< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X'i satmaya değer mi

-
-
Küçük dostum ailen parana konmak icin satmani istiyordur onlara bakma 1
2.si series x dedigimiz cihaz bir nesilin baslangici suan bak tamı tamına 9 senelik ps4 hala tüm oyunları açıyor series xde bundan 9 sene sonraya kada yani 2031 yılına kadar senin oyun ihtiyacını karsilayabilecek bir cihaz yani gunlugu 2 3 tlye gelecek aslinda o cihazın sende olmasi
3.sü eger satarsan daha iyi bir sey alamazsin cok zor alım gücü berbat
Özetle satmamak daha mantıklı kullan guzel guzel aksam evde ne yapacaksin survivor mı izleyeceksin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıp sistem alacaksan mantıklı ama 12 bin liraya şu an toplayacağın sistem series x'in açtığı oyunları 3 sene sonra açmaz. Ama Hamza'nın dediği gibi sen 6 yıl sonra da konsolla istediğin oyunu oynarsın. Pc ile program, yazılım, cam cad falan öğreneceğim diyorsan sat gitsin geleceğine yatırım yapmış olursun hem de elinin altında pc olur. Apu sistem diz hatta, biraz oyunlardan feragat etmiş olursun ama oyun boş iş zaten, git kafanı Blender'dan bir şey modellerken boşalt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 8 Şubat 2022; 13:28:13 > -
Hocam eğer nakit ihtiyacın yoksa satma bence. Bende şuan Xbox Series X alıcam 2.el. Sırf ekran kartı piyasası yüksek diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağol abi çok mantıklı konuştun da cihazin günlüğü sana 2-3tlye gelcek demişsin onu anlamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yil sonra solidworks öğrenmeyi düşünüyorum zaten o zamana kadar pc parası biriktiririm satmamak daha mantikli gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talisca19o3 -- 8 Şubat 2022; 15:16:47 >
Satıp sistemin parasına kat iyi bir ekran kartı al, series x boş iş gibi geliyor bana evde aynı zamanda bilgisayar varken. Ama ofiste bilgisayarın olur evde olmaz, bu sefer eve mesela series x alırsın, bir tek bu senaryoda mantıklı geliyor bana konsol almak
-
Alıntı
metni:sadece oyun oynamak için mi bu cihaza bu kadar para verdim diye söyleniyorum Sunu okuyunca erken yaslanmissin gibi duruyor. Mecburi degilse o yasta isten ayril ve okula/hobilerine zaman ayir.
-
Kardesim 9 sene
9 x 365= 3285 yapiyor
Sen cihazi 8000e almissin
Günlüğü 2 bucuk liraya gelmis oluyor cihazin
Ki 2.el satarsın daha sonra isin bitince bu rakam daha da iner
Series x cok guzel makina ben suan almak istesem alamam sen satsan sonra 0 alman gene cok zor temiz temiz kullan malinin kıymetini bil derim ben
Ha satarsan da hemen altin gümüş al bankaya koy sakin ailene verme yalan olur gider tum para
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi isteğimle çalışıyorum okulu biraktim okula gidip zaman kaybetmek yerine çalışıp para kazanmak daha mantikli geliyor bana
Kardeşim Ben olsam satmazdım oyunu vakit kaybı olarak görme tabi lol Cs go Metin 2 falan oynamıyorsan. İndir bir Far cry 3, hikayesi güzel olan oyunları oyna. Gerçekten eğlenirsin ve zamanını kesinlikle boşa geçirmiş gibi düşünme arada sırada buna ihtiyacın olacak. Günde 3 saatin fazla olduğunu düşünüyorsan ona göre azaltırsın ama anne baba sözüne sakın aldanıp da satma sonra psikolojin bozulunca seni annen baban teselli etmeyecek oynadığın oyunlarla kafanı dağıtacaksın. Bu çocuk deli diyecekler muhtemelen. Neden öyle olduğunu çok düşünmeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok gencsin daha, en azindan liseyi bitir.
-
Ne iş yapıyon yiğidim, bu yaşta bu zeka helal
-
tornacı da çalışıyorum da torna öğrenmek yerine cnc kodlarını ve solidworks'u öğrenmek istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Satıp sistem alacaksan mantıklı ama 12 bin liraya şu an toplayacağın sistem series x'in açtığı oyunları 3 sene sonra açmaz. Ama Hamza'nın dediği gibi sen 6 yıl sonra da konsolla istediğin oyunu oynarsın. Pc ile program, yazılım, cam cad falan öğreneceğim diyorsan sat gitsin geleceğine yatırım yapmış olursun hem de elinin altında pc olur. Apu sistem diz hatta, biraz oyunlardan feragat etmiş olursun ama oyun boş iş zaten, git kafanı Blender'dan bir şey modellerken boşalt |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X