' yaparak kapatıyordum ve kapanıyordu.Şimdide(Fw yaptırdıktan sonra) kapanıyor ama şimdi joystick açık kalıyor ışık yanıyor.Mecburen bende arka taraftakı pil haznesini çıkarıp takıyorum anca öyle oluyor.

• Görüntü ayarı resetlemeyi deneyin, sadece hdmi kablo takılı olsun, av kablo takılı olmasın, şunları uygulayın.

quote:

Cihazı kapatın y ve RT (sağ tetik) tuşuna basılı tutun ve böyle iken cihazı açın, tuşları bırakmayın, kısa bir süre sonra otomatik olarak kapanıcak (kapanınca tuşları bırakın) ve tekrar açılıcak. Ayarlar resetlenmiş olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL-IVE

merhaba, birbirinden bağımsız düşünülmesini istediğim 3 sorum var. Yeni başlık açıp kalabalık yapmak istemedim. Cevap bulursam sevinirim.

1) FW'li bir makina garanti dışı mıdır? (öyledir diye düşünüyorum)
    2)3K lı bir makinaya kasasını açmadan orijinal firmware'i tekrar flaşlanabilir mi?
    3)FW işlemi sırasında kasanın içi açılıyor mu?

Çok detaylara girip kural dışı bir hareket olmasını engelleyerek evet hayır şeklinde cevap verirseniz memnun olurum...

1) Hiç garantisi yok
    2) Bu soruyu tam anlamadım ama kasasını düşündüğün gibi açmıyorlar başka br yöntem var bunu biraz arama yaparak öğrenebilirsin...Birde eğer cihaz bir kere fw yaptırıldımı tekrardan orjinal haline dönebilir, ama yinede ban yeme riski taşır

• arkadaşlar benimde biraz saçma ama kafama takılan bi sorum var geçen gün yeni bir profil açmak eskisini silmek istedim.
    tabi bilmediğimiz için yeni profilde memory card daki bütün oyun save lerim gitti :( neyse bunu geri döndüremiyoruz sanırım zaten ama asıl sorunum şu
    bioshock bitirmek üzereydim ve save i gitmişti bende ertesi gün bir hışımla başladım bioshocka ve ne yapmam gerektiğini bildiğim için bu sefer 1 günde kaldığım yere geri geldim ancak oyunu eski oynadığımdan çok daha hızlı ve atak oynuyodum bu yüzden gözüme hafif bikaç yerde saniyelik kasmalar gördüm acaba banamı öyle gelio yada başka açıklaması varmı bilmiyorum.
    çok komik olcak ama cihazda kullandıkça bir video işleme konusunda,performansta bir deişiklik olurmu yani bundan 2-3 sene sonraki performansı aynı oyunda bile aynı kalırmı :)))) baya bi karışık oldu ama söylemessem çatlarım :D:D:D

• Benim aklıma takılan bir konu var...Genelde sitelerde falan xbox incelemelerindeki sslerde resimlerde hiçbir şekilde kırılma falan görmüyorum oyunlarda..Ancak bazı arkadaşlarım bu kırılma olayından çok bahsediyolar ve kendim de yaşıyorum oyunlarda bu cihazın kendisiyle ilgili bir olay mı yoksa ekranla ilgili bişey mi örneğin bu kırılmalar bi monitörle hd bi tv arasında farkeder mi? çünkü arkadaşımda 26 inç vestel hd tv bende ise benq x2200w var ikimizde de oyundaki görüntü kırılmaları gözle görülüyor .. Tahminime göre xboxtan kaynaklanan bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerguy -- 17 Şubat 2009; 14:45:31 >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.