Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (668. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.719
Cevap
165
Favori
729.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ithalatçı garantisi olmasında bir sorun var mı?

• petenka pokrovski P kullanıcısına yanıt
    Tr garantilerde Microsoft tarafından 2 yıl garanti veriliyor fakat ithalatçı garantililerde genelde bir yıl oluyor. Başka da bir farkı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • petenka pokrovski P kullanıcısına yanıt

ithalatçı garantisinden şöyle örnek verim : Xboxunuz bozuldu adamlar tamir edip gönderiyor ne kadar sağlıklı sizce =).. Microsoft garantili üründe microsoft size sıfır xbox gönderiyor.. Ben hep ithalatçı ürünlerden uzak duruyorum.. Örnek ps3 ile problem oldu adamlar sürekli tamir ettik diye gönderdi.. her seferinde sorun bu böyle 3-4 ay devam etti.. sonra yolum oraya düştü aldım adamın kafasına geçirmiştim.. Haram zıkkımm olsun dedim çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: SilenthillDream

ithalatçı garantisinden şöyle örnek verim : Xboxunuz bozuldu adamlar tamir edip gönderiyor ne kadar sağlıklı sizce =).. Microsoft garantili üründe microsoft size sıfır xbox gönderiyor.. Ben hep ithalatçı ürünlerden uzak duruyorum.. Örnek ps3 ile problem oldu adamlar sürekli tamir ettik diye gönderdi.. her seferinde sorun bu böyle 3-4 ay devam etti.. sonra yolum oraya düştü aldım adamın kafasına geçirmiştim.. Haram zıkkımm olsun dedim çıktım

Microsoft garantili ürünlerde ithalatçılar 1 yıl, tr ürünleri 2 yıl Tr garantililer. Hatta avrupadan gelen bazı ithalat ürünleri de tr gibi 2 yıl garantili.

Hizmet aldıkları yerler 2 sininde microsoft bir fark yok. İthalat Tek kaybı 1 yıl süre olacak bu kadar tr ye göre.

Aldığım dükkanda tamir ettirdim yine bozuldu olayı yok. Benim xbox ım bozuldu yurtdışından gelmişti microsoft sıfırı ile değiştirdi. Hem gamepad hem konsol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 27 Aralık 2021; 22:7:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

bu xboxa özel sanırım ?

• quote:

bu xboxa özel sanırım ?

Ps dede avrupa ürünü alırsan 1 yıl tr de geçerli garantisi var.

Xbox daki çok daha kapsamlı tabiki. En önemlisi tamirat diye bir olay yok ve çok hızlı. Benim cihaz ellerine geçtikten 1 gün sonra sıfırını kargoyla geri yolladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 27 Aralık 2021; 22:30:1 >
  • quote:

bu xboxa özel sanırım ?

Yani ithalatçı da olsa Microsoft ilgileniyor yani bir gameped arızalandığı zaman bunu Sony tamir etmiyor. İthalatçı garantili olanlar uzaydan gelmiyor. Tek sıkıntı garanti süresi onu da satın alacak kişi ölçer tartar kararını verir.

• bir firmaya mesaj attım. gelen cevap bu;

''Ürünün garantisi 2 yıldır. 1 yıl Microsoft ( seri numarasından kayıt edildiği taktirde) + 1 yılda firmamız tarafından ( kullanıcıdan doğabilecek sorunlar hariç) garantilidir. Herhangi bir sorun arıza durumunda firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.''

• Bir süredir fiyatların düşmesini bekliyorum 2 ay önce dolar kuru 9.60lara firlamisken şimdikinden neredeyse 2 kat daha ucuzdu fiyatlar. Sizce daha düşer mi fiyatlar beklemeye değer mi? 7500+- bütçem var almışken series x veya ps5 almak istiyorum. Ama boşa bir bekleyiş ise series s alıp yoluma devam edeyim. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -zed- kullanıcısına yanıt

İlla oyun oynamam lazım diyorsan bekleme al fakat zaten 2 aydır beklemede kalmışsın fiyatlar o zaman gerçekten şu ana göre iyi durumda idi, yarın ne olacağını bilemeyiz ama o bütçe varken paranı değerlendir bence bir yatırım aracında fiyatlar illaki düşecek almışkende Series X / PS 5 alman daha mantıklı o bütçede

• Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Son 2 haftadır almak istiyorum o zamanlar almaya karar verseydim keşke. Ps5 stok durumunu biliyorsunuzdur kovaliyorum ama her an müsait olmadığım için gelenleri de kaçırıyorum. Series x zaten 9bin altına düşmedi. Sizce 7-8 civarlarına iner mi yine series x

