Şimdi Ara

Xbox one mı Ps 4 mü Acil Yardım!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün; 10:31:24 Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    Arkadaşlar yeni bir oyun konsolu almayı düşünüyorum ps4 ile xbox one arasında kaldım Ps4 oyunlardaki görüntü kalitesi olsun Türkiye için olan desteği olsun playroom olsun exclusive oyunları bakımından etkiliyor.Ama bir yandada xbox one var kinecti bakımından xbox live bakımından ve bazı oyunlar için olan ekstra özellikler cezmediyor.Sizce hangisini almalıyım.Bir de bu gameroom tam olarak ne işe yarar.

Bu ps4'ün tanıtım videoları:
    http://www.youtube.com/...feature=player_embedded

Bu da Ps4 playroom:
    http://www.youtube.com/...feature=player_embedded

Buradan da xbox one ile ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz:
    http://www.xbox.com/tr-...et-xbox-one?xr=shellnav

Arkadaşlar bu videolarada bir bakmanızı tavsiye ederim ve yardımlarınız için teşekkürler.
    Paylaş

• Her iki bölümde de konsolların ana konuları mevcut, bu konular içerisindeki bilgileri ve tartışmaları inceleyerek tercih yapabilirsiniz.
  • Acil yardim diyince adamlar hemen cevap veriyor felan mi saniyorsunuz. Sanki konsollar uretimden kaldirilacak gibi acil yazmis bir de hey allahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 23 Ağustos 2013; 11:02:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil olan yanı nedir tam anlayamadım. ürünler daha piyasada yok aciliyet gerektirecek konu nedir? ayrıca forumda bunla ilgili bir sürü konu var aramayı öğrenelim lütfen
  • Ben de Forza Motorsport 5'de ilk hangi aracı alsam kararsızım, acil yardım lütfen, hem de çok acil!

• Henüz daha satışa sunulmamış ürünün neyi acil onu anlayamıyorum ben yaa
  • Belki ön sipariş verecek, ya da yurtdışından kendisine alacak birine söyleyecek. O sebeple acil demiş olabilir. İnternette ps4 vs xbox one comparison diye aratırsan karşılaştırma listelerini bulabilirsin. Forumdan bi arkadaş Türkçesini yapmıştı baya güzel olmuştu, Xbox One ana konusunda geçmiş sayfalara bak bulursun. Karşılaştırmalara göz attıktan sonra hangi konsolda sana daha çok hitap eden oyun var onu araştır ona göre karar ver.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendine özel oyunlarını incele bunu oynamazsam olmaz dediğin oyunun çıktığı platformu al.Fazla inciğine cinciğine girme çıkamazsın.Ben ikisinide alacam inş.
  • Beyler Cod Ghosts' ta Xone' da oynayanlar, hangi silahi önerirsiniz, acil yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Beyler Cod Ghosts' ta Xone' da oynayanlar, hangi silahi önerirsiniz, acil yardım lütfen.

FAL SA58 OSW, bunu öneririm dostum, hem seri hem sektirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 23 Ağustos 2013; 12:27:24 >
  • Denedim, süpermiş hocam sağol. XOne' da COD keyfi başka.

Nik noldu, sıkıldın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Denedim, süpermiş hocam sağol. XOne' da COD keyfi başka.

Nik noldu, sıkıldın mı ?

Yıllar oldu be hocam :D değişsin artık :)

Biraz para geçsin elime puan alıp GT'yide değiştiricem
  • :) Nikler geçici oluyor. Benim gibi ismini yap derim, insan isminden sıkılmaz herhalde.
  • Playsteyşın al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabıkıde suanda xbox one heraçıdan daha önde..ps4 alınır ama nezaman gow 4 ve uncharted 4 çıkınca onlarında çıkmaları 2 seneyı bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Henüz daha satışa sunulmamış ürünün neyi acil onu anlayamıyorum ben yaa

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

tabıkıde suanda xbox one heraçıdan daha önde..ps4 alınır ama nezaman gow 4 ve uncharted 4 çıkınca onlarında çıkmaları 2 seneyı bulur

Düzenli olarak haberleri takip ediyorum,Microsoft'un Live için duyurduğu 300bin adet(kaç tanesi fiziksel,kaçı sanal olacak belli değil)sunucu desteği ve Cloud dışında pek önde olan bir özelliğini göremedim.Genel donanım gücü ve hafıza mimarisi olarak PS4 önde gibi gözüküyor.Tabi bu nesilin başındada kağıt üzerinde PS3 önde gözüküyordu ama işler pek beklenildiği gibi gitmedi.

