Şimdi Ara

XBOX ONE COD EDITION 1 TB BUNDLE : 1649 TL , SUNSET OVERDRIVE BUNDLE : 1449 TL,FİFA15BUNDLE 1399 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
5
Favori
29.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Fatih nasılsın ? Xbox360 slim kolu varmı elinde ? Varsa sıfır ve 2. el temiz fiyatı alabilirmiyim. 2. gameped lazım olduda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

quote:

Orijinalden alıntı: Atreides52

quote:

Sitedeki fiyatlar pek güncel değil siteyele ilgilenemiyorum bu ara.

fiyatlar güncel kurla bağlantılı o yüzden yorum yapmadan önce merkez banaksı döviz kurlarına bakmanızı tavsiye ederim

marjinal

dostum sen aldıgında dolar 1.42 di :) ayrıca bunlar fw li.fw ücreti zaten 120 lira oldugunu düşünürsen sanırım uçmamış fiyatlar.
    Bunu kim yazdı hocam :)))

ben yazdım
    mesaj tarhine bakarsanız ,dvd rom değişim ücreti + fw ücretinin 120 lira oldugunu anlarsınız
    aksi takdirde gazete muhabirleri gibi kelime ayıklayacasak buyrun bekliyorum hocam

auahauhah hocam çok komiksinizde bunları bilmeyenelere yedirin hadi koaly gelsin, Bu arada evet gazeticiyim Sabah Gazetesinde çalışıyorum ^^

• quote:

quote:

quote:

quote:

fiyatlar güncel kurla bağlantılı o yüzden yorum yapmadan önce merkez banaksı döviz kurlarına bakmanızı tavsiye ederim

marjinal

dostum sen aldıgında dolar 1.42 di :) ayrıca bunlar fw li.fw ücreti zaten 120 lira oldugunu düşünürsen sanırım uçmamış fiyatlar.

ben yazdım
    mesaj tarhine bakarsanız ,dvd rom değişim ücreti + fw ücretinin 120 lira oldugunu anlarsınız
    aksi takdirde gazete muhabirleri gibi kelime ayıklayacasak buyrun bekliyorum hocam

auahauhah hocam çok komiksinizde bunları bilmeyenelere yedirin hadi koaly gelsin, Bu arada evet gazeticiyim Sabah Gazetesinde çalışıyorum ^^

gazeteci bey :) bilmeyenlere yedirin mi ? iyice saçma yazıyorsunuz gülüyorum.
    şuanda zaten fw ücreti 30 lra. lite on dvd rom ların slim için olan 0225 modelleri kırılamazken ,değiştirilip fw atılıyordu .bilmediğiniz gibi komik de yazmayın lütfen
    az çok bilen bilir bu forumda bizi de bizi geç yapılan işi de

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Selam Fatih nasılsın ? Xbox360 slim kolu varmı elinde ? Varsa sıfır ve 2. el temiz fiyatı alabilirmiyim. 2. gameped lazım olduda

selam.iyilik ya uğraşıyoruz yine boş işlerle atan tutan sayısı arttı gene forumda biraz boy gösterme vakti geldi gene uzak kaldım
    sıfır 75 , ikinci el 50 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fateeh33 -- 23 Haziran 2012; 0:20:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

marjinal

ben yazdım

gazeteci bey :) bilmeyenlere yedirin mi ? iyice saçma yazıyorsunuz gülüyorum.
    şuanda zaten fw ücreti 30 lra. lite on dvd rom ların slim için olan 0225 modelleri kırılamazken ,değiştirilip fw atılıyordu .bilmediğiniz gibi komik de yazmayın lütfen
    az çok bilen bilir bu forumda bizi de bizi geç yapılan işi de

Biri logar kapagi atsin suraya mobildeyim muahah :DDD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Selam Fatih nasılsın ? Xbox360 slim kolu varmı elinde ? Varsa sıfır ve 2. el temiz fiyatı alabilirmiyim. 2. gameped lazım olduda

selam.iyilik ya uğraşıyoruz yine boş işlerle atan tutan sayısı arttı gene forumda biraz boy gösterme vakti geldi gene uzak kaldım
    sıfır 75 , ikinci el 50 lira.

Eyvallah sağol kardeşim. Muhattab olma sen o kişilerle. Ay başı yanındayım gameped alcam

• Kendi makinamıza JTAG yaptırmak istersek ücret nedir ?
  • Bir adet PM attım. Cevaplarsanız sevinirim.
  • Geçen hafta sizden aldığım xboxu bu gece 3. defa oynama fırsatı buldum ama oyunların hepsinde yaklaşık 5-10 dk içinde kitleniyor. Pazar günleri açık mısınız acaba ?

Yada bilgisi olan var mı Pazar günleri açık mı diye ?
  • pazar açığız hocam.bakalım sorun nedir getiri cihazı da yardımcı oluruz
  • Bugün gidebildim ve sorunun ne olduğunu anlatınca hemen cihazı değiştirdiler. Böyle esnafları desteklemek, tavsiye etmek gerekir. Almayı düşünenler varsa benim referansım da çok olumlu...
  • quote:

pazar açığız hocam.bakalım sorun nedir getiri cihazı da yardımcı oluruz

Lutfen pm e cevap verir misin fitil ettin boyle yapmazdin ama

• quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

quote:

pazar açığız hocam.bakalım sorun nedir getiri cihazı da yardımcı oluruz

Lutfen pm e cevap verir misin fitil ettin boyle yapmazdin ama

Sorry kanka baktım hemen

• PM
  • cevaplandı
  • Ps3 bundle paketleri olarak ne var şu an elinizde? Bir de fiyatlarını öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlack -- 15 Temmuz 2012; 0:31:41 >
  • PM atmıştım cevaplar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

450 Liraya almıştım.Fatih uçmuşsunuz panpa yaa Kışa doğru , okullar açılsın fiyatlar düşer , bu sefer 250 GB + KİNECT BUNDLE ALIRIZ Ama fiyatı düşüreceksiniz haaa

Okulların açılması kadar önemli hatta daha önemli sanırım Microsoft Eylül'de resmi satışa başlayacakmış. Adamların esas X Box Live üyeliğinden para kazandıklarını düşünürsek fiyatları düşük tutmaları muhtemeldir. Ben de alıcam ama Eylül'ü bekliyorum netleşmesi için. Bir de 120 FW ücreti biraz fazla gibi geldi bana forum içindeki araştırmalarımda İzmir'de 40-50 liraya FW yaptıklarını okumuştum. Zaten Xkey 250 iken FW'ye 120 verilmez.

• fatih bey pm atılmısdı cevaplarsaniz sevinirim
  • Ps3 160 gb 3.55 versiyon(Kopya oyuna uygun halde)+Ekstra 1 Kol+HDMI Kablosu+Hafızaya Fifa 13,Pes 13 yüklenmiş. Fiyatını çıkartabilir misiniz bana ?
    Taksit ile alacağım birde.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.