Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (726. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Gordi34 , tayaydin
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.275
Cevap
834
Favori
4.225.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gameplayde gorsek süper olurdu diğer taraftan İki firmada babamın firması değil ben oyuna ve bütçeme bakarım buradaki çoğu arkadaş boşuna bazı şeyleri tartışıp korumaya çalışıyorlar hiç gerek yok istiyor musun al geç kısmet olursa gücüm yeterse iki konsoluda alicam bakacam keyfime bir taraftan Halo oynarım diğer taraftan rachet and clank bazı şeyleri cidden çok abartiyoruz sadece biz mi böyleyiz yoksa herkes mi böyle çözemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Gameplayde gorsek süper olurdu diğer taraftan İki firmada babamın firması değil ben oyuna ve bütçeme bakarım buradaki çoğu arkadaş boşuna bazı şeyleri tartışıp korumaya çalışıyorlar hiç gerek yok istiyor musun al geç kısmet olursa gücüm yeterse iki konsoluda alicam bakacam keyfime bir taraftan Halo oynarım diğer taraftan rachet and clank bazı şeyleri cidden çok abartiyoruz sadece biz mi böyleyiz yoksa herkes mi böyle çözemedim.
    "Sesi çok çıkan azınlık" bir kesim var internette onlardan dolayı hocam. İster istemez biz de korumacı davranıyoruz. Çünkü bu nesilden gelen çok fazla ön yargı var, yani Obsidian Rpg'sini çıktığı gün Gamepass'de oynayacağı ne kadar harika bir durum. Bazı algıları kırmak zordur ama zamanla değişecek çoğu şey.

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    İmkanın varsa en güzeli. Birde Switch al.
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkürler, tüm bu bilgiler ps severlerin tabiriyle "gow etkisi" yarattı bende. Boşuna Xbox'un en büyük kozu olarak geçmiyor Halo ayrıca yukardaki arkadaşların paylaşımlarında diğer Xbox oyunlarının güncellemelerle ne kadar değiştiğini de görmüş olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Abi ne görsem kahkaha atıyorum.
  • Mert84 M kullanıcısına yanıt
    Umarım. Şuanki haliyle çok kötü duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 26 Temmuz 2020; 1:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Abi ne görsem kahkaha atıyorum.

Alıntıları Göster
    rezillik ya koptum
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Kim niye şok geçirsin anlamadım. Xbox taraftarları Ps konusuna, Ps taraftarları Xbox konusuna saldırıyor. Oyun alt tarafı ve daha henüz pek bir şey gösterilmedi. İyi oyun olacaktır fakat şok geçirtecek bir şey yok daha. Herkes birbirini gereksiz yere gazlamaya yer arıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Umarım. Şuanki haliyle çok kötü duruyor.
    nerelerdeydin gözümüz yollarda kaldı.bizde diyoduk ne zaman gelecek

• Abi cidden yanlış anlamayın, ben baya hype yapmıştım Halo'ya. Series x alırsam ilk deneyeceğim oyun olacaktı çünkü bu kadar büyük bir serinin oyununu denemek istiyorum. Ama grafikler çok kötü geldi, yani geliştirmeleri lazım. Kötüye kötü diyelim ki iyisini yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 26 Temmuz 2020; 1:17:52 >
  • Series X: Ultra detay, ray tracing aktif, buglardan ve hatalardan arınmış grafikler Master Chief'le açık dünyada Covenant avına çıkacağız.

Yalnız vuruş hissiyatını çok geliştirmişler silahların geri tepmesi baya gerçekçi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Temmuz 2020; 1:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Abi cidden yanlış anlamayın, ben baya hype yapmıştım Halo'ya. Series x alırsam ilk deneyeceğim oyun olacaktı çünkü bu kadar büyük bir serinin oyununu denemek istiyorum. Ama grafikler çok kötü geldi, yani geliştirmeleri lazım. Kötüye kötü diyelim ki iyisini yapsınlar
    Bizde şaşırdık dediklerine katılmamak elde değil şu an full render değil oyunki bu ön tanıtım halihazırda..bak emin ol yine bu ayarda çıksın ilk ben gömücem

• 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.