evet arkadaşlar xboxa geçmeyi düşünüyorum ama herkes gibi benimde sorularım var :)
şimdi arkadaşlar öncelikle önemli konulara göz gezdirdim ama bilmek istediklerimi sorucağım: 1- xbox slimlerde 3k sorunu şuan var mı? 2-fw li konsol alıcam elbette fakat live olmadan internete girip dizimag cart curt gibi sitelerden dizi film izleyebilir, facebook gibi sosyal ağlara bağlanabilirmiyim? 3- vede fw olayı olmadan direk internetten torrent vb sitelerden indirdiğim oyunları direk atarak oynayabilirmiyim? oynayamassam fw ücreti nekadar olur? yada pc ye nasıl bağlayabilirim konsolu? 4- vede 250 gb slim modelini düşünüyorum çok fazla bi bütcem yok 700 tl gibi bi fiyata fwli olarak ANKARADA nerelerden bulabilirim bana bi yardım edin lütfen çünkü intten alışverişe güvenmiyorum ve elden almak istiyorum 2. elede sıcak bakmıyorum 5- kinect istemiyorum şimdilik sadece kosol yeterlidir fakat bu fw olayı garantiyi bozuyormu eğer bozuyorsa cihaz bozulması durumunda neler yapabilirim?
1-yok 2-Hayır 3-Bağlayamassın. 4-Iırmak Toysland 5-Garanti gider.
İrmak toyslandi ben dusmanima bile tavsiye etmem kardes. İrmak japon armagan bular zaten akraba paslasiyolar aralarinda ayrica sana bozuk konsol verirler biz verirken saglamdi derler daha geceb gun psp yi ps vita diye birine satmislardi ne cabuk unuttunuz. tunalida one game var 10 senedir ordan aliveris yaparim ufak tefek sorunlar cikiyo ama adamLar seb demeden adamlar senle ilgileniyo . Benden uyarmasi eger ordan alcaksanda dikkat et.
firma garantili alıcaz o zaman :D istediğim fiyatlar doğrultusunda satılıyomuş zaten geneldede ayrıyettende bi hdd şart olucak o zaman xboxa oyun film vb atmak için :D hocam bide şimdi ben live aldım fakat hiç oyun oynamıyorum sırf internet için ban gibi bi sorun olurmu ozaman? vede fw liyken direk flashla yada hdd le oyunu atınca oynayabiliyoruz yani demi :)
quote:
Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum
firma garantili alıcaz o zaman :D istediğim fiyatlar doğrultusunda satılıyomuş zaten geneldede ayrıyettende bi hdd şart olucak o zaman xboxa oyun film vb atmak için :D hocam bide şimdi ben live aldım fakat hiç oyun oynamıyorum sırf internet için ban gibi bi sorun olurmu ozaman? vede fw liyken direk flashla yada hdd le oyunu atınca oynayabiliyoruz yani demi :)
pm
evet bir upp çekelim okullar kapanınca almayı düşünüyorum bu arada: @Selim_34 hocam sizede çok teşekkürler ilginizden dolayı :)
quote:
Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum
evet bir upp çekelim okullar kapanınca almayı düşünüyorum bu arada: @Selim_34 hocam sizede çok teşekkürler ilginizden dolayı :)
PS 3'tenmi Xbox'a geçiceksin ?
pc den hocam :)
bi gece up u çekelim :)
Ankara'da Irmak Toysland haricinde başka bir yerden konsol almanızı önermem. Uzun yıllardır edindiğim deneyimime göre konuşuyorum. En iyi fiyatlı ve en sorunsuz konsolları onlar satıyorlar Ankara'da.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme