Şimdi Ara

XBOX USB UPDATE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb Xtaf Gui, bu programlahttp://xbuc.net/ Bu sitedeki Xbox oyunları için çıkmış updateleri yapabilir miyim arkadaşlar ? İkinciside biyerde okuduğuma göre bu programla PES11 DLC'sni Xboxınız Jtagsız olsa bile yapabiliyormuşsunuz var mı bi bilgisi olan?

• yapabilirsin
    dlc olayıda dlcden dlc'ye değişiyor
    nonjtag dlclerini bulursan direk hddye atabilirsin, forza'nın vardı ama pes'in böyle nonjtag dlc'si var mı bilmiyorum
  • Hmm her oyunun DLC'si olmuyorsa tamam.Ozaman ben hemen şu FİFA'nın updatesini deniyim
  • fifa 11 kadro güncellemesinide yapabilirmiyiz bu şekilde?
  • güncellemeler her şekilde oluyor, title update olarak
    önemli olan dlc'ler
  • Xtaf uzun süredir kullanıyorum offline oyun güncelemerini yapmak çok kolay burada detaylı açıklamak ne kadar doğrudur bilemem ama sadece sitelerindeki açıklamalara göre hareket edin ve usb içine sadece oyunun son güncelleme versiyonunu atsanız yeter diğerlerine gerek yoktur dlc olayı hepsinde işe yaramıyor siteyi takip etmeniz lazım.
  • Hmm teşekkürler arkadaşlar Xtaf kullanımı hakkındaki site hangisi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 Save Yükleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ======>>
  • Bu xtaf nasıl kullanılıyor?
  • Arkadaşlar bir hata oluştu falan diyor yokmu nasıl yapılacağını anlatabilecek biri ?
  • Dostlar bende birşey soruyum.xbox'ta usb'yi taktım tanıttım hdd olarak.Sonra bunu kullanmak istemiyorum.Ama artık her oyunda kendi hdd'sini seçmek zorunda kalıyorum.Save zamanında sürekli soruyor.Yine xbox'ın kendi hdd'sini nasıl kalıcı hdd yapcam?
  • http://www.xbuc.net/?searchString=Pro+Evolution+Soccer+2011

arkadaşlar burdan hangilerini indirecem ve neler yapmam lazım tam anlatırmısınız fwli cihaz elite hiç güncelleme falan yapmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.