Şimdi Ara

Xbox kablosuz kontrolcü için tek kullanımlık pil mi, şarjlı pil mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı yeni aldığım için daha yeni piller tükenmeye başladı. Ps4 kullanırken sabit şarj istasyonu ile her gün şarj ediyordum. Xbox'ta beraberinde gelen piller 1 aya yakın dayandı. Bu konuda sizlerin tercihi nedir? Neler kullanıyorsunuz? Amazon'da bir şarj istasyonu gördüm beraberinde pillerle kargo dahil 500 TL'ye mal oluyor. Mantıklı mı olur sizce?

Xbox kablosuz kontrolcü için tek kullanımlık pil mi, şarjlı pil mi?amazon
    Fosmon Dual Controller Şarj İstasyonu Xbox Series X/S 2020 ile Uyumlu (Xbox One/360 için değil) Denetleyici, (Çift Yuvalı) Yerleştirme İstasyonu Hızlı Şarj Cihazı ve 2X Şarj Edilebilir Piller - Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/Fosmon-Controller-Denetleyici-Yerle%C5%9Ftirme-Edilebilir/dp/B0979LHGRW

• X box kontrolcusunu pc de kullanıyorum 4 adet 2500 mah duracell pil ve şarj dolum cihazı almıştım 2 yıl kadar önce hala sorunsuz bir çiftini ortalama 3 hafta kadar kullanıyorum ( oyunların yüzde doksanında kontrolcu kullanıyorum)
  • hwmania kullanıcısına yanıt

Her defasında pilleri çıkarıp takmak sinir ediyor mu peki? Linkini attığım ürün ile duracell şarj istasyonu ve pil almak aynı fiyatlara denk gelecek. Hatta 2 kol olduğu için yedeklerle beraber 8 pil almam gerekecek. Daha da pahalıya gelir muhtemelen.

• Kesinlikle şarjlı pil alın çünkü duracell piller bile çok çabuk bitiyor, 2 hafta içerisinde bitiriyor duracell piller.

• Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim

• Ben kumandanın kapağını sürekli çıkarıp takmamak için şarj edilebilir klon bir pil almıştım (Xbox'ın orijinal pillerinden bulamadığım için). Nereden baksanız 6 ay olmuştur. Şu anda kablosuz çalıştıramıyorum kumandayı. Kabloyla cihaza bağlayıp elektrik almam gerek. Kablolu kol gibi kullanıyorum.

Xbox'ın orijinal şarj edilebilir pilini almak istiyorum ama o da 700 küsür bir şey. Ufacık pile o parayı vermek koyar ama biten pilleri değişmek için kumandanın kapağını sürekli çıkar tak yaparak laçka etmek de istemiyorum.

Bana da önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Ocak 2023; 22:40:20 >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

su anki fiyatlar nedir bilmiyorum 2 yıl önceki siparişin görüntüsünü ekliyorum o tarihte hesaplı almıştım

her defasında tak çıkar derken ortalama 2-3 haftada bir değiştiriyorum benim için yeterli bir süre şikayetim yok

bu aralar fifa 23 oynuyorum ultimate mode oynarken bir oturumum 3-4 saat i bulabiliyor tabii hergun hergun değil

son olarak aşağıdaki mesajda bir arkadaş pil önermiş o pillerdende mevcut elimde yalnız kapasitesi kısa süre içerisinde düştü o sebeple memnun değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwmania -- 7 Ocak 2023; 11:33:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kesinlikle şarj edilebilir pilleri öneririm. 4 adet gp şarj edilebilir pil ve fiyatı uygun olduğu için duracell şarj cihazı almıştım. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum 2 senedir.

• Bunu aldım ama pişman olur muyum ? Recyko ama plus(+) işareti yok

2100mAh

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.