Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1894. sayfa)

-
-
Hocam 2 yıl olma ihtimali de var olmama ihtimalide var. AB ülkeleri ve bazı başka ülkelerden alınan cihazlar 2 yıl garantili oluyor. ( Türkiye, Rusya gibi) Ancak UK , Amerika gibi ülkelerin cihazları 1 yıl garantili. Sizin aldığınız 1 yıl garantili ülkelerden birinin cihazı demekki. Eğer faturalı aldıysanız Microsoft 'u arayıp durumu bildirip 1 yıla çıkarabilirsiniz ama 2 yıla çıkarmazlar dediğim gibi her ülkenin garanti süresi farklıdır. Tr de satıldığı için 2 yıl garanti zorunlu ancak cihaz TR cihazı değil bu ürünü yurt dışından getirip satıyor bazı kişiler. Bu durumda 1 yıl microsoft tr garantisi olduktan sonra 1 yılda ithalatçı garantisi verilmesi gerekir. Ancak ithalatçı garantisi pek güvenilecek bir garanti değildir. Bu sebeple bu ürünü 1 yıl garantili kabul edebilirsiniz.
Sınırlı garanti bir şey ifade etmemektedir hocam o herkeste aynı şekilde bu bildiğiniz garanti yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugAz önce sizin mesajınızı okuduktan sonra kontrol ettim. Bana da aynı miktar iade ediliyormuş. Mail atmışlar. Aslında ben buna benzer bir durumu 2 defa yaşadım, çok anormal bir durum değil.
Ülkemizde tvboxlar için ek vergiler eklendiği bir dönemde amazon DE'den tv box aldım, tüm vergi iade edildi. Amazon UK'den ayakkabı aldım tüm vergi iade oldu.
Ben forumda daha önce yazmıştım, online anket çözüp kupon biriktiriyorum. O dönem 370 euro kupon ile almış ve 201 Euro ödemiştim. Şimdi bana toplam 114 euro'ya gelmiş olacak.
Tabi o zaman kur yüksekti ancak 9.70 gibi bir değerden yansımıştı. Kur şimdi daha fazla olduğu için oradan da kar edeceğiz aslında.
Alıntıları GösterBugün itibariyle Series X için amazon.it üzerinden kesilen tüm vergi iade edildi. 87.24 euro kredi kartıma geri yatmış. Tek kötü yanı piyasalar kapalıyken yattığı için 9,82'den hesaplamış ve TL karşılığı olarak hesaba geçmiş.
Not: 23 Nisan tarihli görünüyor ancak son 2 gündür kontrol ettiğimde bekleyen işlemlerde görünmüyordu. İade edilecek diye gelen bilgilendirme maili de 23 Nisan tarihliydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 25 Nisan 2021; 13:55:56 >
-
Ne zaman satın almıştınız hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: jermines
Ne zaman satın almıştınız hocam.Ön sipariş. 11 Aralık da tüm ön siparişler ile birlikte faturalandırılmış ve kargolanmıştı.
-
Amazon.de den aldığımız konsollarda da iade olur mu ki ben de ilk sipariş verenlerdenim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 11 aralıkta aldım fakat herhangi bir iade yok. Size Ups ile mi gelmişti? -
quote:
Orijinalden alıntı: brigand35
Amazon.de den aldığımız konsollarda da iade olur mu ki ben de ilk sipariş verenlerdenimŞimdilik sadece italya'dan alanlardan bir kaç kişiye mail geldi. Belki de yazmayanlar da vardır. Diğer ülkelerde durum nedir bilmiyorum. Ancak ben başka bir ürün için 8 ay sonra bile iade aldım Amazon'dan. Beklemek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 25 Nisan 2021; 13:58:13 > -
quote:
Ben de 11 aralıkta aldım fakat herhangi bir iade yok. Size Ups ile mi gelmişti?Evet UPS express.
-
Oyun yok oyun ne konsolun peşindne koşuyorsunuz. Daha geçn ay xbox one x sattım 1800e. Gidin onu alın aynı oyunlar var
-
Kredi kartımda hareket yok bakalim biz de olur mu zamanla gorucez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E27222C63Oyun yok oyun ne konsolun peşindne koşuyorsunuz. Daha geçn ay xbox one x sattım 1800e. Gidin onu alın aynı oyunlar var
Aynı oyunları Series X/S'e yükseltilmiş şekilde ve 60/120 fps güncellenmiş olarak oynayınca One X'e bir daha dönüp bakmazsınız. 30 kare çalışan oyunlar 4K televizyonda gerçekten göz yoruyor. Ekran kartını yükseltmek gibi düşünün. Aynı oyunu farklı ve daha güzel şekilde oynayabiliyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: brigand35
Kredi kartımda hareket yok bakalim biz de olur mu zamanla gorucezÖnce mail geliyor. 5-7 iş günü içinde yansır diye bilgi veriyorlar. Mail gelmeden iade süreci başlamaz zaten.
-
Gelirse bize de muhteşem olur yalnız. Sizlere de hayırlı olsun. Çok uygun bir fiyata gelmiş oldu. -
quote:
Gelirse bize de muhteşem olur yalnız. Sizlere de hayırlı olsun. Çok uygun bir fiyata gelmiş oldu.Evet bana maliyeti 1100TL gibi bir şey oldu. Şimdi 400 Euro daha biriktirdim. Yakalarsam bir tane daha alacağım.
-
WRC 9 u denedim Free week haftasında bu hafta sonu için ücretsiz. Gayet hoşuma gitti oyun. Deluxe 79 TL standard olan 69 TL ortak olmak isteyen varmı alalım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar konuyu pek takip edemedim kısaca kafamda şu sorular var yardımcı olursanız sevinirim.Eski xbox360 oyuncusuyum online fps oynuyorum
kafamdaki sorular;
-ürün katardan alınacak bölge sorunu olur mu? tr'deki tvlerde kullanılır mı?
-battlefield,call off gibi oyunlarda Türk kullanıcı olmadığı için amerikadan server kuruluyordu haliyle oyunlarda ufakta olsa lag oluyordu bu sorun devam ediyor mu?
-tv'de kullanacağım model phillips 55pus9364 konsolu tam verimli kullanabilir miyim? 4k 120fps olacak şekilde? yoksa harici mönitör mü almalıyım
Teşekkürler şimdiden..iyi oyunlar
-
-
Bende Nier Autmata'yı oynadığım en iyi 5 oyun arasına alırım. Yapay zeka üzerine yapılmış belki de iyi oyundur. 4 kere bitirdim, Replicant şuan çok iyi gidiyor. Müzikleri gerçekten alıp götürüyor. :) Fiyatı konusunda haklısınız, 400₺ oldukça pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 25 Nisan 2021; 18:45:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugBugün itibariyle Series X için amazon.it üzerinden kesilen tüm vergi iade edildi. 87.24 euro kredi kartıma geri yatmış. Tek kötü yanı piyasalar kapalıyken yattığı için 9,82'den hesaplamış ve TL karşılığı olarak hesaba geçmiş.
Not: 23 Nisan tarihli görünüyor ancak son 2 gündür kontrol ettiğimde bekleyen işlemlerde görünmüyordu. İade edilecek diye gelen bilgilendirme maili de 23 Nisan tarihliydi.
Alıntıları GösterEvet bana da geldi bugün iade 87.24 Euro olarak. Ben de Amazon.it üzerinden ön siparişle almıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X