Bildirim
Xbox Oyun Tarihleri [Şubat-Mart-Nisan-Mayıs] [Sürekli Güncel] (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aliens: Colonial Marines i uzun zamandır bekliyorum yorumlar falan çok iyi ama umarım hayal kırıklığı olmaz.. _____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Demon's Souls - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR -
Bu 3 ayın değerini iyi bilmek lazım Mayıs için şimdiden hazırlık yapıyım diye araştırma yaptım Mayıs ayı kuraklık dönemi.Gerçi bu oyunları anca bitiririz iyi olmuş bilerek ayarlanmış gibi.
_____________________________ -
24 Şubat'da Dirt 3-Complete Edition çıkıyor, ekle istersen hocam
"Inversion" ve "I am Alive" ertelendi galiba yoksa ben mi yanlis hatirliyorum? Ayrica "Naruto:Ultimate Ninja Storm Generations" cikis tarihi 30 Mart degil miydi? Hocam sanirim Amerika cikis tarihlerini eklemissin,benim bildigim "Neverdead" 3 Subat`da cikiyor,yanlisim varsa kusura bakma.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
Bu olayda moda oldu. DLC'leri alanlara daha pahalıya geldi oyun.
DLC'lerin olduğu sürüm daha ucuz olur. Al buradan yak._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
quote:
DLC'lerin olduğu sürüm daha ucuz olur. Al buradan yak.
Oyunu oynamamış olanlar için iyi ama Yavuz, ben alırım mesela:)_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
"Inversion" ve "I am Alive" ertelendi galiba yoksa ben mi yanlis hatirliyorum? Ayrica "Naruto:Ultimate Ninja Storm Generations" cikis tarihi 30 Mart degil miydi? Hocam sanirim Amerika cikis tarihlerini eklemissin,benim bildigim "Neverdead" 3 Subat`da cikiyor,yanlisim varsa kusura bakma..
Inversion 7 Şubat herhangi bir yanlış yok.
I Am Alive 7 Mart'a ertelenmiş. (Düzeltirdi)
Naruto Shippuden Ultimate Storm Generations 13 Mart yanlış yok.
NeverDead Amerika'da 31 Ocak Japonya'da 2 Şubat Avrupa'da da 3 Şubat tarihinde çıkıyor.
@bluelabel Sağ ol hocam eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 25 Ocak 2012; 17:29:58 >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
quote:
DLC'lerin olduğu sürüm daha ucuz olur. Al buradan yak.
Oyunu oynamamış olanlar için iyi ama Yavuz, ben alırım mesela:)
Orası öyle tabi. Şanslısın o bakımdan. Hayırlı olsun diyeyim şimdiden. :)_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
NeverDead Amerika'da 31 Ocak Japonya'da 2 Şubat Avrupa'da da 3 Şubat tarihinde çıkıyor.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Inversion_Resmen_Ertelendi-24035.htm_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
quote:
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Inversion_Resmen_Ertelendi-24035.htm
Dün açıklanmış sanırım BSC dışında erteleme haberini yayınlayan yok BSC hızlı davranmış benim de gözümden kaçmış ilginiz ve yardımınız için teşekkürler._____________________________
-
Aliens: Colonial Marines ağustos ayına ertelendi.
Yeni Eklenenler:
Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure - 20 Mart
Capcom Digital Collection - 30 Mart
Trials Evolution - 31 Mart
Realms Of Ancient War - 31 Mart_____________________________ -
Çıkışına az bir süre kalan oyunlar:
Soul Calibur V
Metal Gear Solid HD Col.
Final Fantasy XIII-2
Bu 3 oyun uzun süre idare eder beni._____________________________ -
quote:
Aliens: Colonial Marines ağustos ayına ertelendi.
Yeni Eklenenler:
Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure - 20 Mart
Capcom Digital Collection - 30 Mart
Trials Evolution - 31 Mart
Realms Of Ancient War - 31 Mart
aliens en çok beklediğim oyunlardan biri..efsane film aliens (1986) senaryosuna sadık kalınarak hazırlanıyor..umarım tekrar ertelenmez..._____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Demon's Souls - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR -
Şubat'ta Alan Wake's American Nightmare,Shank 2 ve The Darkness 2,
Mart'ta da FIFA Street akar.
_____________________________ XBOX -
Son 7-8 aydır hiç oyun oynayamadım, daha bir sürü oyun var oynanacak, bu da nesi şimdi, mübarek biraz sakin olun ya
Tekrar listeye göz gezdirdim de Mart tam benim ayım SFXTEKKEN NARUTO: UNSG FIFA STREET RE: RACCOON CITY DRAGONS DOGMA NINJA GAIDEN 3 SILENT HILL DOWNPOUR & HD COLLECTION RIDGE RACER MASS EFFECT 3
VAY YAVRUM VAY GÖRDÜĞÜM EN MÜKEMMEL OYUN AYI MART OLDU ŞİMDİDEN BELKİ DE GELMİŞ GEÇMİŞ EN BEREKETLİ AY
Mart ayında kedi olacaz kedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Şubat 2012; 10:58:10 >_____________________________ -
Konu çok faydalı olmuş, sürekli güncel olsa süper olur. Konuyu aşağılarda görmek istemiyoruz
I am alive ve darkness2 merak ediyorum. _____________________________
Nothing's real until you feel -
Naruto yeter bana yahu,aylarca oyalar beni.. Sasukeeeeee
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı