Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: pharm4vita
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
84.408
Cevap
840
Favori
4.416.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 42174218421942204221
Sayfaya Git
Git
Giriş

100 dolar üstü biriktirdim. GTA 6 pre order yapacağım. Fazlası oldukça oyun alıyorum ara ara. Gamepass almıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Ekim 2025; 13:54:48 >
    Ara ara benimde başıma geliyordu. Sizinki üst üste gelmiş. İşlemleri yaptığınız cihazlarda arada VPN'i kapatınca oluyor. Bu konuda özellikle Xbox mobil uygulaması çok nazlı; Rewards sekmesi gelmiyor, bir gün sonra geliyor. Jewels, Konsol ve PC oyunlarında puan vermediği durumlarda hiç kasmayın sonraki günün sabahı saat 10'a kadar süreniz var zaten; sabah girince oyuna paşa paşa veriyor puanı... Ayrıca mobil Xbox uygulamasında Rewards sekmesi görülmediğinde PC Xbox uygulaması ile puanlar alınabilir (mobil Xbox uygulama puanı hariç tabiki). Kısacası Microsoft sorun çıkardıkça bizde çözüm bulmaya çalışıyoruz 😀...

Yalnız benim şu alış veriş için "Yanlış bölge" sorunum devam ediyor. Konsol, web, Xbox uygulaması, Microsoft Store farketmiyor hepsi alış veriş için yanlış bölge hatası veriyor. Ayarlarda hepsinin bölgesi Türkiye... VPN ile Amerika yapsamda farketmiyor hoş... Bunlar beni vatandaşlıktan mı attılar nedir 😀.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)

• motokops M kullanıcısına yanıt
    Ödüllerden Ultimate kalkmadı ama direkt puanlarla alınmıyor artık; Gift kart aracılığıyla alınıyor. Microsoft'un ay başında yaptığı düzenleme ile Ultimate üyeleri daha avantajlı puan topluyor ama bir devalüasyon olduğu aşikar 🙂. Düzenlemeden önce 12.000 puana 1 aylık Ultimate alabilirken düzenlemeden sonra 1 aylık Ultimate aboneliği 30$ karşılığı 28.500 puan oldu.
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Üstat artık hiç bir şekilde alamıyorsun. Sana bilgilendirme yazmıştım, atladın sanırım.

donanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162310496

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Ekim 2025; 13:49:20 >

Maalesef sorun o değil. Bahsettiğiniz gibi ertesi gün sabahları da deneme yaptım fakat olmadı. Hatta önce xcloud'dan gamepass oyunu oynadım, en azından gamepass puanını alayım diye. Onu bile vermedi. Interneti yeniden başlattım, konsolu ve pc'yi VPN ile internete çıkartıp oyunları 15dk o şekilde açık bıraktım vs vs. tüm kombinasyonları da denedim.

iOS tarafında Xbox mobil aplikasyonunda hiç problemim yok. Rewards sürekli orada. Puanları vermediği için toplayamıyorum. Yani oyun geçmişinde göründüğü halde oynamamış sayıyor.

2gün önce gelen güncelleme ile oyun geçmişi kutusunu kapatmıştım. Ona mı alındı acaba diye düşünmeden edemiyorum.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Ekim 2025; 13:52:58 >

Bu arada linkte belirttiğin, sahte konum girebildiğin o web tarayıcı hangisi acaba?

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Chromium tabanlı, açık ise f12'ye basınca, kapalıysa menülerden geliştirici sekmesi açılan herhangi bir tarayıcı olur. Ben Edge ile yaptım.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.