gamepass içinde gold var |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (58. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gamepass hesabım ortaklı ayrı hesaptan almam lazım. O zaman en ucuz gamepass’i nasıl alabilirim? Bu deneme kodları filan oluyordu onlar işe yarar mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarar fark etmez herhangi bir gamepass işlediğiniz zaman gold tanımlanıyor süresi kadar indirimlerden faydalanabiliyorsunuz. Ben öyle gold indirimlerinden bir sürü oyun aldım. Psikolojik sınırım 30 tl oyun için ölücülüğün zirvelerindeyim.
Peki düz gamepass’te oluyor mu yoksa ultimate mı olması lazım? Bir de Xbox kodu satan bildiğiniz bir yer var mı? Hep PC için gördüm.
live sadece gamepass ultimate de var hocam düz gamepass de yok...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En ucuz gamepass ultimate kodunu nereden alabilirim? 1 günlük bile olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 15 Aralık 2021; 14:14:0 >
Fiyatlar uçtu bu nedenle hocam ya microsoft un siteden 1 aylık gold u 30 TL ye alıp üzerine rdr yi alabilirsin
ya da 45 TL ye 1 aylık gamepass ultimate alıp yine onunla rdr yi alabilirsin
eskiden 2 haftalık gold kodları satılıyordu , artık bulunmuyor ya da satan pahalıya satıyor
-
Yılbaşı indirimleri başladı
-
Indirimler gayet güzel, bu fiyatlardan oyun alinir, ilerleyen aylardaki doviz kuru yuzunden oyun nah aliriz
Hangi oyunları almalı sizce tavsiyeleri bekliyorum
Zevklere göre değişir hocam:) fifa 22 falan almayın gamepasse gelecek. Cp77ninde gelme ihtimali var
RDR 2 kesinlikle alın yeni yıldan sonra fiyatların artması muhtemel kurdan dolayı.
Indie'lere pek bulaşmayın illaki tutmuş olanları gamepass'e ekleniyor bir süre sonra.
Tabi oynadığınız oyunların türüne göre değişir, neler oynuyorsunuz genel olarak?
-
Rdr 1-2, gta 4, dark souls serisini geçenlerde almıştım, gamepass ultimate var ve eaplaydeki star wars oyunlarını oynadım. Pyschonauts 2, it takes two gibi platform - aksiyon oyunlarını seviyorum.
Muhtemelen cebimizdeki parayla oyun alabileceğimiz son indirim bu. Aklımdaki oyunları aldım, özellikle Souls serisi çok güzel indirime girmiş.
-
Bende Souls 3 deluxe sürüm aldım. Diğer Souls oyunlarını hiç oynamadım. grafik olarakta tatmin eder mi bu saatten sonra bilemedim. Aklıma Hitman 3, cities skylines Mayor edition, Control Ultimate XS versiyonu var. Ama daha yeni 3 yıllık gold aldım. Biraz bütçeyi zorlayacağız bu indirimlerde gibi duruyor.
-
Assasins Creed oddesey mtcde indirime girerdi normalde bu kez yok
Alabileceğim ucuz bütçeli pek bir şey kalmamış gibi... Almak istediklerim de oyun başı 200+ TL, onlara bütçe yok. Resident Evil 2'yi, Dark Souls 3'ü geçen indirimlerde almıştım. Şimdiyse ay sonunda gamepass'ten kaldırılacağı için Yakuza 0'ı alacağım. Bir de en sevdiğim Dark Souls oyunu DS2 olduğu için, Xbox'ta da bulunsun diye onu da alıp köşeye çekileceğim...
-
CoD MW aldım, zorla Warzone yüklettiği için iade ettim. Activision'ın amacı nedir oynamayacağım şeyi bana neden zorla dayatıyorsun 😕
150 tl bu arada indirimde sevenlerine duyurulur
Brothers a tale of two sons var 11.5 lira tavsiye ederim.
Greak Memories of Azur var ama indirime girmemiş bu sefer.
Blasphemous var 18 lira 2D soulslike tarzıdır sağlam oyun baya..
Little Nightmares var oynamadıysanız çok çok iyidir 14 lira
Skelattack var 2D platform 22 lira
Little Nightmares ve Brothers a tale of two sons aldım ben de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X