Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.719
Cevap
160
Favori
734.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bank card combo sadece dolar ekstresi ile siparişe izin veriyor. Şimdi ben co.uk’tan dolar olarak ön sipariş verebilir miyim? Yoksa sterlin olarak alıp banka onu parite/çapraz kur ile dolara mı çevirecek. Bu durumda benim bir kaybım olur mu? Lütfen yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bati-Wan_Kenobi

Series S alanların yanına kol eklemesini tavsiye ederim buranın yarı fiyatına geliyor

Hocam ben UK tan almaya kalkınca 115 paund çikiyor oda yaklasik 1150 tl ben bir yerde eksik birseymi yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankanızın müşteri temsilcisi ile görüşmeniz gerek her bankanın sistemi farklı. Amazon ile ilgili değil durum bankanızla ilgilio yuzden burda kimse size kesin bir şey yazamaz.

• cevik001981 kullanıcısına yanıt
    Hocam bundle olarak s ile satın almanız gerekiyor tek alınca vergiye tabii tutuluyor

• Ben konuyu kaçırdım neyle bundle alırsak vergiden muaf oluyoruz

• Beyler series x alacağım ama Gürcistan da 4000₺ gidiş geliş 500₺ tutar 4500₺ yapar 500₺ için değer mi bilemedim. 5000₺ altına hangi amazon da satılıyor?

• FR13NDSLX kullanıcısına yanıt

Vergi muafiyeti diye bir şey yok. Bu sadece bilgi kirliliği. Yurt dışı alışverişinde vergili fiyat ile alınıyor yine. Vergiyi satıcı peşin alıyor. Ön siparişte indirimli bir satış yaptığı için vergisi az gibi görülüyor ancak devletimiz alması gereken tüm vergiyi satış bedeli üzerinden alıyor. Kendiniz gidip kişisel kullanım için ürün alırsanız ise ilgili kanundaki maddelere uygun ürünleri (bütün ürünler değil, bu da yanlış biliniyor) vergi ödemeden alırsınız.

• Benim merak ettiğim.
    Series s
    Com fiyatı 300 dolar (Vergisiz 2400₺)
    De fiyatı 300 euro (Vergisiz 2700₺)
    Uk fiyatı 250 sterlin (Vergisiz 2500₺)

Com ile uk yakın sayılırlar ama de neden daha pahalı birim olarak uk düşük olduğu için olabilir ancak mesela 275 euro olması daha doğru olurdu.

• FR13NDSLX kullanıcısına yanıt
    Vergi muafiyeti değil hocam. Siz sadece kontrol cihazı almak istediğinizde 45 - 50 sterlin kargo bedeli çıkıyor. Series S ile beraber alınca zaten konsol için kargo bedeli ödendiği için kontrol cihazı için ayrıca kargo bedeli çıkmıyor.

• Ozamn aldigimi iptal edip tekrar bungle satin, almam lazim öyle ne kadara geliyor ekstra kol

Şimdi baktim UK bundle yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevik001981 -- 6 Ekim 2020; 17:22:15 >
    Bundle dediğim yanında kol olarak göstermesi lazım hocam ikisi birlikte vergiler dahil 390 paund civarına geliyor du

• Hocam UKta yok o şekilde stok bitmiştir muhtemelen neyse saglik olsun

Stokta var ben görebiliyorum. Yanlış yere bakıyor olabilirsiniz.

Edition kısmından "Serisi S + robot white ya da shock blue" seçeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrkmklnc -- 6 Ekim 2020; 18:9:6 >
  • Ben de tek gamepadli versiyonunu önsipariş olarak verdim fakat bundle daha mantıklı duruyor. Acaba iptal edip bundle olanı alsak hesap kapatılır mı? sank bir kaç arkadaş bu tarz sorunlar yaşamıştı.

• ygrkmklnc kullanıcısına yanıt

Hocam telden dediginiz şekil yazıyorum UK ta sadece kol çikiyor kol+ cihaz çikmiyor zahmet olmassa link atma şansiniz varmi belkide Tel oldugu için öyle şuan pc yok bulunduğum yerde

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevik001981 -- 6 Ekim 2020; 18:24:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Minerva_s_Owl

Arkadaşlar ödeme için girdiğim kart bilgilerini değiştirip başka kart kullansam sorun olur mu sipariş iptal olmaz değil mi

Siparişin ödeme yöntemini değiştirince hesabın kitlendiği söyleniyor. Ben UK'de önce siparişi iptal ettim sonra başka kart ile tekrar sipariş ettim bir sorun olmadı.

Hocam kac sterlin tutuyor bu bundle.Ben de hali hazirda series s siparisi oldugu icin goremiyorum fiyati.

• 405'di yanlış hatırlamıyorsam.

Çok teşekkür ederim şimdi eski ürünü iptal edip bunu alacam bu arada adreste ilçe yazmama ragmen ilçe posta kodu görünüyor ilçe ismi görünmüyor bir sıkıntı olmaz herhalde

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.