Şimdi Ara

Xbox One mı One S mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 15 senedir PS oyuncusuyum bütün modelleri ilk çıktığı gün ya hediye edildi yada ben alıp oynamaya başladım PS3 den PS4 e geçmek ilk zamanlar grafik kalitesini görünce VOV dedirtsede zamanla yerini niye aldım ben bunu demeye çevirdi oynayacak pek bir oyun yoktu ve Plus olmadan resmen hiçbir şey yapılamıyordu bende giderek daha az oynamaya başlayıp en sonunda PS4 sattım şimdi Xbox denemeye karar verdim fakat sadece Forza Horizon 3 oynamak vardı aklımda bugün biraz ilanları dolaşonca önüme iki seçenek geldi ya 760 TL ye sıfır yanında 1 kutulu halo 5 2 dijital Alan Wake ve Quantum Break olan 500 GB Xbox One yada yanında Forza Horizon 3 olan 500 GB Sıfır One S 999 TL hangisini almak daha mantıklı olur hangisi daha uzun ömürlü olur evimde 4K televizyon yok ama bu olmayacağı anlamına da gelmez Xbox kullanan kişilerden yardım istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RdvnKrca -- 10 Eylül 2017; 19:5:23 >

Ama öne s mevcut teknik altyapıyı sonuna kadar kullanıyor. + hdr gibi mükemmel renk ve aydınlık veren sistem. Tabi paran varsa öne x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam teşekkür ederim benim aklımı karıştıran mesele One da 3 tane oyun vermesi Halo 5 - Alan Wake - Quantum Break sadece halo cd diğerleri dijital fakat sonuçta 3 oyun oynayabilirim diye düşündüm bir forza horizon 200 TL den aşağı değil hemen hemen aynı fiyata 4 oyun oynamış oluyorum bir yandan da One S daha güncel ve daha şık duran bir cihaz ve 999 TL o oyunları cd li almaya kalksam 70-80 TL den başlıyor kafalar karışık :)

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Hocam teşekkür ederim benim aklımı karıştıran mesele One da 3 tane oyun vermesi Halo 5 - Alan Wake - Quantum Break sadece halo cd diğerleri dijital fakat sonuçta 3 oyun oynayabilirim diye düşündüm bir forza horizon 200 TL den aşağı değil hemen hemen aynı fiyata 4 oyun oynamış oluyorum bir yandan da One S daha güncel ve daha şık duran bir cihaz ve 999 TL o oyunları cd li almaya kalksam 70-80 TL den başlıyor kafalar karışık :)

eğer tv 'in hdr destekli ise düşünme bile one s al ama söyle diyorsan bende ps4 pro var xbox ıda kuma olarak yanına alacam o zaman one da işini görür. ama tek platformda oynayacaksan one s al. oyunlar biraz xbox da daha pahalı ama ea acses denen bir mucize var
    titanfall 2 betilfield 1 fifa 17 yani oyun için daha düşük bir model alma. tv in hdr destekliyorsa one s sonra pişman olursun

• One S alman daha mantıklı ama eski kasa One'nında hem fiyatı hemde yanındakiler baya iyiymiş:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps 3 mü xbox one mi
    3 yıl önce açıldı
    Xbox 360 E mı Slim mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 874 tl ye sıfırını buldum

Alsam mı acaba? Satıcıya güvenebilsem...

Orijinalden alıntı: YokoGeriKekomi

874 tl ye sıfırını buldum

Slm arkadasım,
    874 tl dedigin cihaz gittigidiyorda bugune ozel %5 indirimli cihaz heralde :) ben aldım hatta world card indirimi ile 825 e gelicek ama daha kargo bilgisi girmedi :( sen satın aldın mı,eger gondermezse site parayı iade edecek ama gonderir insallah :)

Orijinalden alıntı: tilgaz

quote:

Slm arkadasım,
    874 tl dedigin cihaz gittigidiyorda bugune ozel %5 indirimli cihaz heralde :) ben aldım hatta world card indirimi ile 825 e gelicek ama daha kargo bilgisi girmedi :( sen satın aldın mı,eger gondermezse site parayı iade edecek ama gonderir insallah :)

1 TB versiyonu 1.102 tl

230 tl ye yakın fark var

Oyunları dijital alacağım

Forza serisi
    Gear Of War serisi
    Killer Instinct serisi
    Ufc serisi

Ea access,Gold

Game pass düşünmüyorum

Taşınabilir 2 tb hdd var
    Xbox One e bağlanıyormuş
    Nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YokoGeriKekomi -- 11 Eylül 2017; 19:56:11 >

• Xbox one ülkemizde rehabet gören bir konsol değil ülkemizde oyuncu sayisi 1000 e gecmiyor o yüzden playstation 4 almanizi öneririm

quote:

quote:

Slm arkadasım,

1 TB versiyonu 1.102 tl

230 tl ye yakın fark var

Forza serisi
    Gear Of War serisi
    Killer Instinct serisi
    Ufc serisi

Ea access,Gold

Game pass düşünmüyorum

Taşınabilir 2 tb hdd var
    Xbox One e bağlanıyormuş
    Nasıl?

