Valla gece gece masrafa sokacaksın beni hocam :) RGB ışığı ve kulaklık standı ile çok hoş gözüküyor. Altta hava soğutma da varmış, peki bataryaların performansı nasıl? Tam dolum şarjda ortalama kaç saat gidiyor? |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3957. sayfa)

-
-
Star Wars Jedi Fallen Order'ı bitirdim çok beğendim. Şimdi hız kesmeden 2.oyun Survivor'u oynuyorum.
Her şey harika ama en çok sevdiğim şey oyunda ''nerden gideceğim'' ve ''bulmacalar'' kısmını göstermesini çok beğendim. Haritayı açtığın zaman gideceğin veya yan görev opsiyonel chestleri gösteren yerler var. Ayrıca bu ayarı sevmeyenler için kapatma seçeneği mevcut.
Belli bir yaştan sonra karmaşıklık kafa bulandırıyor, oyundan soğutuyor beni. Oyunun zor kısmı sadece fightlar, bosslar vs olmalı. Oyun uzayacaksa savaş kısmıyla uzasın, haritayı dolan babam dolan soğutuyor resmen.
Bu yüzden tam istediğim kıvamda bir oyun olmuş. Not: zorda oynuyorum, fightlar da aman aman zorlayıcı değil.
-
İyi hamle...umarım kısa sürede birşeyler görürüz.
x (formerly twitter)
Halo (@Halo) on Xhttps://x.com/Halo/status/1843070142344765942?t=AjzuS7NjytbWNtT-F1hWMg&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 7 Ekim 2024; 7:36:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Battlefield 1 de klavye ile hareket edebiliyorum fakat mouse u görmüyor. Mouse uyumsuz mu yoksa ayar mı yapmak gerekiyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha yeni aldığım için o kadar uzun deneyimleme şansım olmadı. Zaten kullanmadığım zaman kumandayı şarja taktığım için kontrol etmeye fırsat olmayacaktır.
Temu sayfasında yorumları gayet iyiydi. Hatta aynı stand amazon Amerika'da da var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Smite 2 için kapalı beta kodum var. Playstation için kod lazım. takas isteyen olursa mesaj yazsın lütfen
-
Herkese merhaba. Senelerdir PS kullanıcısıyım. Hali hazırda ilk kasa PS5 mevcut.
Xbox X almak istiyorum. Bu konsolunda aynı PS gibi slim, pro gibi yakın zamanda çıkacak versiyonu var mı.?
-
Merhaba,
Mevcut olarak slim vs. yok Xbox tarafında hocam ama yeni gelecek olan konsollar var.
Linkten yenilerine bakabilirsiniz;
https://www.webtekno.com/3-yeni-xbox-series-x-s-konsol-tanitildi-h145129.html
-
2013 yılında Xbox One bundle ile beraber gelen kontrolcüler için, yeniden şarj edilebilir bataryayı halen (9. nesil kontrolcüde) kullanıyorum. Pil sağlığı hala ilk günkü gibi geliyor, bir eksikliğini hissetmedim. O kadar sağlam, verimli yapmışlar. Genel kullanım için aldığım bir çok yeniden şarj edilebilr AAA 2400 mah pil yıllar içinde çoktan öldü, bunu da belirteyim.
-
dun aksam series s almak icin yola ciktim ve x alip eve geldim. aklimda hep s vardi cunku 1 kol hediye + 3 aylik ultimate veriyordu ve 375 usd idi. simdi ben hicbir hediyesi olmayan digerine 490 usd verdim ve icimde olusan pismanlik hissini yenemiyorum.
-
X pişman etmez hocam, aradaki farka değer emin olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisini de kullanmış biri olarak, hele ki TV veya monitör 4k ise kesinlikle pişman etmez..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay önce falan on siparişle 85 tlye aldığımız oyun neydi? 85 tl çekmişler hesaptan.
Edit: mail geldi a quiet placemiş oyun.
Veilguard da aynı olacak gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loras Tyrell -- 8 Ekim 2024; 9:33:6 >
klavye mouse desteği yok oyunda
Klavye calısıyor mouse calısmıyor🫤
Arkadaşlar Xbox için güncel bir Pro Kol tavsiyeniz var mı? Arkada fazla butonlar olması şart benim için Cod oynuyorum. Tetik kısaltma da olsa çok iyi olur. Kablolu olabilir sıkıntı olmaz. Hall effectli olması iyi olur Uzun ömür açısından. Elite 2 fazla dayanmıyor diyorlar.
@mcgoktug
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 8 Ekim 2024; 11:39:59 >
Hocam bir kaç marka, model kullanmış biri olarak, er ya da geç max bir yıl içinde drift başlıyor. Tepkime olarak gambit bir adım önde. Size önerim 2 yıl garanti süresi içerisinde değişim, onarım sağlayan neresi varsa onu almanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X