< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2124. sayfa)

-
-
Hocam hadi titanfall 1 eski oynamayan bir oyun apex en çok oynanan oyunlarda hep çok garip vallahi star warsa getirdiler buna getirmiyorlar hala 120 FPS farkının en çok hissedilecegi oyunlardan biri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: brigand35
Xbox series x de Battlefield 2042 testi aramizda deneyimleyen var mı arkadaşlarBen oynadım ama tektik test olduğu için konuşmaya gerek yok o haliyle son hali tamamen farklı olacak çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Battlefield 1 çıkmadan önce bana test kodu geldi yani su an ki Alfa gibi st quentin scar map i nde denedim oyun yaklaşık 2-3 gun oynadim bir cok video ve resim aldım...Oyun çıktığındaki görüntü oynadığım haritada aynıydı hic bir değişiklik yoktu umarim bu sefer öyle olmaz çok sıkı bir BF ciyim ama su oynanabilirlik ve grafiğe 700₺ vermem...Oyunu Ps5 icin Gold sürüm önsipariş vermiştim Cuma günü iade ettim iade ücreti ile Fifa 22 aldik BF yi de beta da kendim oynamadan hayatta almam Hem Ps5 de hem de Series X de denicem öyle alcam bunlar adama yoğurdu üfleyerek yemeyi öğretir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 15 Ağustos 2021; 14:33:32 >
quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Bu mesaj silindi.Elder in online ini denedinizmi ? Tavsiye edermisiniz wow ile kiyaslarsak ?
quote:
Bu mesaj silindi.Ben ilk 2005 de baslamistim sonra da shadowlands hype i ile basladim tekrar ve torghast, renown sacmaliklariyla daha fazla ugrasamayip biraktim wow u. Dediginiz gibi Bdo yu indirdim ama pek keyif vermedi cok uzakdogu tarzi.. merak ettim simdi eso yu indiricem bugun mutlaka tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93Arkadaslar bir problemim var ve gruptaki saglam gamer arkadaşların benim bu problemime yardimci olabileceğine inanıyorum.
Problemim psikolojik sanırım. Ilerlemeli oyunlardan single player dan nefret ediyorum. Metro Exodus,Halo serileri,Fallout 4 vs actigim gibi kapatmam bir oluyor gercekten hikayesi super bile olsa ki Fallout 4 un hikayesi film gibi ama hiç sarmıyor beni. Tek oynadigim oyunlar online olanlar Bf5 , Forza , Bdo , Apex (nadiren) vs.
Var mi baska benim gibi ruh hastaları ? Varsa baska neler oynayabilirim önerileri bekliyorum.. Sanıyorum aklimi yoran oyunları pek sevmiyorum ve bir cok oyunda baslangicta olan oryantasyon isinden nefret ediyorum aptala anlatır gibi yok silahı söyle tut yok Boyle tut gerzek isi gibi geliyor tam zaten 2-3 saat vaktim var oyun oynamaya onunda yarisini ya oyunun oryantasyonunda yada hikaye kısmında harcıyorum.
Bu hikayeli oyun oynayamama hastalığı bana da bulaştı nedense. Vaktin kısıtlı olmasından mıdır, başka birşeyden midir nedir bilmiyorum ama mesela Gears 5 indirdim bir yere kadar geldim şimdi açamıyorum. Fifa falan atıyorum.
Aslında çok güzel oyun ama oynayasım yok. RPG'leri de oynayamıyorum. Ondan şu kadar kes bundan bu kadar topla zulüm geliyor. Ama gel gelelim bir Rocket Leage oynuyorum en az 3 saat başındayım. Çözemedim gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bu mesaj silindi.Valla cok saol hocam tam istedigim tarzda bir oneride bulundun
quote:
Orijinalden alıntı: KroneBu hikayeli oyun oynayamama hastalığı bana da bulaştı nedense. Vaktin kısıtlı olmasından mıdır, başka birşeyden midir nedir bilmiyorum ama mesela Gears 5 indirdim bir yere kadar geldim şimdi açamıyorum. Fifa falan atıyorum.
