Şimdi Ara

XBOX360 mı PS3 mü alayım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GORGEOUS

Arkadaşlar xbox360 ımı 5 - 6 ay evvel satmıştım.Şimdi tekrar almak istriyorum konsol ama ps3 mü olsun xbox360 mı karar veremedim.
    Genel olarak hangisini almak daha mantıklı sizce?.iyi günler...

not:aman kavga etmeyin burda sakince

Bende sattım gecen sene bu sıralarda geri ıstemıstım sora cok bence su vakitten sonra bence 360 para yatırma (millet laf edicek gibi ama 360 la ps3 eşitleniyo:)) PS3 gucunu gostermeye basladı akfa kafaya gıdıyorlar artık hatta ps3 az da olsa ustun bence ps3 almanın sana bluray + sı olur
    bence 1 2 ay daha bekle sora ps3 al

• 1 - 2 ay daha

sırf kendımı tatmin etmek için dimi

Ama caymassam ( ki çabuk cayan tiplerdenim) ps3 alcam
  • ya bırakın xbox 360 ezer geçer
    Halo 3 varmı
    gears of war
    lost planet ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rayquza

ya bırakın xbox 360 ezer geçer
    Halo 3 varmı
    gears of war
    lost planet ?

hepsini pc de oynuyacaz ne gerek var xbox 360 a
  • ps3 e "age of connan" geliyormu?

ben şu ana kadar ps3 'e gelmekte olan adam gibi bir mmorpg görmedim. tamam konsol oyunları zevklidir güzeldirde bir mmorpg nin yerini tutamaz. heleki age of connan gibi bir oyunun. xbox oyunlarını pcdende oynarım diyenler için cebiniz açık olsun diyorum. birde sony online entertainmentin "star wars galaxies" yada "planetside" gibi güzel olabilicek online oyunların nasılda güzelce içine edebildiğini gördükten sonra nedense sony e karşı hiç hoş duygular beslemiyorum. adamlar itinayla alakalı alakasız her online rpg oyununu kıytırık bi yaratık kesme oyununa dönüştürebiliyo. bence xbox.. 3 kırmızı versede, 2. xboxu alsanızda genede o haliyle bile ps3 ten ucuza geliyo :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 26 Temmuz 2007; 9:07:05 >
  • PS3 de oyun mu yok...O eskidendi.Dostum cok degil surda yani agustosda lair diye harika bir oyun cikacak.Zaten bu oyunlan baya bi zaman gecirirsin.Sonra gelsin eylulde heavenly sword
  • Kalbinin sesini dinle...
  • Arkadaşım bu mesajı 2 oyun için mi yazdın? Bana şimdi xbox360 a çıkacak hit oyunları saydırma, ps3 ünüde alır, bi odada ağlarsın.

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

PS3 de oyun mu yok...O eskidendi.Dostum cok degil surda yani agustosda lair diye harika bir oyun cikacak.Zaten bu oyunlan baya bi zaman gecirirsin.Sonra gelsin eylulde heavenly sword
  • HALO3
    MAss Effect
    Bioshock
    Age of Conan
    PGR4
    Lost Odyssey
    Blue Dragon
    World in Conflict

360 alırsan sadece bu yaz oynayacagın 360 a ve konsola özel oyunlar...Seçim bellidir
    Çıkmış olanları saymayalım onları biliyorsun zaten...Ha bide Live vardı dimi, babalar gibin

edit :
    GTAIV de sadece 360 sürümü için özel indirilebilir içerik olacağıda Rockstar tarafından tekrar belirtildi

http://www.gamesradar.com/us/ps3/game/news/article.jsp?sectionId=1006&articleId=20070725111542242077&releaseId=20060313153735796095

quote:

"But I guess if you want the complete experience with the episodes, then yeah, you should buy the 360, I suppose," Simon said.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 26 Temmuz 2007; 11:03:36 >

• Stranglehold u atladın ayrıca çok yakın zamanda Assasins Creed ide bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşım bu mesajı 2 oyun için mi yazdın? Bana şimdi xbox360 a çıkacak hit oyunları saydırma, ps3 ünüde alır, bi odada ağlarsın.

quote:

PS3 de oyun mu yok...O eskidendi.Dostum cok degil surda yani agustosda lair diye harika bir oyun cikacak.Zaten bu oyunlan baya bi zaman gecirirsin.Sonra gelsin eylulde heavenly sword

sky__walker sen adamın ne dediğini duymadın heralde.adam diyor ki az oyun olsun güzel olsun diyor.Tabi ki bende biliyorum 360 ın daha fazla oyunu oldugunu.ama birde ileriye doğru düşünmek lazım dimi.

• onlar multi diye, gerçi 360 sürümlerinin daha iyi olma ihtimali yüksek, onlarıda sayabilirdik aslında...
    Seçim belli yani.Seneye yaza dogru alırız PS3
  • Katılıyorum ps3 için bekleyebilirsin , uygun fiyatlı xbox360 Elite bulabilirsen mükemmel olur
  • Merhaba.

Ben bir Xbox 360 kullanıcısı olarak sana PS3 öneriyorum.Şu 3 Kırmızı olayı yüzünden nefret ettim cihazdan.Hergün Bill Gates amcamı hasret ile anıyorum :)

Etrafımdaki arkadaşlarda toplam 5 cihaz var.Bunların 3 tanesi Kırmızı ışık gördü ,2 taneside banlı.Yani sorun %100. Hiç uğraşma geç PS3'e rahat et.
  • Şuanlık bence hiç bir konsol alınmaz 6 ay sonra süper olur hem konsolar hemde oyunlar sende benim gibi yap bekle
  • ne yani xbox 360 ileriye dönük bi cihaz deil mi? 360 a Oyun adapte etmek her zaman ps3 den daha kolay olacak.Bunu Oyun yapımcılarından eleştirmenlere kadar herkes internet sitelerinde,oyun dergilerinde açıkladı.Ama bazı kişiler oyunu bi kenara bırakmış blue ray denen zımbırtı peşinde ve ona dayanarak geleceğin konsolu bilmem ne diyorlar.Zaten şurada ne kaldı ki 5 sene içinde yeni nesil konsollar gelir. PS3 ne zamandır piyasada hala kullanıcıları abidik gubidik şeyler yüzünden oyalıyor.Sony ps4 çıkartır siz hala ps3 de blue ray bilmem ne diye saçmalarsınız.Ama biz yüzlerce hit oyunu bitirmiş oluruz.Hadi bunların hiçbiri olmasa bile o oyunları nası kopyalıyacaklar.Türkiye şartlarında orjinal oynamak adamın ocağına incir ağacı diker artık yemeden içmeden kesilir oyuna para yatırırsınız:D(ki buna saygı duyarım):D

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşım bu mesajı 2 oyun için mi yazdın? Bana şimdi xbox360 a çıkacak hit oyunları saydırma, ps3 ünüde alır, bi odada ağlarsın.

quote:

sky__walker sen adamın ne dediğini duymadın heralde.adam diyor ki az oyun olsun güzel olsun diyor.Tabi ki bende biliyorum 360 ın daha fazla oyunu oldugunu.ama birde ileriye doğru düşünmek lazım dimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 26 Temmuz 2007; 13:41:56 >

• ben bi xbox 360 kullanıcısı olarak ps3 ün xbox 360 a olan üstünlüğünü hiçbir zaman inkar etmedim. ama suda bi gercekki ps3 ün exclusive ve en iyi oyunlarının hemen hemen hepsi 2008in 2. ve 3. çeyreğine atıldı.
    (mgs4-ff13-gt5-killzone2 vs.)
    konuyu acan arkadasın yerinde olsam önlemini alarak en az 2008 sonbaharına kadar xbox 360 la idare ederdim.(mass effect assasins creed-halo3-ace combat 6-moh:airborne- army of two gta 4 yabana atılacak oyunlar hiç değil)
    2009 a doğru gönül rahatlığıyla ps 3 alınabilir bence, hem ucuzlamış olur hemde yakında cıkacak sağlam oyunlarında fiyatları düşer kısacası tam bi şenlik olur
  • XBOX 360'ın geleceği yok geyiği çok saçma.

Ama şu 3 kırmızı ışık olayı çok berbat bir durum.Umarım 65nmli GPU ve CPu'lu makina gelince kurtuluruz şu beladan.O zaman herkes gönül rahatlığıyla alabilir 360'ı....
  • gelecegi ne yahu, 3-4 seneye yeni konsollar çıkacak...Ne geleceği..2 sene olacak cihaz çıkalı ve gelenlere bak...
    3 kırmızıdan korkan Elite alsın baksın keyfine, kalite oyuna dolsun..

2 makina Banlı diyen arkadaşada sormak lazım, kim dürttü seni kopya kullan diye ? Kopya kullanırsan banlanırsın, bunda makinanın suçu ne, hey Allahım
  • abicim 360 aldım, niye aldım FPS severim ben bir tek, güzel oyunlar çıktı, GOW mesela, R6, Ghost Recon, Cod.. HALO çıkıcak bunun için aldım.. PS3 de alıcam inşallah param olursa, Killzone2 den umutluyum.. ama PS3 için hala istediğim gibi oyun çıkmadı, ayrıca titreşimsiz FPS oynamak çok garip, controllerini sevemedim bir türlü, modifiye bir controller çıkarsın onu da alıcam.o yüzden daha satın almam için yeterli oyun çıkaramadı sony, ona göre tasarruf yapıcam mutfak masrafından..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.