Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.688
Cevap
833
Favori
4.271.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 mayısta RDR2'yi de XSX üzerinde daha gelişmiş grafiklerle 4K 60 fps çalıştırabilirler. İkisinin aynı tarihe denk gelmesi tesadüf değildir diye düşünüyorum. Belki de olmaz ama içimden öyle geçiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

7 mayısta RDR2'yi de XSX üzerinde daha gelişmiş grafiklerle 4K 60 fps çalıştırabilirler. İkisinin aynı tarihe denk gelmesi tesadüf değildir diye düşünüyorum. Belki de olmaz ama içimden öyle geçiyor
    Şimdiki teknolojiyle bir render çekerler olur biter neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Sony her zaman para yi ön plana tutan firma tek konsol degilki cinema sektörü, elektronik vs reklamları bile ..ms ise gözü tok sırtı pek eee nede olsa ABD,yi temsil ediyor dünyayı her filmin sonunda kötü gidişata dur diyen ABD hesabı güya insanlığı bir tek bunlar kurtarır ulan ne yazdığımı bende bilmiyom🙃..bu nesil Xbox çok sert geliyor kokusu bile belli ama herkesin çekindiği bir konu var ,oda oyunların fiyat politikası ve abonelik sistemleri kardeşlik vs insanlah şimdiki nesil politikasından devam ederlede hem biz oyuncular nasiplenir hem bunlar, ümitliyim ms eli açık firmadır 🙏
    Rekabet her zaman çetin geçsin birbirlerine üstünlük kuramasınlar işte o zaman bir denge gelecek ve bu nesildeki gibi oyun dünyası kısır geçmeyecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Rekabet her zaman çetin geçsin birbirlerine üstünlük kuramasınlar işte o zaman bir denge gelecek ve bu nesildeki gibi oyun dünyası kısır geçmeyecek..

Alıntıları Göster
    Senmi yoksa benmi hesabı ama suda bir gerçek Phil reis diyorki Sony asla bizim rakibimiz olamaz..bu nesil kendinden çok emin kral..bu arada deli gibi Warcraft oyuncusudur

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Senmi yoksa benmi hesabı ama suda bir gerçek Phil reis diyorki Sony asla bizim rakibimiz olamaz..bu nesil kendinden çok emin kral..bu arada deli gibi Warcraft oyuncusudur

Alıntıları Göster
    Onu bulut tabanlı sistemler için söyledi hocam. Gelecekte Google ve Amazon bu sektörün at başları olabilir onu vurguladı. Adam oyuncu bizden biri, oyun için sabahlayan adamdan zarar gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Onu bulut tabanlı sistemler için söyledi hocam. Gelecekte Google ve Amazon bu sektörün at başları olabilir onu vurguladı. Adam oyuncu bizden biri, oyun için sabahlayan adamdan zarar gelmez.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ama bir röportajında skypedan sordular nedir senin favori oyunun oda Warcraft benim için çok büyük anlam dedi reis😄

Bu arada ferdi Tayfur dinliyen ve cips kolasini alıp sabaha kadar oyun oyniyan adamdan dediğin gibi zarar gelmez🙃🙏

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• 3. Parti ağırlıklı olucakmış bu konferans. Umarım Elden Ring'i görürüz hehe. Çok güzel duruyor alasım geldi şunu :
    https://i.redd.it/9qewcrd9afn21.png

• Analistçiler Assassin's Creed Valhalla nın Xbox Series X'de native 4K 60 fps PS5'de 1800p 60 fps çalışacağı konusunda tahmin yürütüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    PS5 alınmaz bence. En azından şimdiki hali. Pro veya Slim beklemek daha mantıklı geliyor bana.

• Streets Of Rage 4 çıktı arkadaşlar.
    PS Store 114 TL
    Xbox Store 72 TL ve Gamepass

PS sahibi arkadaşlar sizi Kamboçya PSN'den oyunu almaya davet ediyorum. Kamboçya gif kartları Amazon Kamboçya'da satılıyor göz atın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 1 Mayıs 2020; 9:34:55 >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Hindistan PSN akar

• www.vatanbilgisayar.com
    Microsoft xbox one s 1 tb oyun konsolu + 2. kumanda fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Microsoft xbox one s kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-s-1-tb-oyun-konsolu-2-kumanda.html

• Yok daha neler? Üç kuruşluk alete burada insanlar aylarca çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Yok daha neler? Üç kuruşluk alete burada insanlar aylarca çalışıyor.
    virüs sene sonuna kadar sürerse, ilk parti xbox series xler 15,000 liradan satılır büyük ihtimal

• Bu nasıl fiyat? Xbox One S'e 6700 TL mi? Hem de Vatan Bilgisayar'da. Fiyatı görünce inanamadım. One X sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Mayıs 2020; 10:48:43 >
  • Aynı one S çift kollu hepsiburada da 3599 TL.

Vatan sonsuzluğa uçmuş.

• Bu ve bunun gibi firmalardan uzak durucaksın.
    İşin kötü tarafı hepsi birbirinin aynısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Analistçiler Assassin's Creed Valhalla nın Xbox Series X'de native 4K 60 fps PS5'de 1800p 60 fps çalışacağı konusunda tahmin yürütüyorlar.
    cidden xbox ile ps5 arasında böyle bir fark olursa bu konsol tarihinde ilk kez mi olacak?

ara nesilden falan bahsetmiyorum. ana nesil de böyle bir fark daha önce yaşandı mı?

ps5'in ne zaman belli olacak tüm detayları ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

cidden xbox ile ps5 arasında böyle bir fark olursa bu konsol tarihinde ilk kez mi olacak?

ara nesilden falan bahsetmiyorum. ana nesil de böyle bir fark daha önce yaşandı mı?

ps5'in ne zaman belli olacak tüm detayları ya ?

Alıntıları Göster
    Haha buna inananda ne bileyim:) ikiside 4 k acicaktir.

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.