Aslında çok güzel oyun ama oynayasım yok. RPG'leri de oynayamıyorum. Ondan şu kadar kes bundan bu kadar topla zulüm geliyor. Ama gel gelelim bir Rocket Leage oynuyorum en az 3 saat başındayım. Çözemedim gitti.
Alıntıları GösterNefret ediyorum ya inanamazsin hiç katlanamıyorum yani. Vaktim varkende katlanamıyordum sanırım online oyunlar bizi böyle yaptı biraz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alpha Skip Ahead kullanıcısı olduğum için Night Mode güncellemesi aldım. Gözlemlerim:
-Kontrolcünün ışığı ayarlanabiliyor, %20-%100 arası parlaklık seçilebiliyor ama ciddi bir fark yok, benim gözümü hala rahatsız ediyor odanın ışığı kapalı oynarken. Keşke tamamen kapatılabilseydi.
-Xbox power butonununun ışığı ayarlanabiliyor, %100 parlaklık, %50 parlaklık veya kapalı seçebiliyorsunuz. Güzel olmuş, gözümü alıyordu.
-Ekran ışığını artırıp azaltabiliyorsunuz, monitör/tv parlaklığını değiştirmek gibi olmuyor ama en etkisi oluyor.
-Ekrana mavi ışık filtresi ekleyebiliyorsunuz.
-Gece moduna geçince sistemin renk temasını belirlediğiniz temayla değiştirebiliyorsunuz. Ben normalde yeşil kullanıyorum gece modu için koyu gri seçtim.
-Belirlediğiniz saatlerde otomatik olarak açılıp kapanmasını ayarlayabiliyorsunuz, ayrıca otomatik gün doğumu gün batımı ayarı da var. Saatleri otomatik ayarlıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İsiktan ziyade pil ömrunu uzatabilir ben kisarim tamamen.
Bu Cris Tales ne kadar güzel bir oyunmuş fiyatı normalde fazla ama gamepass sağolsun yanında hades omno falan derken tüm ayı geçirtecek bana galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93Ben ilk 2005 de baslamistim sonra da shadowlands hype i ile basladim tekrar ve torghast, renown sacmaliklariyla daha fazla ugrasamayip biraktim wow u. Dediginiz gibi Bdo yu indirdim ama pek keyif vermedi cok uzakdogu tarzi.. merak ettim simdi eso yu indiricem bugun mutlaka tesekkurler
Alıntıları GösterEso wowdan sonra beklentileri karşılayan tek oyun.
Tavsiye ederim.
Skill barından dolayı konsola da çok uygun bir oyun
-
quote:
Orijinalden alıntı: DwimmerlaikEso wowdan sonra beklentileri karşılayan tek oyun.
Tavsiye ederim.
Skill barından dolayı konsola da çok uygun bir oyun
Alıntıları GösterValla cok umutlandim simdi aksama inmiş olur deneyeceğim mutlaka. Crossplay yok sanıyorum PS ile sadece xbox sahipleri ayni serverda olabiliyor ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93Valla cok umutlandim simdi aksama inmiş olur deneyeceğim mutlaka. Crossplay yok sanıyorum PS ile sadece xbox sahipleri ayni serverda olabiliyor ?
Alıntıları Gösteresoda cross platform yok. her platform sadece kendi içinde oynayabiliyor. sadece xbox oyuncularıyla olacaksınız. ps ve pc den tamamen bağlantısız olacaksınız. sadece xbox.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 16 Ağustos 2021; 10:11:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: Bati-Wan_KenobiBu Cris Tales ne kadar güzel bir oyunmuş fiyatı normalde fazla ama gamepass sağolsun yanında hades omno falan derken tüm ayı geçirtecek bana galiba
dili nasıl hocam ing
ağır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X