Şimdi Ara

Xbox series s 2 kiişilik oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online olmadan 2 kişilik oyun önerebilirmisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Overcooked 1,2, trine serisi, a way out, cup head, ao tennis 2, fifa, nba serileri ve diğer tüm spor oyunları ilk aklıma gelenler. Gamepass e tetris gelmiş oda iki kişi oynanıyor.

• star wars bf2

• Overcooked serisini kesinlikle oynamalısınız. Özelikle eşinizle vs oynarken evde çok zevkli oluyor tavsiye ederim. A way out da güzel oyun fakat oynayacağınız kişinin daha önce oyun tecrübesi olması lazım yoksa çabuk sıkılıyorsunuz.

• gears 5 split screen baya eğleniyoruz biz

• furkanmtnn kullanıcısına yanıt

Başka bildiğiniz var mı? Gear bayağı keyifli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karapicov kullanıcısına yanıt
    Forza motorsports 7 iki kisilikti sanırım dirt5 tede 2 kişilik var diye biliyorum ama bı bakmanız lazım emin degolim denemedim yani rodket league de iki kişi olması lazım bundada emin defolim :) bunlar denemediğim ama yanlış hatirlamiyosam olması gerekenler yanlışsa kusura bakmayın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmtnn -- 9 Aralık 2020; 17:21:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkanmtnn kullanıcısına yanıt

Dirt5 i ben de bilmiyorum fakat diger dedikleriniz iki kişilik. Gears 5 i sizin mesajınızdan görüp indirdim, eşimle beraber 3 gunde bitirdik. Gear of war 4 ü indirip bakacağız o da boyle mi diye. Nişancı oyunu olup cift ekran olmasi bizim icin en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karapicov kullanıcısına yanıt
    Haloda split screen olmalı bir bakin derim hangi oyunu hatirlamiyorum ama sizde bulursanız söylerseniz iyi olur bende seviyorum bu tarzı iyi eglenceler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanmtnn -- 10 Aralık 2020; 22:41:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.