Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1653. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.136
Cevap
394
Favori
1.756.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16511652165316541655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim kulaklıkta hem mikrofon hem de kulaklık için ayrı ayrı konnektör var. Bu aparattan alsam aynı anda hem mikrofonu hem de kulaklığı kullanabilir iyim ?

Zaten tam olarak o amaçla kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 2 Eylül 2025; 12:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu aralar forumda bu tarz şikayet sayısının arttığını okuyorum. Gecikme, bağlantı kopması vb. Muhtemelen son yazılım sürümlerinde bir sorun var.

Bende de ara ara oluyor ama odada çok fazla kablosuz cihaz var. Böyle olduğunda hepsini fişten çekip tekrar çalıştırıyorum. Genelde sorunu çözüyor.

Bu gece cronosa başlayacağım sorun olsun istemiyorum hocam. Kabloyu takıp öyle oynamayı düşünüyorum umarım sorun olmaz diyeyim.

Sizin gösterdiğiniz ayarı sonradan bulabildim, ilkin bulamadım. Şimdi nasıl bir ayar yapmam lazım onu öğrenmek istemiştim. Sizdeki birebir aynı çıkıyor ayar. Tek yolu Y kablosu ise onu da alırım sıkıntı değil yeterki online oyunda sesim karşı tarafa gidebilsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim üstat.

Bende de aynı sorun var. Acaba kuruntu mu diyordum ama doğruymuş. Bazen bastığım bir tusu hemen algılamıyor. Bulunduğum odada hiç bir elektronik alette yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gordi34 G kullanıcısına yanıt

Baya baya huzursuzum hocam. Bir de kablolu deneyeceğim akşama.

Xbox almayı düşünüyorum ama ne alsam karar veremedim. Xbox series s 512 gb ikinci elde 8 bin liraya satılırken Series X 1 TB ise yaklaşık olarak 18 bin liraya satılıyor.

İki konsol arasında ciddi fark var mı? 512 GB hafıza yetiyor mu?

İkisini de kullandım. Halen series x sahibiyim. İmkanınız var ise series x alın. Aklınızda kalmasındansa alıp kullanmak daha iyi. Eski bir oyuncu olarak benim için çok fark olmadı ama elbette gerek gücü gerekse hafızası düşünüldüğünde x daha mantıklı bir seçim. İmkanı olmayan kişiler için series S büyük nimet. Küçümsenecek bir cihaz değil. Series S alıp ileride x e veya yeni nesil konsola geçmek isteyebilirsiniz. Size yeni konsolu bekle diyenler çıkacaktır. Bence buna aldırmayın. Daha x bile performansını gösteremedi. Gta 6 ve benzeri ileri seviye oyunlarda da rahat edersiniz X ile

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

Series s ile anca küçük tatlı platform oyunları oynarsınız amacınız buysa alın. Ama orta karar aa oyunlar da bile facia ben oynarken baş dönmesi bile yaşadım fps ve görüntü kalitesinden. Bugün sarı sitede sattım cihazı.

Series S 1080P ekran odaklı, Series X 4K ekran odaklı. Yani cihazı kullanacağınız ekranın çözünürlüğüne ve boyutuna göre karar vermelisiniz. Ayrıca monitör mü TV mi.

İkisinin arasındaki farkın ciddiliği kullanacağınız ekrana bağlı. Örneğin 1080P, 24", 120Hz+ bir monitöre Series S ideal. 2K, 27", 120Hz+ monitörle de memnun eder. TV ile aranızda 2-3 metre civarı bir mesafe varsa 1080P-4K bir televizyon ile de memnun eder. Elbette nadir de olsa Series X'de 60Fps olup Series S'de 30Fps olan bazı oyunlara razı gelmeniz gerekecek.

Hafıza konusu ise tamamen aynı anda yüklü tutup oynamak istediğiniz oyunlara bağlı. "Şu oyunları aynı anda yüklü tutayım, bir onu bir bunu oynarım" derseniz o oyunların boyutuna şimdiden bakın, Series S'e sığar mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 4 Eylül 2025; 17:52:12 >

Nesi facia mesela? Taş gibi de konsol. İkisini de uzun süre kullandım şuan S sahibiyim Hafızası dışında keşke X im olsaydı şuan dediğim bir anım olmadı grafik vs anlamında. 3 5 max 10 oyun harici fps ler hemen hemen aynı. Grafik elbet fark var ama çok az bir şey o ya ya da en azından ben fark etmiyorum takıntılı olmadığımdan belki de..

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old

Hafızası gerçekten bazen yetmiyor hocam. Şöyle ki Forza horizon, Fifa , Cod falan aynı anda olduğunda cidden ekstra oyun yükleyemiyorsun . Ama bunun dışında yukarıda arkadaşa da yazdım Grafik anlamında fark var yok değil ama incik cincik her şeyi ayırt etmeye uğraşan biri değilseniz S kesinlikle dünyanın en F/P cihazıdır kendisi.. İkisinide uzun süre kullandım . X i 4k monitörüm varken kullandım gerçekten iyi ama aynı anda S de vardı o zaman arada ki grafik farkı şöyle diyim benim gördüğüm tek fark kaplama sürelerinde (bazı oyunlarda) Özellikle Forzada araba ile ilerlerken ağaçların bazen önümde yavaş yavaş belirdiğini görüyorum bu nadirde olsa rahatsız ediyor yalan yok ama diğer Cod , Drift vs tarzı oyunlarda hiç görmedim tek forzada da dikkatimi çekti sadece.

Toparlamak gerekirse ikisi de sağlam konsol. S in hafızası gerçekten yetmiyor özellikle sabit konsolda aynı anda Forza ve Fifa gibi oyunlar varken. Zaten bu ikisi 230 gb yer kaplıyor nerdeyse .

Diğer grafik vs takıntı yoksa S tam f/p

Pentax k5iis ; 18-135 WR , 50 1,7 A , Sigma 10-20

Sony SLR A900 ; Minolta 28-75 mm 2.8 DG , 35-105 Old

Büyük fark var. S bu saatten sonra alınmaz. Series S bir önceki neslin konsolu gibi düşünün.

Ben Series S ve PS5’in her türlü versiyonunu kullandım Pro dışında. Arada ciddi fark var. Eğer futbol (Fifa), platform (Dead Cells, Hades vs.) ve online oyunlar (Fortnite, CoD, Diablo vs.) oynayacaksanız Series S gayet güzel iş görüyor. Ama AAA oyunlarda kalite farkı var maalesef. Görüntü oldukça bulanık. Bu yeni nesil iki konsolu da kullanmış biri olarak söylüyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.