Bildirim
=== XBOX360 SİSTEMLERİNİZ === (124. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler. Geriye bir tek ses sistemi ve nargileme tütün almak kaldı. -
-
Yok hocam. Yani monitör 24" di. TV'yi pek aramadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
Yok hocam. Yani monitör 24" di. TV'yi pek aramadım.
Fps de monitor iyi de,futbol icin tv daha iyi gibi ama bencede cok fark etmiyor,oda iyiymis arsiv falan duzenli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
quote:
Eskiden 106 ekran plazmaya bağlı olan sistemimi, annemin dizi! derdinden odama taşımak zorunda kaldım, böyle daha iyi oldu gibi.. Nargileye dikkat
Yeni sistemim
Hepsi orijinal değildir herhalde?
Yalnız oyunlara cover olsun, kapak olsun bayağı uğraşmışsındır. Kopya da olsa, arşiv, arşivdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Eylül 2013; 17:00:26 >
-
%65'e %35 diyebiliriz. Korsan-orjinal olarak. Gönül ister ki hepsi orjinal olsun ama henüz o kadar zengin olamadım.
Ekleme: Birde onlar oyun değil, hepsi film ve biraz da dizi. En son saydığımda 1493 tane vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 26 Eylül 2013; 13:06:37 > -
-
-
-
bu da benimki :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
xbox one lı sistemler ne zaman gelecek bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.marvel
Buda benim gece modu =)
Dostum, bu düzen duruyordur hala heralde, bu mavi ışık, şerit led olayı mı? nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
quote:
Orijinalden alıntı: mr.marvel
Buda benim gece modu =)
Dostum, bu düzen duruyordur hala heralde, bu mavi ışık, şerit led olayı mı? nedir?
Selam dostum , evet LED olayı . düzeni dahada değiştirdim :) ama led'e halen devam .
-
-
Hadi artık ONE resimleri gelsin -
-
Nefis. Çok şık duruyor, konsol, tv ve vitrin. -
Kinect TV üstüne monte edilemiyor mu hocam?
@nuwanda87
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X