Bildirim
xbox live bağlantı sorunu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Var hocam bende bağlanamıyorum. -
Xbox Live çöktü galiba gençler inşallah bir hack durumu felan söz konusu değildir. -
o halde genel olarak xbox live da bi sıkıntı söz konusu, var mı yardımcı olabilcek ? çünkü test durumunda ağ, internet, xbox live hepsi baglandı olarak gözüküyor ama gel gör ki oturum acıp live'a bağlanamıyorum -
Beklemekten başka yapacak bir şey yok genel bir sorun var. -
Beyler sorun an itibari ile giderildi galiba.Çünkü ben bağlandım bilginize.İyi Oyunlar ... -
quote:
Orijinalden alıntı: zxcewq
Beyler sorun an itibari ile giderildi galiba.Çünkü ben bağlandım bilginize.İyi Oyunlar ...
Duzelmedi.
Edit : Duzelmedi hala Testte sorun yok ama live a baglanmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 13 Nisan 2013; 23:44:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cumartesi akşamı bi keyfimiz var.. -
Bende hala düzelmedi. -
http://support.xbox.com/en-US/xbox-live-status
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Suan baglanmiyor sizde durum nasil?
bende bağlanamadım hala :/ -
cumartesi gecemizin içine eden microsoft'a hepimiz sevgilerimizi gönderiyoruz değil mi arkadaşlar? -
Hackledilermi la neoldu
Valla ben şu an live dayım ama sign-out olduğum anda bağlanamama sorunu yaşabilirim :(( -
quote:
Orijinalden alıntı: DeepestMirror
cumartesi gecemizin içine eden microsoft'a hepimiz sevgilerimizi gönderiyoruz değil mi arkadaşlar?
aynenn öyle -
Baykuş gibi bekleyecem, girecem bu gece.uyuz oldum arkadaş,parmak uçlarım su topladı düğmeye basmaktan. şu dakka ara veriim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestMirror -- 14 Nisan 2013; 0:07:42 > -
-
Psn gibi 1 ay gelmiyormuş -
Şu anda bende bağlanamıyorum
Sakatlık çıkmaz inşallah
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- xbox series x ne zaman çıktı
- gta 4 hileleri
- witcher 4 ne zaman
- gta 6 ps5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X