Şimdi Ara

Xbox one kolu için pil ve şarj aleti yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu hafta PlayStation 4 slim konsolumu satıp 2. El xbox one s aldım. PlayStation da pil çıkarma falan yoktu kabloyu takıp şarj oluyordu. Fakat kollarda varta pili var. Aldığım çocuk takmış. Kaliteli şarj edilebilir pil ve şarj aleti önerirmisiniz?
    Bir de bu kollar PlayStation 4 kolları gibi larj olmaz mı?
    Olursa nerden o pillerden alabilirim?
    Xbox one dan eklerseniz de sevinirim gamepass aldım aynı otunları yükleyip oynayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Duracell CEF 14+4 Yüksek hız şarj cihazını aldım.İçinde 1300mhlik iki tane küçük pil iki tanede büyük pil geliyor.Yanınada 2 tane daha 2500mhlik büyük pil aldim dönüşümlü olarak kullanıyorum.Memnunum.Cihaz 45 dk civarında yarım şarj ediyor 4 saat içinde ise tam şarjlıyor.Şarj bitince yeşil ışıklar sabit yanıyor ve şarjı kesiyor cihaz hiç ısınmıyor.

1300lük piller 3-4 gün giderken 2500lük piller 1 hafta gidiyor.Tabi ben tam titreşim modunda ve kulaklıkla oynuyorum oyunları.Oda etkiliyor.

• Sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ge0ws

Ben Duracell CEF 14+4 Yüksek hız şarj cihazını aldım.İçinde 1300mhlik iki tane küçük pil iki tanede büyük pil geliyor.Yanınada 2 tane daha 2500mhlik büyük pil aldim dönüşümlü olarak kullanıyorum.Memnunum.Cihaz 45 dk civarında yarım şarj ediyor 4 saat içinde ise tam şarjlıyor.Şarj bitince yeşil ışıklar sabit yanıyor ve şarjı kesiyor cihaz hiç ısınmıyor.

1300lük piller 3-4 gün giderken 2500lük piller 1 hafta gidiyor.Tabi ben tam titreşim modunda ve kulaklıkla oynuyorum oyunları.Oda etkiliyor.
    Aynı set i bende yeni aldım. Şarj cihazı bugün teslim olacak 2500 lğk piller cumartesi geldi. Yalnız 2500 piller kulaklıklı ve tam titreşimde bende 2 günde bitti. Acaba yarım şarjlı olabilir mi? Aslıda gün bazlı değil de saat bazlı yazarsanız daha anlaşılır olur çünkü pillerin üstünde 25 saat e kadar yazıyor konsollar için.

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Pilleri ilk aldığınızda yarım sarjlı olarak geliyor.Pilleri dediğim cihazla sarj ettiğinizde kırmızı ışık yanar.Yarım şarj oldugunda yeşil ışıklar yanıp sönmeye başlar.Tam şarj oldugunda ise yeşil ışıklar sabit yanar.

Gündüzleri 3 saat kadar konsolun youtubeden ders videosu izliyorum sürekli gamepadla durdur geri sar vs işlemleri yapiyorum.Akşamlarida 2-3 saat arası bf1 ve pugb oynuyorum kulaklık takılı titreşim en sonda.2500lük piller bu durumda 6-7 gün gidiyor.1300lük piller de 3 gün cok rahat yetiyor bu kullanıma göre.

• Ikea Ledda pillerden almıştım.

O zaman biraz daha ucuzdu sanırım.

Bir de şu basit şarj yuvasından var

Her gün kullanmıyorum, ama en son ne zaman şarj ettiğimi unuttum, normal alkalin pillere göre çok daha uzun gidiyor.

Gamepad'den çıkartmadan şarj etmek mümkün değil gördüğüm kadarıyla, araştırmıştım başka. Ama dayanma süresi çok uzun, insan aramıyor kablo ile şarjı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.