Online özellikleri göz önünde bulundurursak her daim Microsoft'un gücünü arkasına alan Xbone ön plana çıkacaktır.Ama şu dakikaya kadar yapılan bütün tanıtımlar PS4'ün daha oyun odaklı Xbone'un ise daha multi medya amaçlı tasarlandığını gösteriyor.

Exclusive oyun ve FPS ağırlıklı oyuncuların haricinde daha core oyuncular PS4'ü tercih edecektir.Ben şahsen konsolu Fifa ve CoD ağırlıklı kullandığım için EA ve Activision ile olan anlaşmalarından dolayı Xbone'a daha meyilliyim.Ama nesilin bir noktasında illaki PS4'de alacağımdan eminim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 23 Ağustos 2013; 13:53:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

quote:

tabıkıde suanda xbox one heraçıdan daha önde..ps4 alınır ama nezaman gow 4 ve uncharted 4 çıkınca onlarında çıkmaları 2 seneyı bulur

Düzenli olarak haberleri takip ediyorum,Microsoft'un Live için duyurduğu 300bin adet(kaç tanesi fiziksel,kaçı sanal olacak belli değil)sunucu desteği ve Cloud dışında pek önce olan bir özelliğini göremedim.Genel donanım gücü ve hafıza mimarisi olarak PS4 önde gibi gözüküyor.Tabi bu nesilin başındada kağıt üzerinde PS3 önde gözüküyordu ama işler pek beklenildiği gibi gitmedi.

Online özellikleri göz önünde bulundurursak her daim Microsoft'un gücünü arkasına alan Xbone ön plana çıkacaktır.Ama şu dakikaya kadar yapılan bütün tanıtımlar PS4'ün daha oyun odaklı Xbone'un ise daha multi medya amaçlı tasarlandığını gösteriyor.

Exclusive oyun ve FPS ağırlıklı oyuncuların haricinde daha core oyuncular PS4'ü tercih edecektir.Ben şahsen konsolu Fifa ve CoD ağırlıklı kullandığım için EA ile olan anlaşmalarından dolayı Xbone'a daha meyilliyim.Ama nesilin bir noktasında illaki PS4'de alacağımdan eminim :)

sen eskısı kadar sık yazmıyorsun foruma kayıplardasın uzun zamandır ?

• quote:

quote:

quote:

Düzenli olarak haberleri takip ediyorum,Microsoft'un Live için duyurduğu 300bin adet(kaç tanesi fiziksel,kaçı sanal olacak belli değil)sunucu desteği ve Cloud dışında pek önce olan bir özelliğini göremedim.Genel donanım gücü ve hafıza mimarisi olarak PS4 önde gibi gözüküyor.Tabi bu nesilin başındada kağıt üzerinde PS3 önde gözüküyordu ama işler pek beklenildiği gibi gitmedi.

Exclusive oyun ve FPS ağırlıklı oyuncuların haricinde daha core oyuncular PS4'ü tercih edecektir.Ben şahsen konsolu Fifa ve CoD ağırlıklı kullandığım için EA ile olan anlaşmalarından dolayı Xbone'a daha meyilliyim.Ama nesilin bir noktasında illaki PS4'de alacağımdan eminim :)

Evet forumda pek aktif değilim bu aralar,iş yerinde pozisyon değişikliğim oldu.Eskisi kadar vakit bulamıyorum malesef :) İnşaallah yeni nesilde daha sık burada olurum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet forumda pek aktif değilim bu aralar,iş yerinde pozisyon değişikliğim oldu.Eskisi kadar vakit bulamıyorum malesef :) İnşaallah yeni nesilde daha sık burada olurum :)

olsun canım iş olsunda foruma falan çok gerek yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.