Şimdi Ara

Xbox'ım Garanti'den Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Kırmızı dolayısıyla Almanya'ya grantiye yolladıgım Xbox 360'ım Microsoft tarafından 0 Xbox 360'la degiştirilmiş.
    Şimdi konsolun Almanya'dan gelmesini bekliyorum ve aranıza süper bir dönüs yapıyorum

Gamertag'ım: SlimShadyTR

Bu arada yaklasık 1 ay önce 3 Kırmızı'dan dolayı actıgım konuda konsolu garantiye yollamam konusunda bana fikirlerini sunan tüm arkadaslara teşekkür ederim foruma konu acmasam kesin İstanbul'da bi yere götürür yaptırmaya calısırdım ve kendimi riske atardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimShady -- 11 Temmuz 2007; 12:55:52 >

• tekrardan hayırlı olsun dostum.
  • Sorunsuz kullanman dileğiyle
  • hayırlı olsun
  • Bu iş sana ne kadara mal oldu? Kargo parasını kim ödedi? Yoksa bir yakın vasıtasıyla mı gitt geldi cihaz?
  • Teşekkür ederim arkadaslar
    @durin
    Yakınım vasıtasıyla hallettim
    Eger kargo olayını ögrenmek istersen sanırım en ucuz fedex vermisti fiyat bana o zaman oda 91€'du yani bu isi kendi basına yapmaya kalksan 200 € gibi bi maliyeti olucaktır tahminimce
  • Hayırlı olsun, yalnız o konsolun '0' olmama ihtimalini de göz önünde bulundur derim. Tamir edilmiş bir konsoldur büyük ihtimal ama çalıştıktan sonra önemli değil sanırım.. Tabi gerçekten '0' ise çok daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum gelen konsolun tadını çıkar ve keyfine bak sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Dostum gelen konsolun tadını çıkar ve keyfine bak sen

aynen öylee
  • Allah 3 kırmızıyı başından eksik etsin güle güle kullan!
  • güle güle kullan
  • Hadi hayırlısı
  • hayırlı olsun kardeş,için rahat bir şekilde doyasıya tadını çıkar konsolun
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun...İnşallah bir daha 3 kırmızı yaşamazsın ve eminim sıfır konsol yollamışlardır.
  • Tesekkur ederm arkadaslar sagolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.