Şimdi Ara

Xbox son güncellemelerden sonra nasıl oldu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 3 ay önceye kadar makinayı açmak istemiyordum hem oyun yok hemde hantal arayüz yapısı çok ağır ve takılıyordu. Son güncellemelerden sonra makina sanki boyut atladı . Sadece arayüz hızlanması, oyunlarda seri oldu ve arasira olan fps düşmesi ve takılmalar çok azaldı. Xbox tr oyun fiyatlarindada biraz indirime veya ps ye yakın giderse . Sony pazar payını kaybedebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • şu an microsofttan tek isteğimiz ps ile rekabete girip oyun ve live fiyatlarını düşürmesi.ps sürekli indirim kampanyaları yaparken microsoft pek yanaşmıyor.
  • şu anki black friday indirimlerinde ms türkiye dersine iyi çalışmış gibi fiyatlar gayet güzel
  • Arayuz halen ergonomik değil, hiz her sey degildir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet de ergonomik kullanmasını bilene...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Arayuz halen ergonomik değil, hiz her sey degildir.

    Öyle deme , hem öne hem öne s kullandım şuan halen öne s son 2 ayda resmen cağ atladı. Arayüz müthiş hızlandı. Fifa 17 ve recore zaman zaman donuyordu. Son güncellemelerden sonra hem donmalar bitti hemde fps dususleri çok azaldı. Oyun açılma süreleri bile kısaldı. Yazılımın çok hatasını dizelleriler bence veya işlemci ve grafik işlemcisinin performansını arttıran operasyonlar yaptılar.



    Teşekkür maili attım facebookdan . Gears ve halo oyunları başta olmak üzere microsoftun kendi çıkardığı oyunlarda da ps ye paralelel indirim yapmasını istedim. Birkacda öneride bulundum. 1 ay geçmeden geow-halo bundle indirimi çıktı :) tabiki benim mailimin direk etkisi olmamıştır. Ama yinede oyuncuları dinlediğini göstermiştir xbox. Bence sizde taleplerinizi müşteri temsilcileri veya facebookdan yazın veya iletin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.