Çocuk odaklı düşünseydim ikinci el temiz bir XSX alır game pass üyeliği ile devam ederdim. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4003. sayfa)

-
-
Savior Lightyoutube
BRO HAS NASA WIFI #shorts #memes #funnyhttps://www.youtube.com/shorts/KYZIhkVmVm8?si=xVeOlBjbLTgX2rKH
Gerçek olur mu bir gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
M2 SSD kurulumundan daha hızlı indirmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mümkünse "garantili" 2. el series X ve Gamepass ikilisi tam istediğiniz kombinasyon olur. Garantili bulamasanız bile yine 2. el alıp kendi cihazınızı satınca cebinizi de zorlamamış olursunuz.
-
1440p PPI yoğunluğu 1080p PPI yoğunluğundan daha yüksektir diye tahmin ediyorum. Bunu monitor boyutuyla değil de cihazın gücü ve kapasitesiyle bağdaştırmak daha doğru gibi geldi bana.
-
Yüzey alanı büyüdükçe pikseller arası açılır görüntüde bozulmalar olur. 1440p monitöre de taksanız xbox series s oyunu 1080p açar 1440pye upscale eder ve doğal olmayan bir görüntü oluşur. Arkadaş makineyi küçük monitöre takınca 1080pde küçük ekranda pikseller sıkışık ve güzel görünür. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Xbox Series s için se cihazın gücü falan diye bir şey yok. Cihaz one s’ten hallice bir konsol.
Elbette yüzey alanı büyüdükçe pikseller arası mesafe açılır ama çözünürlük aynı kalırsa geçerli olmaz mı bu durum? 27 inc bir 4K ve ya 2K monitörde 24 inc bir 1080p monitöre göre daha fazla piksel yoğunluğu vardır cm2 de. Bu da daha yüksek bir PPI değerine neden olur. Cihazın gücünden kastımda 1080p lik bir cihaz olması zaten. Doğal bir 1080p yayılmış bir 2K dan tabii daha güzel görünecektir. Belki de ben yanlış biliyorumdur bilgili bir arkadaş bize son cevabı verir. Konuyu gereksiz uzatmak istemem.
-
Ben arkadaşın yazdığı mesajdan, monitör boyutundan bağımsız olarak 1080p'de daha güzel görüntü veriyor şeklinde bir anlam çıkardım. Sonuçta cihazı 1080p çözünürlükte bırakıp 2K monitöre taksa dediğiniz kalite bozulmasını anlarım. Ama 2K çözünürlüğe ayarlanan konsol 2K monitörde görüntü kalitesi güzel olmazken, 1080p çözünürlüğe ayarlanıp 1080p monitörde daha güzel görüntü veriyor demek istedi gibi geldi bana.
Dashboardda görüntü 2k-4k zaten. 2k desteklemeyen oyunlarda (%90ı) zaten dediğiniz gibi monitör 2k iken oyun 1080pde çalışıyor.
Bana fake gibi geldi. Xbox daki ssd pcie4.0 kullanıyor, teorik olaral 32gb/s gecmemesi lazım. Yani internet hızı isterse 100tb olsun ssd nin yazma hızı sınırlar bu durumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fake hocam zaten, esprisine attım = )
Stalker'a güncelleme beklediğim için ağırdan alıyorum da şu indiana jones çıksa da oynasak. Bana 80 ile 85 arası puanlar alacak gibi geliyor o oyun. Fakat awoved bence seneye büyük sürpriz olacak. Oynayan kim varsa çok beğenmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Kasım indirimleri için oyun tavsiyeleriniz nelerdir?
Game Pass sahibiyim oradaki oyunları es geçiyorum.
RDR2, GTAV, Hogwarts Legacy, Cyberpunk 2077, Stray aldım.
Metro serisi ve Sekiro'yu almayı planlıyorum.
Şunu kaçırma dediğiniz bir seri veya oyun var mıdır?
-
alan wake 2 var full paketi 750 tl kelepir onu kaçırma
-
Selamlar yerimi emin değilim ama bir sorum olucak, gamepass için hesap açıp Xbox dan p1-p2 kullanılırken aynı hesap PC de de sorunsuz kullanılır mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler ana controller ayarini nasil degistirebilirim yani kolu ana profile nasil taniticam digerini iptal edip
Kullanılır. Xbox ve Pc arasında aynı ve destekleyen oyunlarda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
-
Xbox donatıları uygulamasında gamepad özelliklerinden atanmış profili değiştirebilirsiniz.
-
Xbox Series X ve PC de kullanmak için kulaklık öneriniz var mı ? Kendi kulaklığını alacaktım ama 75 Dolardan 109 Dolara çıkmış neden böyle oldu derken sanırım güncellenmiş yeni versiyonu.
-
yasadigim yerde video konsol ve oyunlarinda vergi 3 ay boyunca kaldirildi. Keske xbox veya nintendo yeni bir oyun konsolu cikartsaydi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X