Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
84.399
Cevap
840
Favori
4.416.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42164217421842194220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gamesir bu açıdan fiyat performans aslında. Tabii en önemlisi hall efect analogların bizim konsolların kendi kolları için standart haline dönmesi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Inferioress kullanıcısına yanıt

Xbox ile alakalı değil. Ne zaman kurye istesem gelmiyor yada 3 gün sonra arıyorlar kargo varmış diye. Her defasında kendim şubeye götürüp teslim ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Ekim 2025; 18:33:17 >

Aynen hocam Xbox ile ilgisi yok, baktım Şikayetvar sitesinde de benzer durum yaşayan çok.

Bunların keyfini beklersek garanti süresi dolar, mecbur şubeye götüreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Bu konuda ben şanslıyım. Kurye talebi oluşturuyorum, o gün en geç mesai bitmeden almış gitmiş oluyorlar. Hatta geçen cuma 1de talep oluşturdum. Adam 3te geldi aldı.

• Son zamdan sonra series S konsolumu satıp ps5 almayı düşünüyorum. Ya da en alt paketi satın alıp devam edeceğim. Sadece çevrimiçi oynamak için. Pubg ve fifa oynuyorum. Diğer oyunları da indirim zamanları satın alarak oynarım. Böyle daha mantıklı geliyo her ay 800 tl vereceğime.
    11.11 indirimlerinde kararımı vereceğim ps5 fiyatına bakarak

gta 6 oynayacaksanız ps5e geçmek mantıklı olabilir. önümüzdeki bahar konsollara da zam gelecek bence.

• Next-gen console premium ürün olacakmış. Rog Ally X'in 1000 dolar olduğunu varsayarsak minimum 1000 olur next-gen. Çok kuvvetli muhtemel de içinde tüm PC store'ları da olacak ve başka hiçbir cihaza ihtiyaç kalmayacak.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsx (formerly twitter)
    Klobrille (@klobrille) on X
    https://x.com/klobrille/status/1980743606227927419
  • drilldozer D kullanıcısına yanıt
    Aylık üyelik fiyatlarına zam geldiği için xboxtan ps5 e geçmeyi düşünüyorum yoksa oyun anlamında xboxtan memnunum. Fiyatı çok arttı gamepass in

Valla ortalık sakinken yurt dışından Ps 5 aldık ben de. Zaten bu aletler bizim ülkede değer kaybetmiyor. Yeni nesil konsollar çıkana kadar oynamadığım oyunları oynarım. Yeni nesil çıkınca da bunları satar ona geçerim diye düşündüm. Çok ilginç ama elimdeki xbox series s’i bir türlü satamıyorum. Bu gidişle o da elimde kalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Sarah Bond açıklamış, "Rog Ally X pahalı diye şikayet ediyorsunuz ama fiyatını Asus beliriyor biz değil" diye. Konsollar şuanda 600 dolar. Olsa olsa 650-699 dolar olarak çıkar.

Bu sefer de PS'da el konsolu tarzında daha düşük donanımlı bir cihaz olacakmış. 2. Series S vakası olmaz inşallah.

2019 donanımlı cihazlar şu anda 600-650 dolardan satılıyor hocam. Yeni neslin bu fiyat bandında olması imkansız. Yine ucuz yollu bir versiyonu olabilir ama ana konsol 1000 dolar bandında olacaktır diye düşünüyorum. 650-699 bandı bence ana konsol için hayal şu anda ama hep beraber göreceğiz bakalım.

• 1000 dolar dediğimiz şuan 42000 tl yapar. Bunun vergisi osu busu derken TR de en ucuz 65000 tl olur galiba şuan ki kurlara göre . Bu da az buz para değil gerçekten..

Avrupada ki adam 1 aylık asgari ücretinin yarısı ile konsolu alabiliyorken biz 3 asgari ücret ile alabiliyoruz yine şuan ki kurlara göre hesap edersek şaka gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 22 Ekim 2025; 10:45:17 >

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Maalesef 1 asgari ücretle alınan oyuncak bizlere çok lüksmüş. El atarisi oynayın işte neyinize yetmiyor. Gaempass zammından sonra Ps plus da zamlanacaktır illaki. O günden sonra konsol işi gerçekten bu evreye dönüşecek.

O konuda çok haklısın . Bize hiç bir şeyi hak görmüyorlar maalesef. Bu çok koyuyor bana.

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

Sanırım siz Amerika'lıların para algısını hiç deneyimlemediniz. O adamlar için 650dolar bile çok uçuk bi fiyat. Kimse gidip daha pahalı bir fiyata konsol almaz.

Şöyle örnek vereyim, VR'da oyun oynarken bir yandan sohbet ediliyor. Amerika'lı biri ailecek 4 kişi (2 yetişkin 2 küçük çocuk) akşam yemeğine çıktıklarını, sonrasında 4 kişi sinemaya gittiklerini ve toplamda 80 dolar harcadığını söyledi.

Masadakilerin tepkisi inanılmadı. Kafaya mı yedin o kadar para harcanır mı, daha ucuz yer bulamadın mı vs vs. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  Adam için 80 birim para yahu. TL'ye çeviriyorum bizdeki rakam zaten yetmiyor. Bu yüzden oradaki herhangi bir üründe fiyat artışı bizdeki gibi karşılanmıyor. Fiyat artışı demek enflasyon demek. FED zaten enflasyon ile mücadele ediyor. Yani bizdeki gibi yer yeni yılda yada jenerasyonda anormal bir fiyat artışı olmaz.

Burayı düşünürsek, tüm dünyada TCL televizyonlar rekabete girmek için ucuza satılırken ülkemizde büyük markalardan pahalıya satıyor. Serbest piyasa. Biz yeni nesil konsolu ne kadara alabiliriz, yada alabilir miyiz orası meçhul. Bir de gamepass fiyat zammı vs derken burada çok fazla oyuncuyu kaybedecekleri kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 22 Ekim 2025; 11:12:40 >

• 
Sayfa: önceki 42164217421842194220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.