abi bizler sadece konsolu kullanan sıradan basit insanlarız. Bunlar firmanın CEOsu gibi aldığı konsolu savunuyorlar. Birbirleri sile sidik yarışına gireceklerine birlik olup oyun fiyatlarına tepki getirseler daha iyi olur da... |
★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (121. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fc 25 bekleyen arkadaşlar 2900’den 1450 TL’ye düştü oyun bilginize.
Nba2k25’de 2900’den 1300’e düşmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tafo88 -- 15 Kasım 2024; 1:3:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Black Friday indirimleri gelmis, birton oyun indirime girmis 🥳
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstek listemde 1 oyun bile indirime girmemiş
-
Sekiro 283'tlye düşmüş.
Gamepass'e gelme durumu olur mu acaba?
-
İstek listemdeydi alıyorum ben hocam :D
-
Ben de alıcam.. XBDeals sitesinde diller arasında turkish yazıyor ama yanlış mı yazılıyor yoksa bu oyun türkçe altyazılı mı?
-
xbox sitesinde türkçe yok hocam
-
-
Toplam 1300 tane oyun indirme girmiş. Bazı oyunların fiyatları neredeyse bedava.
Gta serisini sevenlere önerim 3 seri remastered halini almaları. Büyük update geldi ve nostalji haline çevirdiler oyunu, mükemmel görünüyor.
Sekiro hakları activision da. Gamepass e gelebilir ama süresi belirli değil. Bu fiyata almakta fayda var. Geçen sene almıştım.
Edit : Sekiro da Türkçe yok. Boşuna bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 15 Kasım 2024; 9:51:35 >
ben de yok diye biliyordum zaten, xbdeals sitesinde yazıyor. Aldanmayın arkadaşlar.
-
Alan wake 2 deluxe: 749 TL
Cyberpunk ultimate edition: 779
Resident evil 6: 174 TL
Outriders: 249 TL
Sekiro: 283 TL
AC Mirage: 360 TL
aldığım oyunlar ve fiyatları.
-
Hafta boyunca güncellenir
Cyberpunk da iyi indirime girmiş normalde 400 liraya falan düşüyodu 360 olmuş
Bende 20 oyun indirimde :)
-
Phantom Liberty alacam 400 liraya düşmüş ama ana oyun daha ucuz ne saçma iş :))
-
banishers: ghosts of new eden ve alone in the dark, space marine 2 almak istiyordum hiç biri girmemiş.
-
Onlar giriyor ama hala 1000+ tl bandında oluyorlar.
-
Sıkıntı değil bi' girseydi en azından hiç yok
-
Alone in the dark ve banishers pek hoş bir oyun değildir. Aceleniz yoksa bekleyin iyi bir fiyata gelmesini. Sıkıla sıkıla bitirmiştim. Space Marine 2 adrenalin patlaması yaratan bir oyun. Son zamanlarda oynadığım en keyifli oyunlardan biridir. Diğeri de Kesinlikle Astrobot :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X