az önce bir maç attım halo infinite için eleştiri yağdıranlar bir tane alternatif göstersin de oynayalım arena shooterların sempatisi kalmamış olabilir günümüzde ama bu halo infinite'i kötü bir oyun yapmıyor |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4153. sayfa)

-
-
hocam ağ ayarlarında nat hatası olmaması lazım yoksa mac adresini temizle seçeneğini yapın
bluray ayarlarında depolama temizle seçeneği var bu
en son çözüm de konsolu kapatıp fişten çekip 5 dakika sonra yeniden calıstırmak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son Blu-ray ayarlarındakini yapmıştım, tekrar çıkarsa diğerlerini de yapayım, teşekkürler…
Bölümleri hızla bitirip S rank almaya çalıştığımız bir yapısı mı var? Biraz challenge oyunu gibi geldi bana ama FPS mekanikleri güzel gibi duruyor.
-
S almak bazı bölümlere geçmek için gerekiyor fakat her bölümü almak zorunda değiliz. Bu Challenge yapısını çok iyi bir hikaye anlatımıyla desteklemişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazaya eklenmiş. İstek listesine atılabilir.
www.xbox.com
Grand Theft Auto VI ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/games/store/grand-theft-auto-vi/9nl3wwnzlzzn -
Vay vay vay :)
-
Selam arkadaşlar. XBox sisteminde bir sıkıntı mı var acaba? Ne cihaz ne mobil uygulama düzgün çalışmıyor.
Tom Clancy's Rainbow Six Siege dışında her şey normal görünüyor.
İnternet servis sağlayıcınız kaynaklı bir durum olabilir.
-
Takip listesine alalım belki kelepir fiyata çıkarsa hemen yapıştırırız 😂
Temmuz ayında xbox’ın yaz indirimleri olacak muhtemelen almak istediğiniz oyun varsa bütçenizi ayarlayın. Yaz indirimleri güzel oluyor.
49.90 hatalı fiyat mı dersin? 😂
Teşekkürler. Iss durumunu tahmin edememiştim. Sanırım bununla ilgili bir sorun var. Umarım erkenden düzelir.
Arkadaşlar xboxu güncelledim de saçma bir şey oldu. Açmak istediğim oyuna iki defa basmak zorunda kalıyorum bu nedir? Oyunu açma tuşuna basınca bir ekran çıkıyor oyna diye tekrar basmam gerekiyor. Bunun bir ayarı var mıdır?
Artık X ile açılıyor. A ile oyun kartı açılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
😂🙏🏼
Kaç gündür bende niye böyle diyordum öğrenmiş oldum :D
-
24.999 TL.
Microsoft Xbox Series X 1 TB Digital Edition Beyaz - İthalatçı Garantili
https://www.avansas.com/microsoft-xbox-series-x-1-tb-digital-edition-beyaz--ithalatci-garantili-p-135545
-
Microsoft Türkiye'nin bu ürün özelinde garanti vermediğini ve sorun olması durumunda satıcı ile irtibata geçileceğini de not düşelim.
donanımhaber forum
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamshttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161495198
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 27 Haziran 2025; 11:28:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X