Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
118.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alanın evinde huzuru kaçar, bereketi gider. Tam bir gudubet cihazı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

Xbox one X tövbe bismillah bir konsol.

Gudubet cihazı ise ilk ben alacam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

Xbox one X tövbe bismillah bir konsol.

Gudubet cihazı ise ilk ben alacam.

Cihaz seni baz alarak tasarlanmış zaten kardeşim. Almasan sıkıntı olurdu, neyseki alıyormuşsun rahatladım bir nebze..

• Yalnız konsolun canlı gösterimi hiç olmadı.Ya da ben mi göremedim. Ekranlarda, videolarda gözüktü sadece.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Lansmandan sonra ign detaylı gösterdi ofiste hatta fotolarıda koyayım.

Xbox One X |  4K HDR - 6TF

• Videosu da varmış. Baya küçükmüş. Keşke biraz daha farklı bir tasarım yapsaydı.Konsolu küçültüp, aha bak bu bundan 6 kat daha güçlü demiş.

Benim almamı gerektirecek bir durum yok. Pc'de akarız artık. :)
    Yalnız, 4k player olmasa konsol biraz daha ucuz olabilirdi. Zaten kaç tane 4k film var ki, çıkan filmler çoğu 1080p upscaling 4k.
    Neyse konsol olarak gayet güçlü güzel bir konsol olmuş.Sadece oyun olarak hayal kırıklığı oldu. Zaten çokta beklentim yoktu exclusive içerik olarak. Multiplatform oyunlarda hakkını fazlasıyla verecek.

• Bişey demeyim diyorum da hayvani güçlü bir konsolda minecraft tanıtmak nedir ? Böyle bir rezalet olamaz yani.

Microsoft hiç bir zaman kullanıcının dilinden anlamadı. Bu sefer anladı dedik onu da yarım yamalak anladı.

Evet bilgisayarı olmayanlar için harika bir alternatif. Ama ps i olanları nasıl çekecek kendine gerçekten merak ediyorum.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sağlam PC si olan adamın One X alması için bir neden yok ama bizim gibi sadece konsolda oyun oynayanlar için ilaç gib gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptanFarfan

Bişey demeyim diyorum da hayvani güçlü bir konsolda minecraft tanıtmak nedir ? Böyle bir rezalet olamaz yani.

Microsoft hiç bir zaman kullanıcının dilinden anlamadı. Bu sefer anladı dedik onu da yarım yamalak anladı.

Evet bilgisayarı olmayanlar için harika bir alternatif. Ama ps i olanları nasıl çekecek kendine gerçekten merak ediyorum.

çünkü rakibi sony değil artık

pazar değiştiriyorlar işte bariz

pc oyuncularını ve küçük yaş kitleyi çekmek istiyorlar
  • defected kullanıcısına yanıt
    O zaman konsol işinden çekildiklerini düşünebiliriz.

Bence bunu yapmak mantıklı ama o zaman bu konsola klavye mause desteği getirsin güzel bir işletim sistemi yapsın. Bunu yaptıktan sonra kimse gidip oyun için pc toplamaz gider bunu alır.
    Ondan sonra rakip olarak kimse duramaz zaten karşısında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben diyordum yepyeni bir konsol görürüz felan ama tasarımı bi öncekinin benzeri ps4 pro'su olan biri olarak düşündürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

6 tlops ne lannn.. Phil reyiz vur dedik öldürdün adamın dibisin lan

RDR 2 - LAST OF US 2 NE OYNANIR AMA 6 TLOPS İLE

• Hardstyler H kullanıcısına yanıt
    Niye yepyeni bir konsol olsun ki? Aynı jenerasyon sonuçta. Pro sahibi olarak yadırgamaman gerekir. Pro, PS4 ile aynı tasarıma sahip, kaçak kat atmış gibi duruyor Pro o kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MS konsol isine sony ve nintendonun milyarlarca dolar tutan oyun piyasasi pastasindan pay almak icin girdi hic bir zaman oyuncu dostu yada oyun odakli calismadi ticari acidan bakti konuya bunu net ve acik olarak e3 2013 de gördük sonra hatalarini anladilar lakin millet sony ye gecti sonra su alan gemilerini kurtarmak icin gevsemeler bedava oyunlar cartlar curt lar devam etti hala devam ediyor simdi ezik bir konsol ve firma olarak sony nin karsisinda xox cikariyorlar eger 1-0 malup olmasalar sony nin karsisinda 500 dolara bu konsolu satmazlar,sony ci falan degilim sony de ayni simarik firma al birini vur ötekine
  • Oyuncu dostundan kastınız nedir? Fiyat mı? Performans mı? Oyun kütüphanesi mi? Yoksa anadilinizde oyun çıkması mı? Kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser kuzum siz hangi dostluktan bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemanF1

Oyuncu dostundan kastınız nedir? Fiyat mı? Performans mı? Oyun kütüphanesi mi? Yoksa anadilinizde oyun çıkması mı? Kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser kuzum siz hangi dostluktan bahsediyorsunuz?

konuyu uzatmayi sevmem burdaki dostluk un ne manaya geldigini oyuncu bir adamin anlamasi gerekir diye düsüyorum yani e3 2013 de MS ne dedi oyunculara, 1.makina devamli internete bagli kalacak 2.oyun degistirmek yada satmak pek kolay olmayacak 3.kamera yi mecbur herkes satin alacak vsvsvsvs aklima gelenler bunlar simdi bunun neresinde oyuncu dostlugu ? bana babasinin hayrina oyun yapmiyor karsiliginda makinasini oyununu vs satip parasini aliyor eyivallah bir sey diyemeyiz kimseyide zorlamiyor lakin birde rakibi vardi sony diye mesala onlar : interneti mecburi kosmadilar,oyun degistirmek serbest dediler, kemara satin almayi mecbur etmediler vs iste sony nin burda yaptigi oyunculari zora sokmamak oyunculara yardimci olmak dost gibi gözükmek yoksa bizde biliyoruz kapitalist düzenin ne halt oldugunu sony burda kötünün iyisidir simdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 12 Haziran 2017; 14:18:42 >

• Türkiye resmi satış fiyatı 6000
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Türkiye resmi satış fiyatı 6000

link atarmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Türkiye resmi satış fiyatı 6000

link atarmisin

Linke gerek yok, tahminimi söyledim. 600 dolarlık iphone 5800 TL sonuçta.
  • RDR 2 ne oynanır be bunda 🤠 Ps4 yeterli başka konsol almam diyordum ancak microsoft beni kendine biraz olsun çekti. Alınır bu cihaz 👍

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.