Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (729. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.274
Cevap
834
Favori
4.225.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fable'yi çok merak ediyorum. Oyunu yapan ekip bu konuda deneyimsiz ama kaliteli bir ekip. Ne çıkacak edecek merakla bekliyorum.

Görsel anlamda doyurucu ve güzel bir geniş dünya sunarlarsa Fable yine ortalığı sallar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

https://twitter.com/klobrille

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Temmuz 2020; 13:36:45 >

• Xbox halo sunumu kadar hype lanıp berbat çıkan bir başka trailer yok sanırım. Paralı periyi ps konusuna salmışsınız saldırıyor herkese hayal dünyasından xbox sunumu hayal kırıklığı olunca geri çağırın abileri

• Nasıl bir çekememezlik varsa sürekli bu konuya geliyorlar. Sunum muhteşem olunca Series x harika gelince sanırım Series X almaya karar verdiler. Ne yapsın Microsoft'ta Dlc duyursaydı biz de hayal kırıklığına uğrardık.

• Hocam Xbox'da böyle bir çıkış oyunu yok ama !

Abi gülmekten yerlere yattım izlerken : D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Temmuz 2020; 13:43:57 >
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Burada kurallar sizin oradaki gibi işlemiyor, herkes kendi özgür iradesiyle nereye isterse oraya yazıyor. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.

• Yeni nesilde Sony tarafında işler zor gerçekten hem doğru düzgün oyun yok, hem de alet büyük ve daha güçsüz, bir Microsoft gibi sunumda yapamadı. Şu an tüm kozlar Microsoft'un elinde umarım kısa zamanda toparlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermes35

Fiyatlar açıklansa evet Amazon bizi bekler :) TR den alınmaz bu makinalar. Arasında ki fiyat farkı Amazon dan almaya değer olur umarım.
    hocam bu kadar erken sevinmeyin, çünkü artık Amazon Türkiye var. bu yüzden diğer ülkelerdeki Amazon siteleri Türkiye ye gönderim yapmayabilirler.

Gönderseler bile gümrükte her türlü vergisini ödetirler size

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Yeni nesilde Sony tarafında işler zor gerçekten hem doğru düzgün oyun yok, hem de alet büyük ve daha güçsüz, bir Microsoft gibi sunumda yapamadı. Şu an tüm kozlar Microsoft'un elinde umarım kısa zamanda toparlarlar.
    bu nesil kaybetti sony üstüne 1 bardak su icsinler ,örümcek adamlarida kurtaramayacak
  • Şimdi düşünüyorum düşünüyorum Sony'nin elinde ne var diye de gerçekten sıkıntılı.

- Naughty Dog daha yeni Last of Us 2'yi yaptı grafik kasmışlar ama hikaye ve oyun beğenilmedi o düşüşte, yeni oyunu üzerinde çalışıyorlardır muhakkak ama en yakın 2022 2023 arası diye düşünüyorum.

- God of War 2 duyurulsa güzel olur ama bildiğim kadarıyla Santa Monica başka bir oyun üzerinde çalışıyor o da ne zaman çıkar 2022 diye tahmin ediyorum e iyi ihtimal.

- From Software^den Elden Ring tüm platformlara geliyor

- Ready At Dawn'ı Facebook aldı

- Spider Man Dlc geliyor ikinci oyunu duyurulsa bile gelmesi baya uzun sürer

- Sucker Punch zaten Tsushima yaptı, onun yeni oyununu da baya var

- Horizon duyurdular çıkış tarihi yok

- Days Gone falan var zaten beğenilmedi, devam oyunu için emin değilim

Tabi bu çıkış durumları benim tahminlerim daha erken veya geç olabilir.

Sony için durumlar iyi gözükmüyor Ps5'in özel oyun kütüphanesinin çoğalması için baya zaman var en az 3 sene sonrasına bakmak lazım. Onda da kimse beklemez Microsoft'un sunumu daha çok çıkışa yönelikti bu da Series X alır almaz baya bir oyunumuz olacağı anlamına geliyor. Series X ana platform yapılır Ps ise kiralanma seçeneği daha mantıklı duruyor benim açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Temmuz 2020; 14:52:51 >

• Arkadaşlar Microsoft Flight Simulator'un betası başlıyormuş konsollara da gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numenorian Man

Bu mesaj silindi.
    Demek ki herhes senin gibi düşünmüyormuş o yüzden satışlarda 65 milyon gibi bir fark yedi xbox :) Yeni nesilde de birşey değişmeyecek.

Senin sunum hakkında fikrin oo 5 kat daha iyi felan uçmaların zerre umrumda değil ben genele bakarım. Genel kanı da sana herşeyi söylüyor. Şimdi sessizce çekilebilirsin.
    ResetEra Anket
    Geoff Keighley XBOX anket
    Geoff Keighley PS5 anket

Her oyun 500 tl değildir bunu bil. Ayrıca euro 8'e dayandı onuda bil. Ve oyunlara 500 tl vermiyoruz. Kardeşlik sistemi var. Pri-Sec sistemi var. Bitirdiğin her oyunu satma fırsatı var. Xbox'ın elinde de TLOU-UC-GOW-SM-HZN-GOW gibi seri olacak oyunlar olsa o gamepass felan olmazdı. Adam gibi exc oyunları olmadığı için hatta hiç olmadığı için şuan bu haldeler. 360 döneminde PC'ciler olarak nalet okuyordunuz :) Yani anlayacağın bu oyunlarla da anca o fiyat poltikası olur bu arada :)

Uncharted'da Nathan hikayesi bitti bu arada seri devam edecek. Sony altın yumurtlayan tavuğu kesmez başka stüdyo edecek ND değil.
    The Last of Us 4-4 lük oyundur her anlamda sadece hikayesi görecelidir sana göre iyi değildir bana göre iyidir. Herkesin fikri başkadır. Sen çıkıpta içine ettiler diyemezsin.
    Halo bu saatten sonra iflah olmaz. Çok umut bağlama ama ne çıkarsa bahtınıza artık sıkıntı değil :)
    Ayrıca PS5 sunumunda gösterilen HFW SM R&C cgi değil direk konsoldan alınmaydı. Xbox Halo dışında cgi show yaptı. Keşke Halo'da da yapsaydı da millet o durumu görmeseydi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 26 Temmuz 2020; 14:38:5 >

• Playstation5'de oyun yok şu an...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Temmuz 2020; 14:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5C9D81039

bu nesil kaybetti sony üstüne 1 bardak su icsinler ,örümcek adamlarida kurtaramayacak

Alıntıları Göster
    Abi şimdi romantiklerin tatlı rüyaları ve hayallerini bir kenara bırakıp gerçeklere gelirsek. Diyelim ki Ps5 çıktı 10 milyon sattı, 110 milyon konsol satmış Sony Horizon Zero Dawn 10 milyon satmış. Bu ciddi bir rakam olsada satışlarla oyunu oranlarsak 11'de 1 hadi biz ona 10'da 1 diyelim. 10 milyon satan PS5'de bu oyun 1 milyon satar o zaman. Hadi diyelim bu oyun için konsol alanları saysak etsin 1.5-2 milyon bu rakam kar getirir mi emin değilim. Ben şirket yetkilisi olsam önce konsolun hatrı sayılır satış rakamlarına ulaşmasını beklerdim, birde işin içinde Series X değişkeni var önceki nesilde Playstation alıp bu nesilde Series X alanlarda olacaktır. Neyse zaman gösterecek ama şu çok net Microsoft gerçekten harika bir nesil açılışı yapıyor, üstelik eskiyi de geride bırakmıyor ve bu çok mantıklı bir hamle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Temmuz 2020; 14:24:46 >

• Bir sonraki etkinlik tarihi belli mi ?
  • bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bilgi sahibi olupta görüş verecek, yönlendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    bana gerekçe olarak; içinde "gamepass, memleketin hali belli konsol fiyatları sürekli artıyor ya da ps5 göre daha güçlü" olmaksızın (çünkü bu başlıkla ilgilenmiyorum) neden xbox series X almam gerektiğini anlatabilir mi?
    Bakıyorum. Halo var. Güzel oyun eyw ama mevcut xbox konsoluyla da oynayabiliyorum. tamam biri 60 diğeri 120 hz ama bu yeni konsola para vermek için yeterli değil.
    Avowed, fable iddialı geliyor ama oynanışları hakkında en ufak fikrimiz yok. Oynanışını görmeden ön sipariş verdiğim oyun yok. zamanında çok kazıklar yedik yeter. E peki bu oyunların çıkmasına daha var. o oyunlar çıkmaya yakın oynanışlarını görene kadar beklemek daha iyi değil mi? nasılsa güzel olur olmazsa gamepass ile bedava oynarız benim tarzım değil.
    Halo yu mevcut platformda oynayıp güçlü oyunlar çıkasıya kadar beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi gamepass,doların yükselişi, ps5 kıyası olmadan xbox series x çıkınca almanın ne esprisi var. yazımın üzerimdem polemik yapmayacak arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bilgi sahibi olupta görüş verecek, yönlendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    bana gerekçe olarak; içinde "gamepass, memleketin hali belli konsol fiyatları sürekli artıyor ya da ps5 göre daha güçlü" olmaksızın (çünkü bu başlıkla ilgilenmiyorum) neden xbox series X almam gerektiğini anlatabilir mi?
    Bakıyorum. Halo var. Güzel oyun eyw ama mevcut xbox konsoluyla da oynayabiliyorum. tamam biri 60 diğeri 120 hz ama bu yeni konsola para vermek için yeterli değil.
    Avowed, fable iddialı geliyor ama oynanışları hakkında en ufak fikrimiz yok. Oynanışını görmeden ön sipariş verdiğim oyun yok. zamanında çok kazıklar yedik yeter. E peki bu oyunların çıkmasına daha var. o oyunlar çıkmaya yakın oynanışlarını görene kadar beklemek daha iyi değil mi? nasılsa güzel olur olmazsa gamepass ile bedava oynarız benim tarzım değil.
    Halo yu mevcut platformda oynayıp güçlü oyunlar çıkasıya kadar beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi gamepass,doların yükselişi, ps5 kıyası olmadan xbox series x çıkınca almanın ne esprisi var. yazımın üzerimdem polemik yapmayacak arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.
    Hocam Halo'yu ray tracing ultra ayarlarda oynamakla One S'de oynamak arasında büyük fark olacak. Sizin sorunuzum cevabı Microsoft'un stratejisinde yatıyor ilk sene politikaları konsol satmak değil servis satmak olacak. Yani ister Pc, ister XBox One'da oynaman önemli değil önemli olan servisi alman. İnsanlar diyor ki ne gerek var Series X almaya ama kazın ayağı öyle değil. Ben ray tracing desteğiyle geliştirilmiş oyunları, 4k çözünürlükte, zahmetsizce, akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. Bunun için gidip 10 bin tl verip büyük bir kasa toplamak istemiyorum, küçücük Series X her şeye yetiyor. Siz yanlış soruyu soruyorsunuz hocam "Series X'i ne zaman almalıyım" olmalı sorunuz. Bu soruda kişiden kişiye göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Temmuz 2020; 14:34:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4quare

Naughty Dog'un yapacağı fps oyunu da scriptlere dayalı full sinematik bir iş olur. Adamlar yıllardır sinematikten ibaret büyük bütçeli film oynatıyor bize yalan yok. Ps4'ü ilk aldığım zaman yanında Uncharted 4 vermişlerdi oyunu oynarken film izliyormuş gibi hissediyordum. Bu iyi mi kötü mü bir şey kişiden kişiye göre değişir. Yer yer zevk alıyorum fakat oyun oynadığımı tam olarak hissetmiyorum.
    Kardeş o dediğin Detroit.. UC4 değil sen oyunları karıştırmışsın.
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz konuları çıkarınca yani Series X'de tüm oyunların One X'e göre rt, fps ve grafik olarak geliştirileceği ve ülkenin ekonomik durumlarını gözardı ediyorsanız. Sadece Series X'e çıkacak oyunları beklemelisiniz. Buda 2 yılı bulur. Almanıza gerek yok.

Birde bu cihazlardan biri Ssd'li eski nesil Ssd'siz yani oyun yükleme sürelerinide düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 26 Temmuz 2020; 14:39:3 >
  • Sunumda tekrar gösterilip bizim ülkemizde kimsenin ilgisini çekmeyen oyunlardan birisi. Çünkü oyun sektörümüz grafik takıntılı insanlarla dolup taşmış, ne ince göndermeden ne de kara mizahdan anlayan var. Açılıştaki beyin ve beyne girme sahnesini aklınıza yazıp öyle izleyin. Tim Schafer'ı tanıyanlar oyunlarını oynayanlar ne demek istediğimi anlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Temmuz 2020; 14:47:37 >

• 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.