Yakın zaman düşecek gibi görünmüyor, ben geçen kasım ayında karar vermiştim almaya series s aldım o zaman bir hafta beklemiştim bana bedeli 500 TL oldu ama şu an için düşünürsek konsol kendini 1,5 kat değerledi, ülkemizde geçen hafta büyük bir kur düşmesi yaşandı her ne kadar bir ay öncesi olmasada fiyatlar bir nebze inecektir. Bu ürünün fiyatı o seviye gelir elbet ama o sabır sizde mevcut mu ? onu sorun kendinize, tekrar dediğim gibi illada bana konsol lazım oynamam lazım diyorsan düşünme bile hemen al

bende indirim bekliyordum dostum en son doların tekrar yükseliceğini duyunca aldım mecbur buuugün yükselmeye başladı yavaş yavaş döviz acele et derim

• SilenthillDream kullanıcısına yanıt
    O kadar bekledim 2-3 gün daha bekleyeyim ithalatçı almak istemiyorum series s için 6k yi gözden çıkarmak çok mantıksız geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: petenka pokrovski

bir firmaya mesaj attım. gelen cevap bu;

''Ürünün garantisi 2 yıldır. 1 yıl Microsoft ( seri numarasından kayıt edildiği taktirde) + 1 yılda firmamız tarafından ( kullanıcıdan doğabilecek sorunlar hariç) garantilidir. Herhangi bir sorun arıza durumunda firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.''

Sen onu 1 yıl Microsoft garantisi varmış gibi düşün hocam.

• biraz bekliyeyim dedim 10800 kadar çıkmış ms türkiye garantili versiyonları daha cumartesi 10000 di

• quote:

Orijinalden alıntı: EpicDead1903

biraz bekliyeyim dedim 10800 kadar çıkmış ms türkiye garantili versiyonları daha cumartesi 10000 di

Hocam şimdi kimse yanlış anlamasın kimseyi de yönlendirmiyorum kimseye bir tavsiyede bulunma amacım da yok herkes belirli derecede mukayese yapma yeteneğine sahiptir. Microsoft Tr garantili ve ithalatçı garantili konsol alma arasında kalıyor çoğu kişi bunu fark ettim. Öncelikle yaklaşık 2 ay kadar önce series s alarak xbox konularına dahil oldum. Bu arada yeri geldi çok soru sordum yeri geldi kimine göre saçma sorular sordum içtenlikle cevap veren arkadaşlara tüm samimiyetim ile teşekkür ederim.
    İthalatçı garantili (1yıl) ile Microsoft Tr garantili(2 yıl) konsol arasında en büyük fark tabii ki de ürünlerin fiyatı ben konsol aldığımda ithalatçı garantili Microsoft Tr garantili olanı oranla çok daha uygun olduğu için 1 senelik garantiyi göze aldım aradaki farkla başka aksesuarlar aldım. (Arada 1000 TL'den fazla fark vardı.) Çok şükür bir sıkıntı yok. Fakat şimdi ithalatçı garantili olan series x 9000 TL satılıyorsa ve 10.000 TL'ye Microsoft Tr garantili varsa tabii ki burada Microsoft Tr garantili almak çok daha mantıklı fakat ithalatçı garantili 8000 TL civarına düşerse o zaman ithalatçı garantiliye yönelirim aradaki fark ile konsola bir gamepad veya ne bileyim bir harici disk veya bir aksesuar satın alırım. 2000 TL az değil çünkü (Bu benim düşüncem tabi o kadar para verip konsolun 13. ayda arızalanması gerçeği de her zaman mevcut.) Bu düşüncemi de bu tezle destekliyorum çok teknik detaya sahip olmamakla birlikte konsollar çok komplike cihazlar değil anladığım kadarıyla yani sık sık arızalandığını görmedim. Fiziki olarak korundukları sürece CD okuyucuları en hassas parçaları arasında sanırım.

• EpicDead1903 E kullanıcısına yanıt
    Sıfır veya sıfır ayarında 2.el cihazlar da alınabilir bence malum sitede ilanlar var bakmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor66 -- 29 Aralık 2021; 14:32:41 >
  • gene fırladı fiyatlar dolar 1 lira atınca 🥲

• LastTimes kullanıcısına yanıt
    İndirimler gönülsüz yapılıyor hocam çünkü :) herkes pusuda döviz artsa da konsolun üstüne 500-1000 koysak diye

• 
Sayfa: önceki 666667668669670
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.