2 defa kalin kasa xbox one kullandim,simdide boyutlarindan ve 4k hdr dan dolayi one s i tercih ettim,cihaz uzmez ;) kardeslik,live ve ea acces super,fiyatida ps4 e gore uygun..tercih senin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Slm arkadasım,

1 TB versiyonu 1.102 tl

230 tl ye yakın fark var

Forza serisi
    Gear Of War serisi
    Killer Instinct serisi
    Ufc serisi

Ea access,Gold

Game pass düşünmüyorum

Taşınabilir 2 tb hdd var
    Xbox One e bağlanıyormuş
    Nasıl?

2 defa kalin kasa xbox one kullandim,simdide boyutlarindan ve 4k hdr dan dolayi one s i tercih ettim,cihaz uzmez ;) kardeslik,live ve ea acces super,fiyatida ps4 e gore uygun..tercih senin

Şimdi verdim siparişi

Fakat yüzde 5 lik indirimi kaçırdım
    İndirimli 893 tl idi Fifa 17-Forza 6 Paket
    47 tl zarardayım
    940 tl ödedim
    Xbox One S 500 gb FİFA 17 + FORZA 6 PAKET

Oyuncu bilgisayarım olmasına rağmen Xbox One S aldım

Bakalım kargoya bugün verecekler mi?

Konsolum gelsin yapacağım ilk iş EA ACCESS SATIN ALMAK 1 YILLIK 65 tl ye
    Epey idare eder beni
    2018 de XBOX GOLD satın alırım

Gelsin bakalım konsolum sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YokoGeriKekomi -- 12 Eylül 2017; 2:49:0 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 12 Eylül 2017; 9:41:14 >
    Bende Gold var (gecmisten kalma) fakat EA access de ortak olabiliriz duusnursen 65 / 2 ;)

Arkadasım Worldcar ile alsaydın 50 tl daha kardaydın :(
    Neyse arkadasım alınmıs alınmıstır,bana cvp yazmıslar bugun kargolar cıkıyor diye seninkide gelecektir :)
    Bende Gold var (gecmisten kalma) fakat EA access de ortak olabiliriz duusnursen 65 / 2 ;)

Yinede kardayım
    1300 TL YE SATIYORLAR KONSOLU
    Vatan da 1200 e satıyorlardı zam geldi 1300 tl oldu
    Sonra Teknosa 1200 den 1300 e çıkarmışlar fiyatı
    Konsol almaktan vazgeçmişken böyle çılgın bir fiyata bulunca dayanamadım

iyi ki acele etmemişim

Ekran kartım GTX 770 i değiştirip masraf etmektense konsol almayı tercih ettim

Fakat bir sorunum var
    Arada sırada Ps3 oynuyorum Tv altına koymaya yer yok
    Acaba konsolları üstüstemi koysam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YokoGeriKekomi -- 12 Eylül 2017; 12:17:33 >

• YokoGeriKekomi Y kullanıcısına yanıt
    Bayramda 1.199 du Vatanda 1 tl ye 2.kol veriyordu,150 tl ye 2.kol alınıyor zaten 1.050 tl yapar yine kardayız,2.el ler 750-800 :))
    Ps4 ustten hava almıyor arkası acık olmalı,xbox one s in ustu acık kalmalı ona gore dizayn edersin artık..İs ki satıcı dedigi gibi bugun kargolasın,toplamda 13 cihaz satmıs bekleyelim bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 12 Eylül 2017; 12:20:48 >

Bayramda 1.199 du Vatanda 1 tl ye 2.kol veriyordu,150 tl ye 2.kol alınıyor zaten 1.050 tl yapar yine kardayız,2.el ler 750-800 :))
    Ps4 ustten hava almıyor arkası acık olmalı,xbox one s in ustu acık kalmalı ona gore dizayn edersin artık..İs ki satıcı dedigi gibi bugun kargolasın,toplamda 13 cihaz satmıs bekleyelim bakalım..

Cihaz ps4 değil ps3
    Xbox one s kolu var bende alalı 8 ay falan oldu media markt dan 265 tl ye
    Konsolla birlikte 2 kolu olacak

Xbox One mı One S mi ?

2 yıl kullanıp Xbox One S i 550 tl ye satarım
    2019 sonbaharda 4K TV kısmetse
    Şimdi Xbox one x 2500 tl den satışa çıksa
    O zamana kadar 1900 tl ye rahat düşer

Xbox One S i satıp 1350 tl ekleyip Xbox One X alınabilir

Bu arada konsoldan dikey konumlandırma aparatı çıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YokoGeriKekomi -- 12 Eylül 2017; 13:8:39 >

• quote:

Xbox One mı One S mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YokoGeriKekomi -- 12 Eylül 2017; 12:58:12 >

• quote:

Arkadasım Worldcar ile alsaydın 50 tl daha kardaydın :(
    Neyse arkadasım alınmıs alınmıstır,bana cvp yazmıslar bugun kargolar cıkıyor diye seninkide gelecektir :)

Xbox One S i kargoya vermişler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.