Şimdi Ara

xbox360 alırken yapılması gerekenler neler dikkat edilmeli bilmiyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm lar herkese xbox360 almayı düşünüyorum almamım nedenleri
    1)artık pc yi upragede yapmaktan bıktım
    2)pc yi upragede yapana dek çoktan konsol almıştım her türlü oyunu oynamıştım
    Sormam gerekenler...
    1)xbox360 2.el alıcam ve alıcağım zaman nelere nerelerine hangi özelliklerine bakmam gerektiğini bilmek istiyorum yani param boşa gitmesin..
    2)xbox360 aldım pc deki oyunların gayet güzel grafikleri war xbox360 dada 19'' mönitörde dvı girişli daha iyi werim alırmıyım yoksa tam verim almak istiyorsam ne yapmalıyım
    3)oyunları korsan oynamak istiyorum fw takıcam bu garantiyi bozarmı ?
    4) bunların hepsini bana söleseniz yeter birde dediğim gibi oyunların grafikleri bozuk veya kötü olmaz dimi gerçi bu oyundan oyuna değişiyor ama genel olarak söliyorum oyunları güzel netlikte ve iyi performansta oynarmıyım ?.. her yorum için şimdiden teşekkürlerR

Ve oyunları tam performansta oynamak için ne yapmalıyım..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TxSoniC -- 24 Temmuz 2010; 15:44:25 >

• 1. 2.el xbox360 almanı tavsiye etmem alırsanda tanıdıgın biri varsa ondan al.
    2. dvi girişinden daha iyi görüntü alırsın
    3. 2. el alırsan garantiden bahsedemessin. fw attırdıgın an garanti dışı kalır makine
    4.oyunları tam verimiyle oynamak için kaliteli bir monitör yada lcd tv hdmi kablosu kullanarak elde edebilirsin

son olarak konuyu yanlış yere açmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 23 Temmuz 2010; 11:23:31 >
  • çok teşekkür ederim yorumun çok işime yaradı
  • Bende aynı kararı verdim artık ekran kartına para yatırmaktan sıkılıp xbox 360 aldım oldu bitti kararından ötürü kutlarım seni.

1.) 2. elde xbox alabilirsin. 3k yı görmemiş olsun az kullanılmış olsun hatta sana P.M atarım bulursam bir tane vardı temiz bana fiyatı yüksek gelmişti.. (P.M. attım)

2.) xbox 360 larda ana menüden çözünürlük ayarlıyabiliyorsun. Oyunlarda ne kadar etkili bilemiyorum 22" lcd monitörümde kullanıyorum eğer tv ye bağlama şansın varsa crt 19" den daha iyi olucaktır en azından daha büyük. Her yere takabiliyorsun cihaz çok kullanışlı hdmi bırak ve normal monitöre çeviricisi bile var xbox360 'ın

3.) Xbox 360 ların tr de garantisi zaten yok dükkan garantili oluyor olursada onuda her yer FW attığı halde veriyor. Live a bağlanamazsın yada bağlanırsında ban dalgası vururmu bilemiyorum. Pahalı evet ama ben şu an fw li aldığıma pişmanım live a giremiyorum multi denemek istediğim bir sürü oyun var elimde ama maalesef fw li olduğu için internete bağlıyamıyorum makineyi.

4.) oyunlarda full HD oyun yok diye biliyorum ama en iyi görüntüyü elbetteki Ful hd yada hd ready bir tv yada monitörde alırsın.

Alırken xbox unun yeni olmasına hdmi çıkışının olmasına ve jasper olmasına özen göster bence en azından teknolojisi yeni eh istediğin zamanda gidip GPU yada CPU da değiştiremiyorsun almışken yeni modellerden tercih et. Eğer imkanın varsa temiz ikinci el ucuz birtane al fw li onla tadını çıkart oyunların sonrada sat gidip fw siz orjinal al derim ben. Şu anki düşüncem orj. xbox 360 almak yönünde.

• walla çok yardımcı oldunuz saolun
  • 1.2.el alacaksan 2009 üretim olsun voltaja dikkat et 12v 12 1a 5v 1a yazacak madein chınanın üzerinde bu jasper anakartın voltajı sağlam oluyor 3k sorunu pek görülmüyor
    2. seg marka hdmı ylı televizyonum var küçük lcd çok iyi görüntü alıyorum yetiyor bana
    3.garantiyi bozar çok çok zenginsen attırma fw
    4.kral bir makinan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tablocu -- 23 Temmuz 2010; 23:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

