< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
windows centralUnreal Engine 5 games keep struggling — and Epic’s CEO knows why https://www.windowscentral.com/gaming/epic-games-ceo-tim-sweeney-explains-unreal-engine-5-performance-problemsEpic Games CEO'su Tim Sweeney, Unreal Engine 5'in sözde performans sorunlarının oyun motoruyla ilgili olmadığını, geliştiricilerin optimizasyon yapıp yapmamalarıyla ilgili olduğunu; ayrıca optimizasyona oyun geliştirmenin sonunda değil, daha erken başlanması gerektiğini belirtti. Birçok oyun geliştirici de zaten aynı fikirdeydi. Beceriksiz dediğimiz az sayıdaki oyun geliştirici ise başarısızlıklarının üzerini örtmek için Unreal Engine 5 ve tabii ki Xbox Series S'i günah keçisi ilan ediyordu, malum :) Son birkaç yıldır Unreal Engine 5 ile (ve diğer next-gen oyun motorlarıyla) Series S'de harikalar yaratılan oyunlar tarafından tokat üzerine tokat yiyen Digital Foundry gibi Xbox düşmanlığını şiar edinmişler bile geri adım atmak zorunda kalarak söylem değiştirme yoluna gittiler. |
|
Kendi üstünde dahili mikrofonu var ise kullanırsınız. Mikrofonlu, eskiden cep telefonu kutularından çıkan en ucuz kulaklıklar bile çalışır. Sadece apple ürünleri çalışmıyor. Mikrofonu yok ise mikrofon ve sesi ayıran Y kablolardan alınıp haricen mikrofon da bağlanır. Hq Speed Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Y Kablo 3.5 mm Erkek to 2x 3.5 mm Dişi Kablo https://bisifir.com/product/hq-speed-kulaklik-mikrofon-ayirici-y-kablo-35-mm-erkek-to-2x-35-mm-disi-kablo< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Eylül 2025; 10:7:21 > |
|
|
bazı kulaklıkların mikrofonları sadece bluetooth ile çalışıyor bende anker q20 vardı öyleydi. aliexpresste aux kablo üzeri mikrofonlu bir kablo ile çözmüştüm sorunu belki o yüzdendir. aşağıda bir örneğini bıraktım belki sorununuzu çözer. Hadron HDX1047(4309) Aux Kablo Mikrofonlu 1.1mt Fiyatı https://www.hepsiburada.com/hadron-hdx1047-4309-aux-kablo-mikrofonlu-1-1mt-p-HBCV000034BH9S?magaza=%C3%B6z-ka%20gsm%20ve%20teknoloji%20magazalar%C4%B1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsamet -- 2 Eylül 2025; 10:43:6 > |
|
|
evet hocam kusura bakmayın :D |
|
Xbox tuşuna basıp ses ayarlarında mikrofon sesi ayarlarını kontrol edin. Kulaklıkta mikrofon olduğuna eminseniz bilgisayara bağlayıp orada da test edebilirsiniz. Mikrofon arıza ise 2 cihazda da çalışmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 2 Eylül 2025; 10:50:58 > |
|
Ayarlara girin yazmadım. Yanlış yere bakıyorsunuz. Xbox tuşuna basıp ses ayar çubuklarını kontrol edin. |
|
Çıkıyor. ![]() |
|
|
|
Siz herhalde paylaştığım mesajları ve ekran görüntülerini dikkatli okumuyorsunuz. Ben de aynı görüntüyü 1 mesaj önce paylaştım. |
|
|