Usb Xtaf Gui, bu programlahttp://xbuc.net/ Bu sitedeki Xbox oyunları için çıkmış updateleri yapabilir miyim arkadaşlar ? İkinciside biyerde okuduğuma göre bu programla PES11 DLC'sni Xboxınız Jtagsız olsa bile yapabiliyormuşsunuz var mı bi bilgisi olan?
yapabilirsin dlc olayıda dlcden dlc'ye değişiyor nonjtag dlclerini bulursan direk hddye atabilirsin, forza'nın vardı ama pes'in böyle nonjtag dlc'si var mı bilmiyorum
Hmm her oyunun DLC'si olmuyorsa tamam.Ozaman ben hemen şu FİFA'nın updatesini deniyim
fifa 11 kadro güncellemesinide yapabilirmiyiz bu şekilde?
güncellemeler her şekilde oluyor, title update olarak önemli olan dlc'ler
Xtaf uzun süredir kullanıyorum offline oyun güncelemerini yapmak çok kolay burada detaylı açıklamak ne kadar doğrudur bilemem ama sadece sitelerindeki açıklamalara göre hareket edin ve usb içine sadece oyunun son güncelleme versiyonunu atsanız yeter diğerlerine gerek yoktur dlc olayı hepsinde işe yaramıyor siteyi takip etmeniz lazım.
Hmm teşekkürler arkadaşlar Xtaf kullanımı hakkındaki site hangisi ?
Arkadaşlar bir hata oluştu falan diyor yokmu nasıl yapılacağını anlatabilecek biri ?
Dostlar bende birşey soruyum.xbox'ta usb'yi taktım tanıttım hdd olarak.Sonra bunu kullanmak istemiyorum.Ama artık her oyunda kendi hdd'sini seçmek zorunda kalıyorum.Save zamanında sürekli soruyor.Yine xbox'ın kendi hdd'sini nasıl kalıcı hdd yapcam?