Şimdi Ara

Xbox usb modem ile lıve a bağlanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben live bağlantısını ethernet modemimle rahat bir şekilde yapıyordum fakat modemim bozuldu. Şu anda sadece tek usb si olan modemimle internete Pc üzerinden girebiliyorum. PC De ethernet çıkışı var bu çıkışı kullanarak live bağlantısını yapabilir miyim? (Xbox ın sitesinde nasıl yapılacağı var ama ingilizcem yok ) bilgisi olan arkadaşlarımdan yardımlarını rica ediyorum. Teşekkürler

• Evet arkadaşlar benimde usb modem.eğer oluyosa live ailesine katılırım anında.
  • Arkadaşım ben yaptım suan lıvedayım o kadar yattı konsol boşu boşuna pişmanım...
    Hiç bir şey yapmana gerek yok
    Yaptıklarımı aynen anlatıyorum..

Eterneti pc ye ve xbox a tak.

Daha sonra dial up bağlantı ayarlarına gir paralo ve şifre sorma daha sonra herke bu ağa bağlanabilir i şeç.
    xBOX I aç network ayarlarından auto de test lıve de olay bu kadar araştırma yapmadım ben fazla ip felan yazıcam sanıyodum gerek yokmus yapmassan daha farklı bi yontem bılmıyorum sorun çözülmüştür umarım aynı sorunu olan arkadaşların iine yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

Evet arkadaşlar benimde usb modem.eğer oluyosa live ailesine katılırım anında.

yapabildin mi arkadaşım?
  • halletmişsin sanırım.pm için geç kaldım ama yine yanıtladım.. :)
  • bunu yarın deneyeyim ben
  • Az sonra deniyeceğim dostlar.bugün açıköğretim kaydı vardı yeni eve geldim.dediklerinizi aynen yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim mdoem live ile sounlu olarak çalışıyor.usb modemle livea bağlantı yapsam oyunlarda takılmalar kopmalar olur mu?
  • benim bilgisayar ile aynı anda bağlanınca disconnect oluyor bi çare yokmu portları falan değiştirdim başka portlara taktım etherneti ama yine olmuyor off
  • ip numarasında sorun yaşıyorum ben.yokmu bilen bu işi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

benim mdoem live ile sounlu olarak çalışıyor.usb modemle livea bağlantı yapsam oyunlarda takılmalar kopmalar olur mu?

Ben bu konuyu açtığım günden beri kullanıyorum. Takılmalar vs donmalar meydana gelmiyor. Normal eternetli modem gibi aynı hız düşmüyor hiç bişekilde

quote:

Orjinalden alıntı: protherm

benim bilgisayar ile aynı anda bağlanınca disconnect oluyor bi çare yokmu portları falan değiştirdim başka portlara taktım etherneti ama yine olmuyor off

Arkadaşım o sorun bende de oluyor 1-2 kere net gidiyor. ( Disconnect lıve dan kopuyosan bilmiyorum) Sonra 3.4 de düzeliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

ip numarasında sorun yaşıyorum ben.yokmu bilen bu işi?

Öncelikle eternetin bir ucunu xbox a bir ucunuda pc ye tak.
    Sonra eternet takılı olan ağı aç (xbox360 çalısır durumda olsun o an.) Her şeyi o ağda paylaşıma aç özelliklede interneti. Uyarı vericek zaten ama sen aç.

Sonrada usb moden in alt ta ağ simgesi var sağ köşede ona tıkla özelliklerden ağı herkeze aç ve yine özelikle internti aç ( Senin sorununda galıba birini açmadım o yuzden sorun veriyor.)
    Yani gelişmiş ayarlara gel ve ordaki 3 kutucuğu tikle. En alttakinide ticke net felan giderse bidaha pc ye dönme xbox dan bağlan. Bunun içinde şifre sorma yapıcaksın yine ayarlardan.
    Şimdi bağlantılar hazır sadece xbox ile lıve a girmye kaldı iş. Network setting e gel ve her şeyi auto yap searc de zaten direk bağlanıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrix -- 30 Ekim 2008; 19:54:22 >

• @sabrix biri iki kere net gidiyor derken benim pc de net gitmiyor xbox ta net gidiyor yani disconnect oluyorum 3-4 kere yapıncada geçmiyor öyle bi saçmalık yani bilgisayarı kapatınca giriyor.bilgisayarıda abim kapatmıyor hiç o yüzden live a giremiyorum çoğu zaman kafamı duvarlara vurmak isttiyorum
    port aç falan dediler uğraştım buldum anlatılanları yaptım port açtım yine işe yaramadı benim live ı test ederken icmp hatası veriyor sorunum bu yani İCMP
  • Lıve kopuyorsa bilmiyorum bende lıve değil net gidiyor genellikle.
    Ben her şeyi auto yaptım port vs ip felan uğraşınca hiç giremiyorum. Hatta tam kapatırken ayarları eskisi gibi yapıyım derken auto ya tıkladığımda direk girmişti.
  • İp numarasında sorun yaşayan arkdaşlar için çözüm kesin.
    Güvenlik duvarını kapatın. Zaten direk altta kırmızı işaret çıkıyor. Sonra üsütne gelp islenmiyor diyin.
    Bende pc ye format attım her şeyi denedım ama bir türlü lıve giremedım. Sonra güvenlik duvaranı kapatınca oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.