Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83.688
Cevap
833
Favori
4.271.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elden ring ile ilgili herhangi bir haber haber olsa bari en son e3 2019'da xbox briefing'de göstermişlerdi. bekliyoruz bakalım 7 mayısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 30 Nisan 2020; 19:20:37 >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir olay bu. Cyberpunk 2077'de de olacak sanırım. Umarım playstation'da da aynı şey olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Çok iyi bir olay bu. Cyberpunk 2077'de de olacak sanırım. Umarım playstation'da da aynı şey olur.
    Evet, CDPR da konfirme etmişti Cyberpunk’da bu sistemi kullanacaklarını. CDPR bu sistemin PS5’te olup olmayacağı konusundaysa Sony’den resmi bir açıklama gelmedigini, dolayisiyla bir şey söyleyemediklerini belirtmişti.
  • Yapilan duyuruda “Global partners” diyor, yani Xbox Game Studios oyunları şimdilik yer almayacak gibi, dolayisiyla ben Halo Infinite, The Initiative oyunu, Fable, ya da Forza gibi videoları beklemiyorum 7 Mayıs’ta. Cyberpunk 2077, AC Valhalla oynanis videoları görebiliriz.
  • We will be happy to reveal our first Assassin’s Creed Valhalla gameplay trailer during the First Look Xbox Series X Gameplay on Inside Xbox. Stay tuned!

Valhalla kesin gösterilecek, teyit geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dakikadan sonra sony hayır demez, diyemez. Aynı durum ps4 ve pS5 için olacaktır.

• %100 yeni assasin creed den oynanıs videosu gelecek, cyberpunk dan da bekliyorum. umarım ELDEN RING hakkında 2 saniyelik de yeni bir video olur

yazınki etkinlikte ise microsoft un oyunlarını gostereceklermiş.
  • Devrem benide yaz nöbete 😎

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu duyuruda da bir teaser falan gösterin en azından geliştirdiğiniz oyunların isimlerini bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

AC Valhalla icin "Smart Delivery” konfirme edilmis. Yani olur da oyunu alir Xbox One’da oynamaya başlarsanız, sonra Series X alırsanız herhangi bir ekstra ücret ödemeden ayni oyunu Series X’te Series X grafikleriyle oynayabileceksiniz. One ve Series X icin iki ayrı disk olmayacak.
    https://www.bestbuy.com/site/assassins-creed-valhalla-standard-edition-xbox-one/6412179.p?skuId=6412179

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    "Ama bizim özel oyunumuz var."

Adamların yaptığı işe bak gerçekten takdir ediyorum.

• 7 Mayıs'ta gerçekleşecek olan sunum normalde Nisan ayında yapılacak olan donanım ağırlıklı sunum olacak.E3'ün karşılığı olacak olan sunum Haziran-Temmuz gibi olacak.Ama yine de 7 Mayıs'ta birkaç oyun gösterilecektir.Geçen günkü söylenti doğru çıktı gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    hocam benim hype im elden ring icin

gerci ben odyssey i sevmistim, ilk oynadıgım ac oldugundandır belki
  • Bana bu saatten sonra ps den falan bahsetmeyin. Alın güle güle oynayın. Herkes sevdiğine gitsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Bana bu saatten sonra ps den falan bahsetmeyin. Alın güle güle oynayın. Herkes sevdiğine gitsin..

• X box series s i de duyursalar 7sinde ne güzel olur. Holiday vakti de alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: metin.1903

Devrem benide yaz nöbete 😎
    Ohooo kardeşlerin kralida burda, baba sensiz olmaz bu nöbet ekip kuruyoruz zaten mesajlaşma anlık yıkım var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.