Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2099. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.321
Cevap
788
Favori
3.748.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20972098209921002101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anil.K kullanıcısına yanıt

    Ben oyunu daha bitiremedim ama bende sony nin extra bass kulaklıkğı var. Acayip bir gerilime sokuyor oyun. 2. Oyunu düşünemiyorum bile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BVBLİFE

    Aynen öyle Series x cok sessiz . Ps5'te kulaklığı çıkardığım zaman coil whine sesi acayip rahatsız ediyor.Xbox bu konuda çok başarılı.

    Şahsi görüşümü yeni nesle xbox ile başlayıp,Gamepass filan iyice sömürdükten sonra, ps slim ve exclusive oyunları çıktığı zaman ona geçmek. Ben her nesil böyle yapıyorum:))

  • Nat Pagle kullanıcısına yanıt
    İlk kullandığımda çok zorlanmistim ben. Halo ile alışmıştım. Auto aim kullanmayın, zorlanırsınız ama çabuk adapte olursunuz böylece.
    Şimdide klavye mouse bana angarya geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 28 Temmuz 2021; 10:52:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben dün 4K TV Samsung 43MU7000 ile Asus TUF Gaming VG279QL1A 27 1080 P Monitör'ü her bakımdan karşılaştırdım.

    Monitör'den çok daha iyi bir görüntü aldım. Üstelik TV'de HDR açıktı. Ama tabi TV 2017 Yılının TV'si Monitör 2020 bir de Monitör 27 inc olduğu için 4K gibi çözünürlük veriyor.

  • Halo kapalı beta için mail geldi bana. Hafta sonu açık olacakmış. Valla merak ediyordum baya sevindim.Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 


    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • Dün ilk defa Halo 5 indirip oynadım. Forum da tavsiye etmişlerdi. Yıllardır BF-SW-Call Of - Titan Fall serisi oynayan birisi olarak bu seriyi nasıl oynamamışım diye çok üzüldüm.

    Başına oturdum 24 kişilik Warzone modunu aralıksız 4 saat oynadım.


    Star wars evreninin gerek filmleri gerek oyunlarının çok büyük hayranı olarak. Halo'nun da hikayesini bir okudum içim acıdı resmen kahroldum. Bilimkurgu- FPS ve harika bir Multi player benim için yıllardır inanılmaz bir kayıpmış.

    Üstelik ilk Xbox'ımı 2015 yılında alan birisiyim. O gün bu oyunu oynamış olsam PSN tarafına bir daha asla geçmezmişim.


    2021 Halo infinite kesinlikle benim oyunum olacak sabırsızlıkla bekliyorum. Size şimdiden iyi eğlenceler bende dün insider için kayıt yaptım ama hayatta gelmez :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 28 Temmuz 2021; 11:48:3 >
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt

    Halo 5'in multisi çok keyifli gerçekten. Çıktığı zaman genel olarak eleştirleri single kısmından almış zaten oyun. Ben warzone değil ama halo 5'in 8 kişilik normal modunu oynuyorum arada. Herkes eşit şartlarda birde o modda klasik team deathmatch. Gerçekten çok zevkli gameplay'i var. Görece eski bir oyun olmasına rağmen oyuncu bulma konusundan da hiç sıkıntı yaşamadım. 5'i oynadıktan sonra Infinite'den beklentim baya arttı açıkcası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 28 Temmuz 2021; 11:55:5 >
  • Nat Pagle kullanıcısına yanıt

    Çoğu shooterı zorda oynarım, doom'u hurt me plenty'de oynuyorum. Oyun hem çok hızlı hem de gamepad kullanmaya alışık olan biri için bile alışması zaman alan bir oyun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkışında aldığım series x in gamepadi son zamanlarda sapıtmaya başladı. Sağ analog sabitken, kamera kendi kendine yukarı hareket ediyor. Sanırım dirift sorunu oluştu. Ben de bi gazla elite series 2 aldım. Umarım memnun kalırım. Fakat bunun da seri numarasını kaydettiğimde garanti Ekim 2021 de bitiyor gözüküyor. Can sıkıcı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haqoco

    Çıkışında aldığım series x in gamepadi son zamanlarda sapıtmaya başladı. Sağ analog sabitken, kamera kendi kendine yukarı hareket ediyor. Sanırım dirift sorunu oluştu. Ben de bi gazla elite series 2 aldım. Umarım memnun kalırım. Fakat bunun da seri numarasını kaydettiğimde garanti Ekim 2021 de bitiyor gözüküyor. Can sıkıcı.

    Faturasını Microsoft'a göndererek garanti tarihinde bir yanlışlık var ise düzelttirebilirsiniz. Servis kaydı açıp gönderirseniz de 1 hafta içinde yenisini gönderiyorlar.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Saolun, deneyeceğim. Fakat ithalatçı garantili aldığım için pek de umudum yok. Bakalım aldığım firmaya da yazayım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20972098209921002101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.