Şimdi Ara

XBOX Rezilliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün games on demand dan RDR alıcaktım. Aynı hesaptan daha önce ms points le Sleeping Dogs indirmiştim. Gittim 2100+500 ms point aldım. Ala bastım oyun bölgenizde kullanılamaz diyor. Neden daha önce söylemiyorsun ? Bununla ilgili bir uyarı bile yok. Almaya girince puanınız yeterli değil yazısı iyi güzel çıkıyor. Tüm param boşa gitti. Allah belanızı versin.

• Geçmiş olsun kardeşim ama geri alma felan olması lazım böyle saçmalık olmaz. Muhakkak bir yolu vardır araştır biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleeping dogs super oyun bi oturusta bitirdim. paraya yazik olmus yanliz.

• Cidden rezillik. Olmaz olsun böyle konsol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Cidden rezillik. Olmaz olsun böyle konsol.

Asalım keselim Xboxı..

Bu ne böyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İKaan

Bugün games on demand dan RDR alıcaktım. Aynı hesaptan daha önce ms points le Sleeping Dogs indirmiştim. Gittim 2100+500 ms point aldım. Ala bastım oyun bölgenizde kullanılamaz diyor. Neden daha önce söylemiyorsun ? Bununla ilgili bir uyarı bile yok. Almaya girince puanınız yeterli değil yazısı iyi güzel çıkıyor. Tüm param boşa gitti. Allah belanızı versin.

Hocam hemen bir e mail at xbox destek bölümüne geri döneceklerdir sana paranı iade ederler...

• Yeni nesilde PS4. Yapacak bişey olmayınca gittim başka oyuna harcadım. Ama tüm oyunlar alınabilirken neden RDR ? Biri beni izliyor galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 NETFLİX
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum VPN ile baglanip indirenilirdin . Biraz arastirsaydin keske . Bu durum Ms ile ilgili degil . Cikan oyunlar iceriklerine gore bazi bolgelerde yasaklaniyor . Sizin oyunda bu engele takilmis durumda .

• Konuyu açan arkadaş biraz abartsa da haklı. Bölge sorunu bu neslin en büyük saçmalıklarındandı.
  •  XBOX Rezilliği
  • Kardesim yapilacak sey cok basit vpn ile halledebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.