|
P2 vb olmuyor o halde PC'de doğru mu anladım? Yani ben PC'ye biraderin verdiği hesap ile girip oynayabilirim? |
|

1 Mobil
|
P2 vb olmuyor o halde PC'de doğru mu anladım? Yani ben PC'ye biraderin verdiği hesap ile girip oynayabilirim? |
|
Şu anda XBox cihazında tek hesap var. O halde yeni bir hesap açıp onunla oynayacak. Ultimate bulunan hesabı giriş Xbox'u yaparak kaldıracak ve o hesapla işi bitecek. Doğru mu anladım? |
|
Çok sağolasınız. |
|
Kardeşlik yöntemi ile gamepass yaptık. İki tarafta hesapları karşılıklı olarak giriş xbox yaptı. Ama İnternet bağlantısı yokken oyunları açamıyorum. Gamepass oyunları için İnternet gerekir mi? Yoksa biz mi birsryleri yanlış yaptık. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 11 Mart 2021; 22:18:26 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardadsl -- 14 Mart 2021; 22:19:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 14 Mart 2021; 22:23:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanasaf -- 14 Mart 2021; 23:2:45 > |
|
|
|
|
|