Bildirim
Xbox'u Laptopta oynayabilirmiyim?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayır oynayamazsın senin de söylediğin gibi o bir çıkış giriş birimi değil -
Çıkış olmasımı lazım :D Yani laptopu TV ye falan bağlamak için lazım bu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Darren16
Çıkış olmasımı lazım :D Yani laptopu TV ye falan bağlamak için lazım bu ?
aynen öyle -
HDMI Çıkış değil giriş gerekiyor. Onu Sanırım Laptopu TV ye bağlamak içn kullanıyorsn -
Çıkısmı girişmi bı bakın ozaman
? -
Bağlanıyor laptop'a xbox o hdmi girişi yani kablonun bi ucunu laptopa diğer ucunu xboxa takıcaksın -
Tmm bi alayımda denerım olmassa yazarım -
Hayır oynayamazsın. O ekran kartının çıkışıdır. Ayrıca laptopun monitörü için çıkış varsa (ben görmedim böyle bişey) görüntü alırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: P e s i m i s t
Bağlanıyor laptop'a xbox o hdmi girişi yani kablonun bi ucunu laptopa diğer ucunu xboxa takıcaksın
Forumun tombalacısı işte bu da. -
Aslında biraz düşündümde o laptonu TV ye bağlamak için ben yanlış düşünmüşüm -
Beyler benim sorucağım başka birşey şimdi hdmi dan dvi çevirici alsam bunu xbox a diğer ucunu pc ye bağlasam A/V girişine de VGA kabloyu bağlasam vga nın kırmızı beyaz ucunuda ses aldığım dvd player a bağlasam sesi vga ile görüntüyü hdmi ile alabilirmiyim ayrıca hdmi / vga kablo arasında fark olurmu yoksa gereksiz midir ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
quote:
Orijinalden alıntı: P e s i m i s t
Bağlanıyor laptop'a xbox o hdmi girişi yani kablonun bi ucunu laptopa diğer ucunu xboxa takıcaksın
Forumun tombalacısı işte bu da.
ZuauauhuhTamamdır bağlanmıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X