Bildirim
'XBOX ONE' GAMES WITH GOLD OCAK AYI: D4: DARK DREAMS DON'T DIE (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Halo Spartan Assault'u mobilde oynamıştım konsolda ayrı bir havası olacaktır güzle bir oyun. Diğer oyun ise trailerına baktığımda güzel gözüküyordu kaliteli bir oyuna benziyor :) _____________________________ -
İki oyun da kaliteli. Xbox One'ı olanlar denesin mutlaka.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Orchid
İki oyun da kaliteli. Xbox One'ı olanlar denesin mutlaka.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH FORUM 2008 Üyesi - Baldurs Gate 3 - Pillars of Eternity - Dark Souls - Bloodborne - Witcher - KOTOR -
Xbox'a teşekkür ediyorum.Bu sayede Sony bunu görüp Plus için daha iyi oyunlar verecektir
Rekabet dedikleri işe yarıyor._____________________________ -
Max: The Curse of Brotherhood, çok güzel bir oyun olmuş renk paleti grafikler falan çok şirin.
live gold üyeliği. her ay çeksem mi daha mantıklı yoksa aylık mı daha mantıklı şuana kadar almadım verilenlerle idare ediyordum bu final haftasını atlatıp ilk işim gold çekmek olcak.
Xbox one sahibiyim._____________________________ -
XOne da da PsPlus taki gibi üyelik bitince oyunlar oynanamaz hale mi geliyor yoksa tamamen bizim mi oluyor? _____________________________ Referanslarım --->https://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=568457 -
Spartan Assault'u almayı düşünüyordum bir süre önce iyi oldu bu haber
Arkadaşlar US ile saat farkı ile birlikte oyunlar yarın saat 05:00 da verilemeye başlanmalı. Acaba hemen güne girer girmez free yapıyorlar mı yoksa 1 gün gibi gecikmeler oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
One'ı bilmiyorum ama, 360'da indirim, beleş oyun gibi kampanyalar 02-03 arası başlıyor genelde. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sonic.Storm
XOne da da PsPlus taki gibi üyelik bitince oyunlar oynanamaz hale mi geliyor yoksa tamamen bizim mi oluyor?
Bizim oluyor hocam :)_____________________________ ...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... -
Benim account bilgilrtim Amerika ve şuan oyunlar hala ücretli görünüyor.
Peki bölge sorun olacak mı bu oyunlarda, mesala ben rahatça indirebilecekmiyim?
XBOX360 oyunlarını bölge kodu yüzünden indirtmiyor._____________________________ -
Iyi olmuş ama golda üyeliğim bitmiş. Tekrar almam gerekecek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hdblack35
Benim account bilgilrtim Amerika ve şuan oyunlar hala ücretli görünüyor.
Peki bölge sorun olacak mı bu oyunlarda, mesala ben rahatça indirebilecekmiyim?
XBOX360 oyunlarını bölge kodu yüzünden indirtmiyor.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum hocam. Oyunlar hala ücretsiz yapılmadı, acaba E3 sırasında mı yapılacak?
Birde az sonra 360 alıyorum meraktan, onun oyunları deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
One'a verilecek oyunların tarihi 360'daki gibi belli değil arkadaşlar. Ay içinde duyurulacak tarihler. _____________________________
-
Dashboard güncellemesi gerekiyor sonrasında bedava oyunlar gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ aksini belirtmediğim sürece sorularınızı konu başlıklarına yazın belki benden önce cevaplayan olabilir.
Telefon: Iphone 16Pro Max 512GB Siyah Titanyum Şebeke: TT/E-SIM
Tablet: Ipad Mini 2 / 4 / 5 .
Laptop: Macbook Pro 13 M1 512GB
Konsol: PlayStation 5 (Slim) // Steam Deck 512GB
Diğer: Samsung A34 5G || Samsung S7Edge || Samsung Note 1 [N7000 Stock] || Samsung Note 2 [N7100 Stock] Samsung Ativ Pro [XE701T1C] W11
-
quote:
Orijinalden alıntı: B&LueMans
quote:
Orijinalden alıntı: Sonic.Storm
XOne da da PsPlus taki gibi üyelik bitince oyunlar oynanamaz hale mi geliyor yoksa tamamen bizim mi oluyor?
Bizim oluyor hocam :)
İyiymiş ya keşke plus ta da öyle olsa :)_____________________________ Referanslarım --->https://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=568457 -
Major Nelson blog'u takip edin orada yazıyor hemen tarih belli olunca.
http://majornelson.com/
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Feel True Power
The most powerful console ever! -
Bende hala ücretli gözüküyor her 2 oyun da
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ --------------
Sx1
Twinmos 512 mb Rs-Mmc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı