Arkadaşlar bazen grupta sesin karşı taraftan ciddi şekilde yankılı geliyor. Yankı dediysem karşı tarafın sesinden daha iyi kendi sesimi duyuyorum. Bunun sebebini biliyor musunuz? |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1554. sayfa)

-
-
Vatan dan onay bekleyenler bende dahil olmak üzre sanki sorun yaşayacağız gibi, satılmış ürünleri kargolamayip magazalarda satıp bizi bir sonraki partiye bekletirmi?
Birde taksitle çekilen bir iade süreci nasil olur ,ilk taksit çekilmiş bu sorundegil iade olur ama limit ne olcak -
Arkadaşınızın kullandığı ses sisteminden ya da kulaklığından çıkan sesin yine arkadaşınızın mikrofonuna giriş yapıp yeniden size dönmesi (feedback) arkadaşınız daha düşük seviyede sesi almalı veya mikrofon ile sesi aldığı kaynağı izole etmeli. Temel neden budur.
-
Biz de diğerleri gibi alamaz mıyız acaba stok olan mağaza ve müşteri hizmetleri ile konuşup
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslim tarihi 5 aralık yazıyor,bu hafta içi kargoya verilmezse başlarını ağrıtmaya başlarım müşteri hizmetlerinden.
-
-
Acaba bende mi öyle yapsam kararsız kaldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani boşuna günlerce bekleyeceğinize alın derim. Çok basit bir işlemi var zaten. -
Hocam ürün arızalı çıkarsa 14 gün iade hakkımız olmayacak sanırım ama elden alacağımız için sanırım ?
(Arızada Microsoft ürün değişiyor sıkıntısız ama refurbished oluyor)
Bu konu hakkında bir bilgim yok. Müşteri hizmetlerine sorup öğrenebilirsiniz. -
N11.com'dan Nethouse mağazasından bir arkadaş için 10 gün önce Pre order verdiğimiz Series X kargoya verildi dün. Teslim tarihi 5 8 Aralık yazıyordu erken gelmiş demek iyi oldu.
Pazartesi kargoya verilmezse öğlene kadar bende arayıp elden alacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyüTv üzerinde yer alan hdmı 4 portu, hdmı 2.1 desteği sunuyor. 4k 120Hz desteği de mevcut.
Alıntıları GösterBende bu siteden takip ediyorum tv,monıtor vs alacagım zaman ,teşekkür ederim arkadaşım için sormuştum iletiyorum kendisine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar almanyada yaşayan arkadaşlarım da bugun series x aldı.Fakat ağ aktarımı yaptıklarında indirme hızları max 60 70 mb arası gozukuyor.Ben 35 mb internet kullanıyorum 650 ile indirim yapmıştı daha dogrusu kopyalama işlemi gerçekleştirmiştim.Normal bir oyun download ederkende indirme hızları max 150mb gözüküyor.Kullandıkları internet hızları 1gbs:D dns ayarları ile hızlandırmaları mümkün mü bir şekilde?yada kullandıkları router ile alakalı olabilir mi?bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirm
Nereden almışlar hocam 2 haftadır bakıyorum bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: oldboy83tr
Nereden almışlar hocam 2 haftadır bakıyorum bulamadım.mm den ön sipariş vermişlerdi ikinci parti gelecek xboxlar için
Ne zaman hocam bilginiz var mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: oldboy83tr
Ne zaman hocam bilginiz var mi?12 kasımda kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X