Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (483. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31.848
Cevap
379
Favori
1.612.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben ultimate aldığım zaman hem xbox da hem de pc de kardeşim aynı anda oynayabilir mi nasıl oluyor aynı hesabı mı kullanıyoruz
  • mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hatta aynı oyunu aynda anda bile oynayabiliyorsunuz. İşi ilerletip aynı oyunu bilgisayardan ve xbox'tan açıp iki ayrı oyuncu gibi co-op bile oynuyorlar. Yalnız bazı play anywhere etiketli oyunlarda save dosyaları senkronize oluyor, bilgisayarda sıfırdan oyun açınca konsoldaki save game gidebilir. Bir de ea playin içinde olan oyunlar sadece xboxta oynanıyor, pc'de oynanmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgakutukcu -- 26 Şubat 2021; 1:18:13 >
  • Empty Words. kullanıcısına yanıt

    Warzone update ile alakalı muhtemelen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crypto81

    Ya bugün gamepass e gelen elite dangerous neden series s e gelmiyor??

    Series S degil de bizim bölgede indirilmiyor sanırım.


    "Elite Dangerous Standard Edition şu anda kullanılamıyor.



    Bulut özelliği: Xbox Game Pass Ultimate ve uyumlu oyun kumandası gerektirir, ayrı olarak satılır. Belirli bölgeler ve cihazlar."

  • Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen


    Ozellikle ovulecek bi yanini bulamadim galiba. Yani oyuna ozel bisi goremedim. 3-4 skill acabildim daha Technomancer diye bi classla oynadim. Belki digerlerinin hissiyati farkli olacaktir 4 tane class var oyunda. Da oyunu ozel kilacak, piyasada su an olan alternatiflerinin acigini kapatacak insanlari buraya cekecek bi durum yok an itibariyle. 500 liralik preorder fiyatini dolduracak pek bi durum goremedim ben.

    Looter-shooter tecrubem var bu arada, Destiny, division, warframe, anthem, borderlands ve turevleri bir cok oyunu oynadim.

    Sadece 60fps goruntusu icin tercih edilir mi tartisilir, ilerleyen gunlerde biraz daha gorevlerde ilerleyip farkli classlar deneyip bakmaya calisacagim oyuna.
    Ama ilk izlenimim "eh yani" oluyor maalesef.




  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Cihazın bölgesini ABD yapınca game pass’te gözüküyor hocam.
  • Herkese Merhaba. Muhtemelen sorulmuş ve cevaplanmıştır bu olay. Tabikide IsınmaXbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen Hepsi burada dan 3950tl ye aldım. Cihaz elime salı günü geldi. Yeni olduğu için oyunları indirmeye başladım vs.. cihaz çok çabuk şekilde sadece siyah ızgaranın olduğu yer diğer yarısı değil nerdeyse eli yakacak derecede ısınıyor. Dün 3 4 saat assasin creed origin oynadım kasma takılma olmadı. Ama bu ısınma harbiden tribe soktu beni. iade talebi oluşturdum. one s kullanıyorum 10 saat kullanımda bile ufaktan bi ılıklık oluyor. Ne diyorsunuz iade edeyim mi ısınma normal mi???

  • darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazi ilk aldığımda belki bir iki gün bende de ısınma oluyordu ama el değmeyecek kadar değildi asla. One s e kiyasla bir tık daha sıcaktı. Daha doğrusu cihaz kendi ısınmıyordu ama üflediği hava one s göre daha sıcaktı. Ama sonradan normale döndü hocam. Şimdi yine ılık durumda.
  • Bendeki ılıklık değil. Sihay ızgara cayır cayır Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen  O zaman iade yolu göründü bana

  • darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Ne süre hangi oyun hangi tvde oynuyorsunuz. Siyah ızgaranın sıcak olması normal ama kime göre cayır cayır. Benzetme yapabileceğiniz bir sıcaklık var mı ? Laptop kullandıysanız benzer sıcaklıkta mı yoksa dokunduğunuzda el yakacak derecede mi? Betimlemesini doğru yaparsanız daha kolay fikir belirtiriz.
  • Cihaz salı günü geldi Akşam 4 5 saat kadar açık kalıyor. arka planda oyun oynadığım sürede download işlemi devam ediyor. LG 32MN58HM tv monitörde kullanıyorum. şuanda Assasins Creed valhalla da ve Assasins Creed Origin de denedim. Valhallayı çok oynamadım 15 20 dakika ama origini dün 4 saat + oynadım. cihazı açar açmaz oyuna giriyorum ısınmaya başlıyor. Dik konumda çok hafif tıkır tıkır fandan ses geliyorO yüzden yatay konumda kullanıyorum. altı yere deymeyecek şekilde altına destek koyarak kullanıyorum. ısı kıyaslaması laptoplar gibi olabilir. bı tık yüksek de olabilir diye düşünüyorum. olmazsa akşam sıcaklığı ölçeyim. cihazın yarısı soğuk gerçekten soğuk diğer yarısı sıcak gerçekten sıcak. bir videoda fanın altında işlemci ve soğutma ızgaraları olduğunu gördüm. Cihaz sıcaklığı dışarı atıyor buraya kadar herşey tamam. Ama yukarda arkadaş ılık olarak belirtmiş. Bendeki cihaz ılıktan fazla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 26 Şubat 2021; 10:19:29 >




  • Hocam oyunlara göre değişiyor. Mesela bende valhalla da siyah kısım daha çok ısınıyor. Wrecfest te o kadar ısınma yok. Ama one s e göre alet daha çok ısınıyor. Bende yatay kullanıyorum. Bence ısınma bendeki kullanım tecrübeme göre normal hocam alet hiç bi şekilde takılma kasma yapmıyor. 80-100 derece ısındığını düşünmüyorum. En çok zorlayan oyunlarda bile elimi koyduğumda siyah ızgaraya, bu arada beyaz kısım tamamen soğuk oluyor , 40-50 derece olduğunu tahmin ediyorum. Tabi ölçüm yapmadım tamamen tahminen söylüyorum.

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Bu sıcaklıklar normal. Pcler bile oyunda el yakmaya geliyor. Bu cihazda o yok
  • Arkadaşlar selamlar akıllı sınırsız kablonet kullancısıyım gece 12 denakşam 7 ye kadar 100 mps hız. Velhasıl internetten baktım cihazı kapatınca downloada devam edıyor 5 oyun koydum gece listeye sadece 2 si inmiş.(download devam ediyordu bazı oyunlar xbox live hatası vermiş serverlar da bir kopukluk oldu herhalde) Acaba kapatınca download modda hız sınırlaması falan mı yapıyor cihaz kendi kendine ? Öyle bir ayar görmedim.

  • MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Dün gece dünya genelinde Live çöktü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Hocam laptop lar seviyesinde isiniyorsa bana pek normal gelmedi. Laptop vardi bende monster 80 dereceyi falan bulduğu oluyordu. 90 bile oluyodu bazen. Series s in bu seviyelere cikmasina ihtimal dahi vermiyorum ben. Cikiyorsa sıkıntı var demektir.
  • Akşam originde 2 saat sonra ölçüm yapacağım. internette sıcaklık testlerinde 67 - 70 derece gösteriyor. Bu ayarlarda çıkarsa devam yüksekse göndereyim garantiye gelene kadar one s var onunla vakit eylerim Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen 

  • Bana biraz takıntı yapıyorsunuz gibi geldiç series s ısı tahliyesi çok iyi siyah kısmın ısınma nedeni de tüm sıcak hava tahliyesinin üzerinden yapılması. El değmeycek kadar ısınıyorsa ayrı konu ama benim de sürekli sıcak üflüyor. Aksamların ne kadar ısındığına bakmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Bende bugün itibari ile aranıza katılmış bulunmaktayım (:
    18 yıllık pc kullanımından sonra ilk kez bir konsol almanın ve kullanacak olmanın heyecanı içerisindeyim (:
    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen
  • Arkadaşlar tv konusunda bir şey sormak istiyorum,

    Bende şu anda sony lcd tv var 1080p oynuyorum oyunları.

    4k led tv ye geçmek şu anda ne kadar mantıklı olur sizce ? Yani genelde oyunlar s de 1080p üzerinde gidiyor. 60hz yenileme değeri var. 4k 43 inçlerin de aynı şekilde yenileme değerleri benim lcd ile aynı sadece çözünürlük desteği yüksek.

    Bu konudaki yorumlarınızı ve görüşlerinizi rica edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.