1.2.el alacaksan 2009 üretim olsun voltaja dikkat et 12v 12 1a 5v 1a yazacak madein chınanın üzerinde bu jasper anakartın voltajı sağlam oluyor 3k sorunu pek görülmüyor
    2. seg marka hdmı ylı televizyonum var küçük lcd çok iyi görüntü alıyorum yetiyor bana
    3.garantiyi bozar çok çok zenginsen attırma fw
    4.kral bir makinan olur

zenginlikle ne alakası var fw nin anlayamadım yurt dışında ki shopto ,sendit,thehut gibi sitler kargo dahil 20-30 tl ye tr ye oyun yolluyorlar ve sitede değişim alanları var tavsiyem fw yaptırmaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 46 oyun 46x30=1380 ben daha ucuza aldım o para 400 liradan 3 tane xbox alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tablocu -- 23 Temmuz 2010; 23:26:27 >
  • quote:

46 oyun 46x30=1380 ben daha ucuza aldım o para 400 liradan 3 tane xbox alırsın

orjinal olarak kullanılacaksa 46 oyun hayli gereksiz bir rakam ilk başta
    2 sene fln yeter 46 oyun zaten

orjinal kullanırken ayda bir oyun alıcaksın adam gibi sömüre sömüre oynayacaksın
    üstüne 3-4 tane de multiplayer oynadığın sabit oyunların olursa korsanın lafı bile yapılmaz

ayrıca hocam maddi durumun ne açıda bilmiyorum ama 2.el xbox almanı önermem
    400liraya arcade jasper bulunurken 100-150 lira için 2.el riskine girmek gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 23 Temmuz 2010; 23:38:57 >

• Geow2, Mw2, Gta4, Forza3, Bc2, Alan Wake, Read Dead Redemption, Mass Effect, Bioshock 2, Halo 3 falan olsun yeter.

Bunlara Mafia2, Formula 1 falanda katılıcak.

Daha hatırlayamadığım bikaç oyun var ayrıntıya gerek yok kabataslak yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 23 Temmuz 2010; 23:47:01 >
  • 46 oyuyaa arkadaşım çok şülür maddi durumum iyi bu fw çip işleri maddi durumu kötü ve cimriler için bir kere 46 oyun gereksiz deildir açık büfe gibi istediğini istedğin zaman oyna okadar 4 hafta bekleme oyunlarımı hepsi 200-2010 sezonu zaten hehe krallar gibi oynuyorum
  • quote:

46 oyuyaa arkadaşım çok şülür maddi durumum iyi bu fw çip işleri maddi durumu kötü ve cimriler için bir kere 46 oyun gereksiz deildir açık büfe gibi istediğini istedğin zaman oyna okadar 4 hafta bekleme oyunlarımı hepsi 200-2010 sezonu zaten hehe krallar gibi oynuyorum

xbox360 alırken yapılması gerekenler neler dikkat edilmeli bilmiyorum..

• ark ım kargo dahil 30 tl ye gelen oyunların sitesini atarmısın bana ? ama şuda war millet oyunun bitirip forumda yorum yazarken sen daha oyun eline ulaşamıyacak sonunnu bildiğin romanı okurmusun buda aynı şey olacak..
  • fw attırmamak için çok çok zengin olmak gerekmiyor demeyi kastetmiştim ben
    para varsa 46da alınır 106da
    eskisinden yenisine 5 tane multi-single içerikli xbox'un kafa oyunu aylarca götürür
    geow, fifa, l4d, bf bad company, cod gibi

quote:

Orijinalden alıntı: TxSoniC

ark ım kargo dahil 30 tl ye gelen oyunların sitesini atarmısın bana ? ama şuda war millet oyunun bitirip forumda yorum yazarken sen daha oyun eline ulaşamıyacak sonunnu bildiğin romanı okurmusun buda aynı şey olacak..

shopto.net
    sipariş verdikten en geç 2 hafta sonra eline geçer
    ön sipariş denilen olayla çok daha kısa sürede eline geçer
    ayrıca spoiler denilen şey boşa konulmamış demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 24 Temmuz 2010; 0:12:15 >

• quote:

46 oyuyaa arkadaşım çok şülür maddi durumum iyi bu fw çip işleri maddi durumu kötü ve cimriler için bir kere 46 oyun gereksiz deildir açık büfe gibi istediğini istedğin zaman oyna okadar 4 hafta bekleme oyunlarımı hepsi 200-2010 sezonu zaten hehe krallar gibi oynuyorum

quote:

selam arkadaşlar xbox360 aldım yanında altın uçlu hdmı kablo 256mb kart 46oyun bağlama kabloları 2adet controller 4adet batarya 2adetpilli batarya 02/02/2009 üretim 360tl ye aldım sizce bu modellerde sorun olurmu fiyat nasıl ürün fwli jasper board mı oluyor 2009 tarihliler 3k vs. görmüyor deniliyor doğrumu

http://forum.donanimhaber.com/m_41378192/mpage_1/f_/key_oyun//tm.htm#41378192

Ne kadar cins insanlarsınız ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 24 Temmuz 2010; 0:13:03 >

• quote:

Helal olsun sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.